Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(agente009 @ 2008 05 07, 09:19)
Ir mes užsisakėm tokią orkaitę-mikrobangę (vietos taupymas), tai galiu pasakyti apie dydžius, kad ji tik žemesnė už paprastą orkaitę, o plotis-gylis toks pat, kaip paprastų. jei kiti baldai aukštesni, aglėsi papildomą stalčių įsitaisyti ar lentyną. Taip kad specialiai nereikia baldų projektuot, galvos sukt. Aišku, geriausia žiūrėti konkrečios firmos konkretų gaminį. Mums davė katalogą su tiksliais išmatavimis, nuvežėm jį baldų gamintojams ir tegul jie galvas suka :\ mirksiukas.gif 
Mūsų Whirpool. Jei reikia tikslių išmatavimų, galėsiu vyro paklaust.  ax.gif

o gal žinot, kur ekpozicijoj būtų Whirpool, kad galima būtų apžiūrėt, parašyk i AŽ.

iš anksto dėkinga!
Atsakyti
QUOTE(shpika @ 2008 05 06, 11:28)
pabandykit per mano nuoroda ieiti  4u.gif
http://termopalas.lt.../thermopal-lmdp

as i google irasiau plokstes pavadinima, ismete termopalo psl esancia plokste ir per ten iejau  4u.gif

labai aciu sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 05 07, 11:21)
o gal žinot, kur ekpozicijoj būtų Whirpool, kad galima būtų apžiūrėt, parašyk i AŽ.

iš anksto dėkinga!

Jokių problemų smile.gif čia jų svetainė internete:
http://www.whirlpool...ageid/pghome001
Ten įėjusi paieškok žemėlapio atstovų, išmes visą sąrašą dilerių pagal miestus, bandžiau įdėti nuorodą, bet nerodo, todėl taip rašau.
Mes pirmiausiai internete apžiūrėjom, maždaug išsirinkom, ko norim, tada nuvažiavę į vietą apžiūrėjom, ką turėjo, nes ekspozicijose neįmanoma visko sudėti, bet jie turi katalogus, kur viskas smulkiai surašyta, visi duomenys, charakteristikos, dydžiai ir pan. Ir galutinai išsirinkom. Dar ir kava pavaišino smile.gif ax.gif
Kadangi mes daug ko norėjom, kai ką turėjo iškart, kai ką atveš, bet mums nedega, tai vėliau pristatys viską į namus (120 km - ir nemokamai smile.gif bet čia jau mano vyras derėtis moka tongue.gif ).
Ne reklama: jie nieko negamina azijietiškose valstybėse, viskas surinkta ir pagaminta Europoj. Rodiklis, ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agente009: 07 gegužės 2008 - 11:53
Sveikutes,jau senokai seku sia tema,bet kuo toliau tuo labiau nebezinau ko noriu doh.gif

galvojau daryti apatines spinteles baltas blizgias,o virsutines su matiniu stiklu,dabar galvoju gal apatines daryti venge,o virsutines baltas blizgias,nu nebezinau jau verysad.gif patarkit 4u.gif grindys ir durys visam bute venge,o sienos baltos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Andra* @ 2008 05 07, 13:47)
Sveikutes,jau senokai seku sia tema,bet kuo toliau tuo labiau nebezinau ko noriu  doh.gif

galvojau daryti apatines spinteles baltas blizgias,o virsutines su matiniu stiklu,dabar galvoju gal apatines daryti venge,o virsutines baltas blizgias,nu nebezinau jau  verysad.gif patarkit  4u.gif grindys ir durys visam bute venge,o sienos baltos  unsure.gif

atrodys tai labai gražiai, bet ar praktiška bus, didelis klausimas. Vis gi jei bute tokia spalvinė gama, aš rinkčiausi viršutines šviesias, nes tamsios slėgs savo tamsumu apatines šviesias. man asmeniškai labai gražu, kai viršutinės vienos spalvos, o apatinės kitos. Stiklinės durelės irgi gražu, bet priežiūra tų matinių tai labai šiap sau. Daug kam svarbu vaizdas, man vis gi nemažiau svarbu-praktiškumas. Va tokia mano nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2008 05 07, 15:05)
atrodys tai labai gražiai, bet ar praktiška bus, didelis klausimas. Vis gi jei bute tokia spalvinė gama, aš rinkčiausi viršutines šviesias, nes tamsios slėgs savo tamsumu apatines šviesias. man asmeniškai labai gražu, kai viršutinės vienos spalvos, o apatinės kitos. Stiklinės durelės irgi gražu, bet priežiūra tų matinių tai labai šiap sau. Daug kam svarbu vaizdas, man vis gi nemažiau svarbu-praktiškumas. Va tokia mano nuomonė.

tai as taip galvoju gal apacia venge,o virsus baltas blizgus smile.gif nu nebezinau
Atsakyti
QUOTE(Andra* @ 2008 05 07, 13:47)
Sveikutes,jau senokai seku sia tema,bet kuo toliau tuo labiau nebezinau ko noriu  doh.gif

galvojau daryti apatines spinteles baltas blizgias,o virsutines su matiniu stiklu,dabar galvoju gal apatines daryti venge,o virsutines baltas blizgias,nu nebezinau jau  verysad.gif patarkit  4u.gif grindys ir durys visam bute venge,o sienos baltos  unsure.gif

O jeigu apacia Venge,o virsus visgi kreminės, o ne baltos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 05 07, 15:34)
O jeigu apacia Venge,o virsus visgi kreminės, o ne baltos g.gif

galvoju ir apie toki varianta drinks_cheers.gif
Atsakyti
ax.gif Na va ir mano virtuvėlė jūsų dėmesiui, ir nedideliai kritikai blush2.gif
http://picasaweb.goo...ManoVirtuvL2008
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Andra* @ 2008 05 07, 14:25)
tai as taip galvoju gal apacia venge,o virsus baltas blizgus  smile.gif nu nebezinau

Aš irgi turiu tą patį galvos skausmą - nenuspręndžiu ar noriu viršutinių baltų, apatinių wenge, ar visų wenge baldų g.gif
Čia kelios nuotraukytės, gal padės apsispręsti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Man ši labai patinka, reali, kažkurios (taip ir neišsiaiškinau, kurios) forumietės virtuvė wub.gif
user posted image

Ashai, jauki, praktiška virtuvytė. Kampo sprendimas thumbup.gif

O mane šiandien depresinė nuotaika valdo verysad.gif Išsiunčiau kelioms nedidelėms ir nežymioms firmelėms savo virtuvės brėžinuką ir paprašiau, kad paskaičiuotų. Aišku, ne visos teikėsi atsakyti, bet iš dviejų atsakymų jau galima suprasti, kad man virtuvės baldai kainuos apie 10 tūkst. Lt. Tikėjausi už 12 tūkst. su visa įranga "išsisukti", bet neišeis cray.gif Negalvojau, kad tikrai taip baldai pabrangę, nes vasarį teiravausi Alanto baldų dėl išsvajoto Asta Red kainos, tai sakė, kad apie 7,5 tūkst. (dabar tikriausiai irgi brangiau, bet Alantas tai nors reputaciją ir patirtį turi, ko nepasakysi apie nelabai žinomas firmeles). Žodžiu, teks dar pataupyt, bet ką čia pataupyt, jei nėra kaip mega_shok.gif Kai nusiraminau truputį, pagalvojau, gal sakytis baldus pas tuos, kurie išsimokėtinai duoda.
Ai, sorry, kad savo depresijas čia skleidžiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čelsė: 07 gegužės 2008 - 17:25
QUOTE(Ashai @ 2008 05 07, 17:14)
ax.gif Na va ir mano virtuvėlė jūsų dėmesiui, ir nedideliai kritikai  blush2.gif
http://picasaweb.goo...ManoVirtuvL2008
rolleyes.gif

simpatiska, man gal noretusi virsutiniu spinteliu su stiklu g.gif Bet siaip viskas liuks wub.gif
Atsakyti
blink.gif Na stiklinių ir aš norėjau, bet kadangi turiu daug turto, o jį reikia sutalpinti, tai nesinori kad tas burdakas matytusi...Vis tiek ir per matinį stiklą matosi kas viduje sudėta ax.gif
Atsakyti