QUOTE(asina @ 2008 05 02, 15:12)
Esu naujoke,taip pat labai vargstu su sia programa, bet man nesiseka visai, bet kadangi esu perskaicius visa tema, tai turiu issisaugojusi, tikiuos padesiu:
Ar galima Alno programoj apatines ir virsutines spinteles daryt skirtingu spalvu?
taip, galima paspaudi ant spinteles kurios spalva nori pakeisti ir apacioje kur galima reguliuoti auksti yra du mygtukai, front color1 ir front color2 tai pasispaudinek juos o spalvas gali pasirinkti sone, vienom spintelem front color1 kitom front color2
As nusipiesiau excel savo virtuves plana, o su alno nemoku, gal kas galite padeti. imesciau savo excel planeli...( buciau labai dekinga...)
O kaip as galiu prikabinti koki failiuka, man neiseina (pvz.excel)
imesciau savo planeli, gal man kas padetu. anglu kalbos nemoku, tai ir su ta programa ne kas
Papildyta:
QUOTE(*LADA* @ 2008 05 02, 15:18)
Padaryk svo excel failą .jpg failu ir tada kaip fotkę įkelk
atsiprasau, kad as tokia "nesimanele", bet nemoku i jpg pakeisti, pagelbekite kaip tai padaryti
Papildyta:
QUOTE(asina @ 2008 05 02, 15:22)
imesciau savo planeli, gal man kas padetu. anglu kalbos nemoku, tai ir su ta programa ne kas
Papildyta:
atsiprasau, kad as tokia "nesimanele", bet nemoku i jpg pakeisti, pagelbekite kaip tai padaryti
vaje vaje jauciuosi "tundra", bet su jusu pagalba tikiuos man iseis:))
Papildyta:
QUOTE(asina @ 2008 05 02, 15:27)
Papildyta:
Papildyta:
vaje vaje jauciuosi "tundra", bet su jusu pagalba tikiuos man iseis:))
i email tai moku prikabinti, gal galiu i az atsiusti?