Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(*LADA* @ 2008 05 06, 14:04)
A kur rasti virykles ALNo programoj?  fool.gif  mega_shok.gif

Spinteles ten iskart su orkaitem ir viryklem buna, o jeigu atskirai tai prie priedu kazkur pacioj apacioj buna tiesiog kaitlentes, tai tiesiai ant stalvirsio ja pasidedi.
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 05 06, 14:23)
1. o kurios firmos ir modelio turit? nes domėjausi, jos skirtingo tūrio būna - 34 arba 42 litrų berods, bet aišku kalakutui vis tiek per maža. aš kadangi 99% daugiau vieno padėklo nepašaunu, galvoju šita gal ir taupiau bus, nei didelę kaitint. 

2. ir dar kai kurios mačiau labiau kaip mikrobangės, tik su apvaliu padėklu, kur ant dugno patiekalus tik gali dėt, negali keliais lygiais sudėt; tai man kažkaip nelabai atrodo  g.gif , ar pas jus tokia? Gal galit savo atsiliepimus parašyti.

1. pas mane siemens, tikrai dabar nepasakysiu kokio modelio, nes seniai pirkta, prieš 3metus.

2. pas mane tokia, bet ten tokios grotelės specialios yra, tai tas pats kaip du lygiai (nes dviejų aukščių grotelės) tik dar sukasi kai kepa
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2008 05 06, 14:45)
1. pas mane siemens, tikrai dabar nepasakysiu kokio modelio, nes seniai pirkta, prieš 3metus.

2. pas mane tokia, bet ten tokios grotelės specialios yra, tai tas pats kaip du lygiai (nes dviejų aukščių grotelės) tik dar sukasi kai kepa

niu žinau tada kokią turi omeny. o tos groteles kaip ir antrą lygį sudaro (man kažkaip parduotuvėj apie tai nieko neužsiminė)?

o tai įmanoma kažkaip sausainius pvz. kept joje, ar jau nebelabai?

man tai kažkaip smagiau atrodo viduje kur panašesnė į orkaitę, o ne mikrobangę, su skardom tradicinėm. nors mažais kiekiais kepu, bet mėgstu tą daryt, o mikrobangę iš esmės tik dėl pašildymo greito noriu, su vaikais galvoju be to neapseisi...
o klausiau parduotuvėj, jokio kito kaip mikrobangos greito pašildymo negalėjo man pasiūlyt.
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 05 06, 14:58)
1.niu žinau tada kokią turi omeny. o tos groteles kaip ir antrą lygį sudaro (man kažkaip parduotuvėj apie tai nieko neužsiminė)?

2.o tai įmanoma kažkaip sausainius pvz. kept joje, ar jau nebelabai?

3. man tai kažkaip smagiau atrodo viduje kur panašesnė į orkaitę, o ne mikrobangę, su skardom tradicinėm. nors mažais kiekiais kepu, bet mėgstu tą daryt, o mikrobangę iš esmės tik dėl pašildymo greito noriu, su vaikais galvoju be to neapseisi...
4,o klausiau parduotuvėj, jokio kito kaip mikrobangos greito pašildymo negalėjo man pasiūlyt.

1.nu ten tada gali ant to apvalaus padėjus skardą kepti, padedi ant to apvalaus tas groteles, tada jau aukščiau padedi ir skardą ir dar aukštesnės yra, tada skarda prie pat viršaus atsiranda.

2. aš nekepiau, kaimynė pyragą pas mane kepė, gavosi. Aš kepu įv. mėsas įvairiais būdais, ir varškės apkepus. daugiau nieko, tai nežinau, kaip dėl sausainių.

3. tai yra ir tokia, kur gali ištraukti skardą, tas mechanizmas papildomai kainuoja žinau

4, gerą konsultantą turėjai. aš tai labai nesidomėjus, bet yra tos, kur garais ar kaip ten pašildo, kur daug sveikiau būna (bet ne garų puodai, daba pavadinimas užkrito)
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2008 05 06, 15:52)
1.nu ten tada gali ant to apvalaus padėjus skardą kepti, padedi ant to apvalaus tas groteles, tada jau aukščiau padedi ir skardą ir dar aukštesnės yra, tada skarda prie pat viršaus atsiranda.

2. aš nekepiau, kaimynė pyragą pas mane kepė, gavosi. Aš kepu įv. mėsas įvairiais būdais, ir varškės apkepus. daugiau nieko, tai nežinau, kaip dėl sausainių.

3. tai yra ir tokia, kur gali ištraukti skardą, tas mechanizmas papildomai kainuoja žinau

4, gerą konsultantą turėjai. aš tai labai nesidomėjus, bet yra tos, kur garais ar kaip ten pašildo, kur daug sveikiau būna (bet ne garų puodai, daba pavadinimas užkrito)

ačiū labai!

4. atrodo, kad kaip tik blogą konsultatą turėjau doh.gif , reikės dar kartą pasidomėt, kad parodytų ir tas visas papildomas skardas.

o garinės orkaitės, man sakė, kad tik garuose ir kepa, bet pagal aprašymus internete, lyg ir turėtų ir paprastai, šildomu oru būt? Gal kuri žinot kaip ten yra iš tikrųjų, nes kainuoja oj kaip nepigiai, ir būtų keista, jei galėtum tik garuose viską gamint. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(shpika @ 2008 05 06, 09:00)
butinai daryk dureles ryskenes, kitaip viskas bus labai blanku  unsure.gif . pas mane pacia viskas baisiai sviesu: grindys, sienos, stalvirsis, o jeigu dar fasadas butu kokio balinto azuolo, visai blankuma butu  unsure.gif  doh.gif .
paziurek pradzioj internete ploksciu spalvu paletes, paskui aisku ciupk palete ir derink  mirksiukas.gif . gal turi kokia virtuve nusiziurejus, mazdaug kokiu spalvu noretum, rodyk, gal ka parinksim  mirksiukas.gif . tu dryzuotu visai nemazai yra, kad ir ta pati juostuota guoba, turi 5 variantus  mirksiukas.gif

Aciu mergaites uz pagalba 4u.gif
Rytoj vaziuosiu i Termopla, paziuresiu ''naturoj''kaip tos plokstes atrodo g.gif .
Kai issirinksiu, savo pasirinkima jusu teismui pristatysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2008 05 06, 12:50)
O ji visiškai atstoja ir orkaitės ir mikrobangės funkcijas?

Aš iš pradžių abejojau, bet pažįstami nusipirko.. ir thumbup.gif kepa viską sakė.. ir sausainius, ir mėsą, pyragus. Ir mikrobangų funkcija patenkinti. Dėl dydžio.. tai ji man ten visai nepasirodė maža unsure.gif Reikės dar kada prie progos apžiūrėti atidžiau ją biggrin.gif Pas juos Siemens... skaičiukų nepamenu.
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 05 06, 22:00)
Aš iš pradžių abejojau, bet pažįstami nusipirko.. ir  thumbup.gif  kepa viską sakė.. ir sausainius, ir mėsą, pyragus. Ir mikrobangų funkcija patenkinti. Dėl dydžio.. tai ji man ten visai nepasirodė maža  unsure.gif  Reikės dar kada prie progos apžiūrėti atidžiau ją  biggrin.gif  Pas juos Siemens... skaičiukų nepamenu.

Čia tai įdomu bigsmile.gif Tai baldas, į kurį integruojama tokia orkaitė, irgi turi būti mažesnių matmenų gaminamas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2008 05 07, 09:06)
Čia tai įdomu  bigsmile.gif Tai baldas, į kurį integruojama tokia orkaitė, irgi turi būti mažesnių matmenų gaminamas?  g.gif

Ir mes užsisakėm tokią orkaitę-mikrobangę (vietos taupymas), tai galiu pasakyti apie dydžius, kad ji tik žemesnė už paprastą orkaitę, o plotis-gylis toks pat, kaip paprastų. jei kiti baldai aukštesni, aglėsi papildomą stalčių įsitaisyti ar lentyną. Taip kad specialiai nereikia baldų projektuot, galvos sukt. Aišku, geriausia žiūrėti konkrečios firmos konkretų gaminį. Mums davė katalogą su tiksliais išmatavimis, nuvežėm jį baldų gamintojams ir tegul jie galvas suka :\ mirksiukas.gif
Mūsų Whirpool. Jei reikia tikslių išmatavimų, galėsiu vyro paklaust. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agente009 @ 2008 05 07, 09:19)
Ir mes užsisakėm tokią orkaitę-mikrobangę (vietos taupymas), tai galiu pasakyti apie dydžius, kad ji tik žemesnė už paprastą orkaitę, o plotis-gylis toks pat, kaip paprastų. jei kiti baldai aukštesni, aglėsi papildomą stalčių įsitaisyti ar lentyną. Taip kad specialiai nereikia baldų projektuot, galvos sukt. Aišku, geriausia žiūrėti konkrečios firmos konkretų gaminį. Mums davė katalogą su tiksliais išmatavimis, nuvežėm jį baldų gamintojams ir tegul jie galvas suka :\ mirksiukas.gif 
Mūsų Whirpool. Jei reikia tikslių išmatavimų, galėsiu vyro paklaust.  ax.gif

Užsisakėt, bet dar nenaudojat? Pas mus vietos yra, bet šiaip man tos mikrobangės nesinori demonstruot virtuvėje schmoll.gif
Atsakyti
Dar nenaudojom,,, mūsų visa technika integruojama, specialiai taip projektavom, kad nesimatytų iš svetainės (virtuvė ir svetainė kaip ir bendra erdvė), t.y. dėjom į tas šonines spinteles, kurios bus prie šoninių sienų, žiūrint iš svetainės. Na sumąstėm tikrai nelabai dar matytą dalyką, jei pasitvirtins ir bus gražu, tikrai parodysiu smile.gif
Man irgi negražu, kai matosi visa "aparatūra"... schmoll.gif
Atsakyti

Shpikos virtuvinis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti