Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Iriska @ 2008 04 30, 18:51)
to paties norejau paklausti mirksiukas.gif , jug ten kojites reguliuojasi... g.gif

ne mano virtuvė, bet pakomentuosiu - tikrai nėra patogus per žemas stalas, taigi man tai visai net patinka toks sprendimas, kai stalviršiai nevienodo aukščio, įdomiai atrodo. o ypač jei žmonės auštesni, tikrai būtų ne kas su žemesniu.
be to, ir buitinė technika diktuoja tam tikrus aukščius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irongė: 30 balandžio 2008 - 21:27
QUOTE(virdzina @ 2008 04 30, 10:25)
Klausimų tikrai daug. lotuliukas.gif Jei spėsiu atsakysiu, nes turiu bėgti, reikalai.
Stalviršis Toscana.
Apatinių spintelių lyg tai kedras, bet negaliu garantuoti. 4u.gif  Nes rinkausi kas man buvo gražu, be pavadinimo.
Radiatorius paslėptas po spintelėm, per groteles kvėpuoja. tongue.gif

O koks kampines spinteles sprendimas? karusele? Krepsiai? Ir koks plotis stalvirsio po palange?
Atsakyti
Laba diena,
Baldininkių forume ramu unsure.gif Ilsitės? Tai ir šaunu thumbup.gif , kai tiek dienų laisvų, yra proga atsipūsti nuo visų rūpesčių.
Gal kas pailsėjusi turės noro man padėti ax.gif "Prakaituoju" su Alno programa, svarstau, kaip čia būtų geriau virtuvę apsistačius, tik nerandu (o gal ir neįmanoma), kaip padaryti viršutines ir apatines spinteles skirtingų spalvų. Pasufleruosit ? flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2008 05 02, 14:57)
Laba diena,
Baldininkių forume ramu  unsure.gif  Ilsitės? Tai ir šaunu  thumbup.gif , kai tiek dienų laisvų, yra proga atsipūsti nuo visų rūpesčių.
Gal kas pailsėjusi turės noro man padėti  ax.gif "Prakaituoju" su Alno programa, svarstau, kaip čia būtų geriau virtuvę apsistačius, tik nerandu (o gal ir neįmanoma), kaip padaryti viršutines ir apatines spinteles skirtingų spalvų. Pasufleruosit ? flirt.gif

Esu naujoke,taip pat labai vargstu su sia programa, bet man nesiseka visai, bet kadangi esu perskaicius visa tema, tai turiu issisaugojusi, tikiuos padesiu:
Ar galima Alno programoj apatines ir virsutines spinteles daryt skirtingu spalvu?
taip, galima paspaudi ant spinteles kurios spalva nori pakeisti ir apacioje kur galima reguliuoti auksti yra du mygtukai, front color1 ir front color2 tai pasispaudinek juos o spalvas gali pasirinkti sone, vienom spintelem front color1 kitom front color2
As nusipiesiau excel savo virtuves plana, o su alno nemoku, gal kas galite padeti. imesciau savo excel planeli...sad.gif( buciau labai dekinga...smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asina: 02 gegužės 2008 - 13:13
QUOTE(asina @ 2008 05 02, 14:12)

As nusipiesiau excel savo virtuves plana, o su alno nemoku, gal kas galite padeti. imesciau savo excel planeli...sad.gif( buciau labai dekinga...smile.gif)

Padaryk svo excel failą .jpg failu ir tada kaip fotkę įkelk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(asina @ 2008 05 02, 15:12)
Esu naujoke,taip pat labai vargstu su sia programa, bet man nesiseka visai, bet kadangi esu perskaicius visa tema, tai turiu issisaugojusi, tikiuos padesiu:
Ar galima Alno programoj apatines ir virsutines spinteles daryt skirtingu spalvu?  
taip, galima paspaudi ant spinteles kurios spalva nori pakeisti ir apacioje kur galima reguliuoti auksti yra du mygtukai, front color1 ir front color2 tai pasispaudinek juos  o spalvas gali pasirinkti sone, vienom spintelem front color1 kitom front color2

O kaip as galiu prikabinti koki failiuka, man neiseina (pvz.excel)
imesciau savo planeli, gal man kas padetu. anglu kalbos nemoku, tai ir su ta programa ne kas
Papildyta:
QUOTE(*LADA* @ 2008 05 02, 15:18)
Padaryk svo excel failą .jpg  failu ir tada kaip fotkę įkelk  mirksiukas.gif

atsiprasau, kad as tokia "nesimanele", bet nemoku i jpg pakeisti, pagelbekite kaip tai padaryti
Papildyta:
QUOTE(asina @ 2008 05 02, 15:22)
imesciau savo planeli, gal man kas padetu. anglu kalbos nemoku, tai ir su ta programa ne kas
Papildyta:

atsiprasau, kad as tokia "nesimanele", bet nemoku i jpg pakeisti, pagelbekite kaip tai padaryti

vaje vaje jauciuosi "tundra", bet su jusu pagalba tikiuos man iseis:))
Papildyta:
QUOTE(asina @ 2008 05 02, 15:27)
Papildyta:

Papildyta:

vaje vaje jauciuosi "tundra", bet su jusu pagalba tikiuos man iseis:))

i email tai moku prikabinti, gal galiu i az atsiusti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asina @ 2008 05 02, 14:31)
i email tai moku prikabinti, gal galiu i az atsiusti? 4u.gif

Arba nuskenuok jei turi kuo ir bus paveikslukas mirksiukas.gif Arba mastau.gif arba atsiųsk aureja@aktv.lt

O aš nemoku su programa po kriaukle spintelės pasdaryt, va verysad.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *LADA*: 02 gegužės 2008 - 16:11
na ka atskubejau i pagalba, apie skirtingas spalvas jau paaiskino, o spintele po kriaukle reik eiti i base units ir ten tarp visu spinteliu yra net kelios kriauklei, buna parasyta sink base unit o tuomet eini i sinks ir ten jau pagal ploti renkiesi kokios nori kriaukles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 05 02, 17:22)
na ka atskubejau i pagalba, apie skirtingas spalvas jau paaiskino, o spintele po kriaukle reik eiti i base units ir ten tarp visu spinteliu yra net kelios kriauklei, buna parasyta sink base unit o tuomet eini i sinks ir ten jau pagal ploti renkiesi kokios nori kriaukles 4u.gif

Ačiūūūū, varau daryt aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(*LADA* @ 2008 05 02, 18:29)
Ačiūūūū, varau daryt  aciuks.gif

prasau, 5litai is jusu biggrin.gif
Atsakyti
Laba, pateikiu ir as savo projektuka Jusu teismui... blush2.gif

Sienos pas mus 2m ir 3,5m... Spalvos bus kitokios, bet pats projektukas mano vizijoje butent toks. Kadangi virtuve su svetaine bus sujungta labai norejau saldytuva ir mikrobange su orkaite det i ta puse,kurios sedint nesimatys. Jusu patarimo noreciau gal kitu minciu kaip padaryti perejima nuo tu spintu iki kitu spinteliu virsuje kitoje sienoje ( gal tie laipteliai truputi kvailai g.gif ) nieko kitaip nesumasciau g.gif
Ir dar idomu kaip patogiau ar kai virykle kampe ar visgi darbastali skelti i dvi dalis?

user posted image

user posted image

Spalvyciu dar nenusprendem galutinai wub.gif Nors vizija irgi turiu tokio spalvinio varianto:

user posted image

Isanksto aciu visoms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 05 02, 18:30)
prasau, 5litai is jusu biggrin.gif

mastau.gif na tada prašom user posted image

QUOTE(Rimvyda @ 2008 05 02, 20:03)
Laba, pateikiu ir as savo projektuka Jusu teismui... blush2.gif

Na man pasirodė kad kairiajam kampe per daug užgrūsta, o dešinysis tuštokas ax.gif
Atsakyti