QUOTE(Irongė @ 2008 05 06, 14:58)
1.niu žinau tada kokią turi omeny. o tos groteles kaip ir antrą lygį sudaro (man kažkaip parduotuvėj apie tai nieko neužsiminė)?
2.o tai įmanoma kažkaip sausainius pvz. kept joje, ar jau nebelabai?
3. man tai kažkaip smagiau atrodo viduje kur panašesnė į orkaitę, o ne mikrobangę, su skardom tradicinėm. nors mažais kiekiais kepu, bet mėgstu tą daryt, o mikrobangę iš esmės tik dėl pašildymo greito noriu, su vaikais galvoju be to neapseisi...
4,o klausiau parduotuvėj, jokio kito kaip mikrobangos greito pašildymo negalėjo man pasiūlyt.
1.nu ten tada gali ant to apvalaus padėjus skardą kepti, padedi ant to apvalaus tas groteles, tada jau aukščiau padedi ir skardą ir dar aukštesnės yra, tada skarda prie pat viršaus atsiranda.
2. aš nekepiau, kaimynė pyragą pas mane kepė, gavosi. Aš kepu įv. mėsas įvairiais būdais, ir varškės apkepus. daugiau nieko, tai nežinau, kaip dėl sausainių.
3. tai yra ir tokia, kur gali ištraukti skardą, tas mechanizmas papildomai kainuoja žinau
4, gerą konsultantą turėjai. aš tai labai nesidomėjus, bet yra tos, kur garais ar kaip ten pašildo, kur daug sveikiau būna (bet ne garų puodai, daba pavadinimas užkrito)