Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(oziarage @ 2008 05 05, 10:52)
Nors eik ir pati klok!!!!! g.gif  g.gif

niu taigi pirmyn mirksiukas.gif nieko ten sudetingo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2008 05 04, 01:26)
Sveikutės  4u.gif  Jungiuosiu į modeliuojančių virtuves būrį.  ax.gif
Čia pradinis variantas.  blush2.gif Ir reikia patarimo apsispręsti ar viršutines spinteles daryti iki sienos, ar visai gerai ir taip.  g.gif Vyras aiškina, kad lieka neišnaudota erdvė, bet man kažkaip atrodo, kad virtuvė užsigriozdins, nes planas toks, kad dar bus dvi spintos priešais šią sieną.
user posted image

labai grazus projektukas mirksiukas.gif . o kodel nenori vietoj tu mazu spinteliu daryt tokia pat, kaip virs kriaukles, i virsu atidaroma? man tai jos labai patogios thumbup.gif . pati turejau tokia pat dilema del tu spinteliu, ar iki lubu daryt ar ne. dziaugiuos, kad nedariau iki lubu 4u.gif
mano virtuve:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shpika @ 2008 05 05, 16:53)
labai grazus projektukas  mirksiukas.gif . o kodel nenori vietoj tu mazu spinteliu daryt tokia pat, kaip virs kriaukles, i virsu atidaroma? man tai jos labai patogios  thumbup.gif . pati turejau tokia pat dilema del tu spinteliu, ar iki lubu daryt ar ne. dziaugiuos, kad nedariau iki lubu  4u.gif
mano virtuve:
user posted image
user posted image

Va kokia grazi virtuvyte tongue.gif O kas ten per siena tarp pastatomu ir pakabinamu spinteliu? Neiziuriu is fotkiu... blink.gif O ir peiliai is kur tokie grazus? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oziarage: 05 gegužės 2008 - 16:01
ten ant plokstes klijuotas HPL, toks pat kaip stalvirsis mirksiukas.gif
o peiliai tai thumbup.gif , is IKEA-jos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shpika @ 2008 05 05, 18:07)
ten ant plokstes klijuotas HPL, toks pat kaip stalvirsis  mirksiukas.gif
o peiliai tai  thumbup.gif , is IKEA-jos  biggrin.gif

Jo,virtuve wub.gif ir peiliai thumbup.gif o kur IKEA Lietuvoj yra? blush2.gif

Maciau tokius panasius,tik tas stovas toks permatomas visai,galvoju ar praktiska butu,nesimatytu ant jo visokiu klecku nuo vandens ir pan. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 05 gegužės 2008 - 16:35
QUOTE(SVETA K. @ 2008 05 05, 17:33)
Jo,virtuve wub.gif ir peiliai thumbup.gif o kur IKEA Lietuvoj yra? blush2.gif

Maciau tokius panasius,tik tas stovas toks permatomas visai,galvoju ar praktiska butu,nesimatytu ant jo visokiu klecku nuo vandens ir pan. g.gif

lietuvoje deja ikejos nera schmoll.gif verysad.gif
shpika tavo virtuvyte labai thumbup.gif veliau ikelsiu i musu bendra albuma mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dute_a: 05 gegužės 2008 - 16:57
Shpika, labai gra=i sviesi virtuvyte. O gal zinai kaip plokste vadinasi?
Atsakyti
QUOTE(shpika @ 2008 05 05, 16:53)
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif virtuvė
Atsakyti
Shpika super virtuve 4u.gif thumbup.gif
Ir as norejau suzinot kaip plokstes ir stalvirsio pavadinimas? blush2.gif
Ir kokia pas jus kaitlente? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 05 gegužės 2008 - 19:03
QUOTE(Abo @ 2008 05 03, 18:01)

user posted image

Sveikutė,
man labai graži tavo žalia spalva. Gal parisimeni kokie dažai ir koks kodas? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
nu fain, kad ir jums patiko mano virtuve biggrin.gif , nes man paciai labai miela wub.gif , nors paprastute (tiesa pasakius delsiau deti cia, i sm 4u.gif ). musu senoji buvo laaabai tamsi, nors virtuvinis pakankamai sviesus buvo, tai dabar stengiaus kaip galima sviesene daryt, gavos ypac sviesi, net nesitiki, kad toookia sviesi bigsmile.gif biggrin.gif .
labai patenkinta virsutinem spintelem, man labai patogu, nors bijojau, kad bus per ilgos, bet viskas thumbup.gif . aisku stalciai kas be ko thumbup.gif , gaila, kad daugiau nebuvo kur ju daryt. na kolkas kazkokiu minusu nematau, viskas man kolkas labai patogu ir miela wub.gif

plokste: rausva juostuota guoba, pamaciau ir isimylejau wub.gif
user posted image
stalvirsis: gobi 1-49
user posted image
kaitlente; elektrolux 4u.gif
peilius parsiveziau is Norvegijos, buvo isbandyti pas draugus, tai baisiai ju norejau bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Prisiminiau bigsmile.gif
Norinčioms pigiau aliuminio profilio durelių su matiniu stiklu...
Dažnai dedu taupesniems klientams -MDF dažytas aliuminium spalva, užpildas stiklas dažniausiai matinisVaizdelis thumbup.gif O ir kaina žymiai pigiau ax.gif
Atsakyti