Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Rimvyda @ 2008 05 04, 16:56)
Jei dar bus dvi spintos as visgi tada nedaryciau tu spinteliu tiek daug virsutiniu g.gif Kazkaip per daug jau ju bus niu ne tame prasme, kad neturesit ka padet, bet perpildyta vizualiai. Bet siaip man grazu wub.gif ...

Noriu pakabinamų aukštų spintelių, beveik iki lubų, kad neapsikrautų daiktais ir kad dulkes mažiau valyt reikėtų blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2008 05 04, 17:20)
Noriu pakabinamų aukštų spintelių, beveik iki lubų, kad neapsikrautų daiktais ir kad dulkes mažiau valyt reikėtų  blush2.gif  lotuliukas.gif

Tai tada butinai iki lubu, nes as dabar turiu ne iki lubu, tai vistiek tenka valyti pastoviai dulkes, o grozio prasme, kai virsutine eile neapkrauta graziau ziurisi... Nors cia tik mano nuomone del skonio nesigincyjama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2008 05 04, 01:26)
Sveikutės  4u.gif  Jungiuosiu į modeliuojančių virtuves būrį.  ax.gif
Čia pradinis variantas.  blush2.gif Ir reikia patarimo apsispręsti ar viršutines spinteles daryti iki sienos, ar visai gerai ir taip.  g.gif Vyras aiškina, kad lieka neišnaudota erdvė, bet man kažkaip atrodo, kad virtuvė užsigriozdins, nes planas toks, kad dar bus dvi spintos priešais šią sieną.
user posted image

virtuvė graži, man tik užliuvo orkaitė labai jau aukštai, bet gal čia tik pabraižymo klaida.

o ten iki sienos gal ir padaryčiau spinteles, vien dėl to, kad vietisiau atrodytų visas viršus, nors iš tikro ir taip geria atrodo... čia jau turbūt reik daryt, kaip širdis sako bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irongė: 04 gegužės 2008 - 20:47
"o ten iki sienos gal ir padaryčiau spinteles, vien dėl to, kad vietisiau atrodytų visas viršus..."
Gal ir vientisiau atrodytų, bet ten apatinių spintelių kampas yra, tai kampinę viršutinę spintelę būtų labai sunku pasiekti. nepatogu būtų... g.gif
Atsakyti
Čia pradinis variantas.  blush2.gif Ir reikia patarimo apsispręsti ar viršutines spinteles daryti iki sienos, ar visai gerai ir taip.  g.gif Vyras aiškina, kad lieka neišnaudota erdvė, bet man kažkaip atrodo, kad virtuvė užsigriozdins, nes planas toks, kad dar bus dvi spintos priešais šią sieną.

o man tai nesinorėtų užbaigti virtuvės virykle unsure.gif niu kažkaip norėtųsi, kad ji būtų pastumta truputį giliau..

o dėl viršutinių, tai man atrodo, kad gražiau būtų, jei jos tęstųsi iki sienos.. užbaigtesnis vaizdas būtų mano nuomone rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jurvite @ 2008 05 04, 21:58)
"o ten iki sienos gal ir padaryčiau spinteles, vien dėl to, kad vietisiau atrodytų visas viršus..."
Gal ir vientisiau atrodytų, bet ten apatinių spintelių kampas yra, tai kampinę viršutinę spintelę būtų labai sunku pasiekti. nepatogu būtų...  g.gif

jo, realiai pinigų išmetimas, nes spintelės tik dėl grožio... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 05 04, 21:44)
virtuvė graži, man tik užliuvo orkaitė labai jau aukštai, bet gal čia tik pabraižymo klaida.

Dėl orkaitės tai niekaip su programa nesusitariau blush2.gif Lyginau, kad spintos viršus būtų lygus su viršutinėm spintelėm ir taip pakėlė orkaitę doh.gif
Po orkaite bus šaldiklis, tikiuosi rasim tokio dydžio kaip apatinės spintelės, tai orkaitė turėtų būti tik kiek aukščiau stalviršio.

O kokiam aukštyje būtų patogiausia daryti orkaitę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2008 05 04, 22:17)
Dėl orkaitės tai niekaip su programa nesusitariau  blush2.gif Lyginau, kad spintos viršus būtų lygus su viršutinėm spintelėm ir taip pakėlė orkaitę doh.gif
Po orkaite bus šaldiklis, tikiuosi rasim tokio dydžio kaip apatinės spintelės, tai orkaitė turėtų būti tik kiek aukščiau stalviršio.

O kokiam aukštyje būtų patogiausia daryti orkaitę? g.gif

daro lygiai su stalviršiu, šiek tiek auščiau ar žemiau. jei standartinio dydžio imsit, tai gal sakyčiau su stalviršiu ar šiek tiek žemiau...
Atsakyti
QUOTE(cheery @ 2008 05 04, 22:15)
o man tai nesinorėtų užbaigti virtuvės virykle  unsure.gif niu kažkaip norėtųsi, kad ji būtų pastumta truputį giliau..

o dėl viršutinių, tai man atrodo, kad gražiau būtų, jei jos tęstųsi iki sienos.. užbaigtesnis vaizdas būtų mano nuomone rolleyes.gif

Aha, dėl viryklės, tai reiks truputį pakoreguoti, norėčiau iš dešinės siauro kargo, o iš kairės rankšluostinės.

Dėl spintelių, pailga į tą kampą netilps, o kvadratinė neaišku kaip žiūrėsis g.gif
Padėliosiu variantą su spintelėm kampe. mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

O pas tave priesais duris lango nera? ax.gif Man atrodo labai panasu i mano virtuve bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 05 04, 23:59)
O pas tave priesais duris lango nera? ax.gif  Man atrodo labai panasu i mano virtuve  bigsmile.gif

Yra, tik pas mus sujungta virtuvė su balkonu. Balkone stovės stalas.
Atsakyti
[quote=Abo,2008 05 03, 18:01]
Sveikos. Šimtą metų čia nebuvau. Kažkas sakė, kad užsiminė apie raudoną virtuvę mano kažkas seniai seniai. Įkeliu.
Na, ką. Komentarai tokie po metų gyvenimo.

O tu ar atsimeni kokia cia plokste? Nes mes tokia kazkokia uzsisakem spalva, tai ir ziuriu ar bus tokia pat. Musu tai Egger plokste. Blin virtuve jau pagaminta, bet dar grindu niekas neisklojo. Nors eik ir pati klok!!!!! g.gif g.gif
Atsakyti