pastebejau kad jus derinant kriaukle prie stalvirsio. ir susimasciau, visada norejau kriakles smelio spalvos. bet jei dabar reikia derinti tai tai man jau visai ji netinka mano stalvirsis, tamsiai rudas. tai man reikia rudos kriaukles???
nezinau ka daryti. patarkit, tai gal pirkti juoda, bet sako kad juoda viskas labai matosi.
QUOTE(aitiii @ 2008 04 28, 12:46)
pastebejau kad jus derinant kriaukle prie stalvirsio. ir susimasciau, visada norejau kriakles smelio spalvos. bet jei dabar reikia derinti tai tai man jau visai ji netinka mano stalvirsis, tamsiai rudas. tai man reikia rudos kriaukles???
nezinau ka daryti. patarkit, tai gal pirkti juoda, bet sako kad juoda viskas labai matosi.
mano manymu, prie tamsiai rudo, smėlio spalva dar gražiau. gali derinti kitas smulkmenas irgi smėlio spalvos, o jei dar kokios plytelės tokios, tai iš viso super.
QUOTE(Irongė @ 2008 04 28, 12:56)
mano manymu, prie tamsiai rudo, smėlio spalva dar gražiau. gali derinti kitas smulkmenas irgi smėlio spalvos, o jei dar kokios plytelės tokios, tai iš viso super.
merginos, manau, nereikia persistengti.Nes derinimas- tai toli grazu nera tos pacios spalvos parinkimas.Kartais skirtingos spalvos dera taip, kad nuostabu.
QUOTE(lipke @ 2008 04 28, 13:05)
merginos, manau, nereikia persistengti.Nes derinimas- tai toli grazu nera tos pacios spalvos parinkimas.Kartais skirtingos spalvos dera taip, kad nuostabu.
tai va būtent, iš tikro ir man gražiausia, kai parenkama kita deranti spalva, ir būtent prie tamsaus stalviršio šviesesnė kriauklė turėtų būti labai gražu.
mūsų stalviršis greičiausiai bus šviesesnis, gelsvos - pilkšvos - rausvos spalvos, tai kriauklės tos pačios palvos iš viso be šansų surast, tai planuoju ieškotis kokios tamsesnės, gal derinsiu prie plytelių ar prie stalviršio vieno iš pospalvių, tik tamsesnę. o jei jau pasiklysiu spalvose, tai teks metalo kriauklę pirkt, i psio
Mano nuomonė svarbiausia, kad nebūtų spalvų kratinys, arba vienspalvis kambarys/virtuvė. o jau tarp šitų dviejų kraštutinumų yra daugybė variantų, kuriuos jau mes patys sukuriame (arba už mus padaro dizaineriai...).
QUOTE(Irongė @ 2008 04 28, 12:13)
o tu kuriam mieste esi? Aš Vilniuje Kalvarijų 125 furnitūros parduotuvytėj radau neblogų dalykėlių, gal ir jums atsirastų (kadangi neieškojau būtent šitų, tai negaliu pasakyt tiksliai) jie man rodos ir internete turi pvz produktų.
Aciu
As Vilniuje
Gal gali pasakyt kur tiksliai ta furnituros parduotuve Kalvariju 125? Buciau dekinga
Ka tik paziurejau nete, tai ten Sigmos teritorijoje? O kuri butent parduotuve?
Gal internetini adresa zinotum?
As vienam kataloge maciau kampini mechanizma apie 600 Lt, si kataloga varciau vienoje baldu imoneje, bet pas juos baldu neuzsakiau
Dabar kai reikia, negaliu atsiminti kokiu gamintoju tie kampiniai krepsiai.
O baldinkas tik Bliuma siulo, sako nezino kitu. O Bliumo kaina virs 1600Lt
O kad yra toks tai tikrai ir visu 1000 Lt maziau. Na nebent i Lietuva niekas neveza.
QUOTE(jblmami @ 2008 04 25, 21:37)
As jau daugiau kaip 2,5 metu naudoju balta virtuve(blizgancia) su juodo granito stalvirsiu ir juodom granito grindim. Patenkinta. Kartais vaikai( ir ne tik) nukleckina, bet tas pavirsiu labai lengvai ir gerai valosi. Buvau anksciau ir nuotrauku idejus.
tada jau neabejosiu daugiau ir darysiu baltą blizgią. Dabar tik klausimas: kokią kriauklę dėjote prie tokio stalviršio?
QUOTE(braske150 @ 2008 04 28, 09:59)
sos reikia patarimo, mano virtuvei dar nera nei metu, o jau stalvirsis pradejo vietomis svieseti, tai yra, lyg buru pradejes trintis , o saugoju tai as ji labai , po pjaustumo lentele net ranksluosti pasitiesiu sakykit, ar baldu gamintojas privalo man pakeisti i kita, nes kaip ir minejau garantinis dar nepasibaiges
Skambinčiau į tą firmą iškart ir tegul keičia į geresnės kokybės ar daro ką tik nori, bet nelaukčiau kol garantinis pasibaigs ir tada jau šaukštai po pietų. Aplamai, kas per stalviršis, jei reikia rankšluostukus tiesti, kad nesibraižytų..
Sakykit, gal kas matėt/čiupinėjot/pirkot virtuvinį iš IKEA? Nužiūrėjau ten baltą klasikinę virtuvę, bet nežinau kokią furnitūrą jie ten deda Girdėjau, kad perka Blum'ą bet uždeda Ikea ženklą, o kaip ten iš tikrųjų yra nežinau
http://www.ikea.com/.../rooms/kitchen/
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 04 28, 13:57)
Aciu
As Vilniuje
Gal gali pasakyt kur tiksliai ta furnituros parduotuve Kalvariju 125? Buciau dekinga
As vienam kataloge maciau kampini mechanizma apie 600 Lt, si kataloga varciau vienoje baldu imoneje, bet pas juos baldu neuzsakiau
O kad yra toks tai tikrai ir visu 1000 Lt maziau. Na nebent i Lietuva niekas neveza.
As Vilniuje
jo, netoli Sigmos, išėjimas iš pačios Kalvarijų gatvės. ten kur Humana antram aukšte, už šaldytuvų parduotuvės durys. www.agva.lt.
pamatysi ko gero, pareklamuok!
Papildyta:
QUOTE(Liurda @ 2008 04 28, 14:09)
Sakykit, gal kas matėt/čiupinėjot/pirkot virtuvinį iš IKEA? Nužiūrėjau ten baltą klasikinę virtuvę, bet nežinau kokią furnitūrą jie ten deda Girdėjau, kad perka Blum'ą bet uždeda Ikea ženklą, o kaip ten iš tikrųjų yra nežinau
ten yra įvairos kainos, jei prie brangesnių, tai turėtų atrodyti gerai, mes su draugais pirkom, rinkomės iš ąžuolinių, tai neatkreipiau dėmesio į baltas. atrodo, yra vienos pigesnės, tai bus prastos, o kur brangesnės, blizgaus paviršiaus, turėtų būti tikrai kokybiškos.
Girdėjom ir dėl Bliumo tą patį, draugai jau viską susimontavę, tai sakė tikrai liuks visi tie mechanizmai veikia. o mūsų dar stovi supakuota, nekantraujam pagaliau susirinkt...
Prieš pirkdami, klausėm tų, kurie jau naudojasi kelis metus jų virtuve, tai jie labai patenkinti.
QUOTE(Liurda @ 2008 04 28, 14:09)
Apie furnitūrą nežinau,tik žinau ir mačiau,kad švedai jas perka ir sėkmingai naudoja
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 04 28, 13:57)
Labas, as irgi ieskojau kampinei spintelei kazkokios sistemos, nes nenorejau karuseles. Tai toki irengini uz 600 LT buvau aptikus DAR VAL firmoj, cia vivulskio gatveje. Man jis patiko, nes ten issitraukia 3 krepsiai, pasislenka i sona ir tada gali istraukti kitus 3 kurie atvaziuoja is kampo. Man visai patiko ir pagal kaina ir pagal praktiskuma. Ju internetiniam puslapyje nera to mechanizmo, nes jie kazkaip naujai buvo ji atsiveze. Vienas baldininkas kuris buvo tuo metu parduotuveje sake, kad tikrai geras kampinis sprendimas is tu kas siuloma.
QUOTE(virdzina @ 2008 04 26, 23:49)
Pas mane taip pat toks stalviršis. Tai, kai įstatė kriauklę, labai jau tos plokštės geltonumas išryškėjo. Nelabai atitiko atspalviai su kriaukle. Stalviršis vienaip taškuotas, kriauklė kitaip... Iš pradžių erzino, bet dabar pripratau.
Įdedu nuotrauką, bet ten nelabai kas matysis.
Įdedu nuotrauką, bet ten nelabai kas matysis.
O kas pas jus tarp spintelių? Blizgi plokštė?
Žinau, kad norėčiau tarp spintelių tokios pat plokštės (viršutines spinteles darysiu iš baltos blizgios plokštės, o apatines - iš tamsios (tarp spintelių vietoj plytelių tiktų balta blizgi plokštė), tik nežinau ar bus praktiška. Kiek supratau tas baldines plokštes dar laminuoja, kaip papildomą apsaugą nuo drėgmės? Ar kas darėte taip?
QUOTE(Irongė @ 2008 04 28, 13:56)
ten yra įvairos kainos, jei prie brangesnių, tai turėtų atrodyti gerai, mes su draugais pirkom, rinkomės iš ąžuolinių, tai neatkreipiau dėmesio į baltas. atrodo, yra vienos pigesnės, tai bus prastos, o kur brangesnės, blizgaus paviršiaus, turėtų būti tikrai kokybiškos.
Girdėjom ir dėl Bliumo tą patį, draugai jau viską susimontavę, tai sakė tikrai liuks visi tie mechanizmai veikia. o mūsų dar stovi supakuota, nekantraujam pagaliau susirinkt...
Prieš pirkdami, klausėm tų, kurie jau naudojasi kelis metus jų virtuve, tai jie labai patenkinti.
QUOTE(Taira @ 2008 04 28, 14:01)
Apie furnitūrą nežinau,tik žinau ir mačiau,kad švedai jas perka ir sėkmingai naudoja
Ačiū, lauksiu daugiau pasisakymų