Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(dute_a @ 2008 04 25, 22:51)
labas vakarelis mergaites 4u.gif as ir vel su klausimu-galvosukiu doh.gif liepe vyras is Franke isirinkti kriaukle akmens mases thumbup.gif tik vat beda nezinau kokia spalva g.gif  virtuvinis bus fino bronza o stalvirsis toscana 1/40
user posted image
patarkit prasau blush2.gif

Butinai paderink gyvai, nes gali atrodyti, kad tiks, bet ar tekstura, ar pats atspalvis nelimpa ir tiek. As tai visur vaziuoju su pavyzdziais, ir tai negaliu apsispresti.

QUOTE(Enita @ 2008 04 26, 18:50)
O įdomu, kokia ta nemaža kaina?

Na lietuviskos neypatingos firmeles paskaciavo 2000 lt uz begini metra, o italiska gaunasi 2500. TIk medziagos nepalyginamai grazesnes, tik del tos sutarties abejoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilajar @ 2008 04 26, 20:21)
Butinai paderink gyvai, nes gali atrodyti, kad tiks, bet ar tekstura, ar pats atspalvis nelimpa ir tiek. As tai visur vaziuoju su pavyzdziais, ir tai negaliu apsispresti.

na, aš toios galimybės neturėjau, dėl to mano akim ten nebaisiai viskas tinka sad.gif bet... kaip nors, jau visškai apsipratau ir esu be galo laiminga 4u.gif
Atsakyti
kad nelabai daugiau yra i ka ziureti, kitos spalvos is esmes turbut nelabai ir tinka g.gif
stai franke plautuviu spalvos
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dute_a: 26 balandžio 2008 - 20:40
sachara idealiausia is piesinio, gal dar bezevyj, gavana...
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 04 26, 21:44)
sachara idealiausia is piesinio, gal dar bezevyj, gavana...

gavana tai realiai i sokolada panasi doh.gif cia biski spalvos skiriasi negu realybei doh.gif
turbut tokia labiausiai tiktu g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dute_a: 26 balandžio 2008 - 20:56
labas vakarelis mergaites 4u.gif as ir vel su klausimu-galvosukiu doh.gif liepe vyras is Franke isirinkti kriaukle akmens mases thumbup.gif tik vat beda nezinau kokia spalva g.gif  virtuvinis bus fino bronza o stalvirsis toscana 1/40
user posted image

Mūsų skoniai vienodi lotuliukas.gif Tik spintelės truputį šviesesnės, pas mane cinamonas, o stalviršis tas pats lotuliukas.gif Kriauklę ėmiau Franke smėlio spalvos mirksiukas.gif , rašo beige atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 04 26, 22:25)
Mūsų skoniai vienodi  lotuliukas.gif Tik spintelės truputį šviesesnės, pas mane cinamonas, o stalviršis tas pats  lotuliukas.gif Kriauklę ėmiau Franke smėlio spalvos mirksiukas.gif , rašo beige atrodo  g.gif

bigsmile.gif thumbup.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 04 26, 22:27)

Tik dar nežinau kaip bendras vaizdas atrodys, tik užvakar virtuvę užsakiau ax.gif Bet plokštę pridėjus visai gerai smile.gif Pas tave gal greičiau bus?
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 04 26, 22:34)
Tik dar nežinau kaip bendras vaizdas atrodys, tik užvakar virtuvę užsakiau ax.gif  Bet plokštę pridėjus visai gerai  smile.gif Pas tave gal greičiau bus?

oi tikrai greiciau, gal jau kita savaite g.gif tikiuosi bent jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 04 26, 22:38)
oi tikrai greiciau, gal jau kita savaite g.gif tikiuosi bent jau biggrin.gif

Lauksim foto labai biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Pas mane taip pat toks stalviršis. Tai, kai įstatė kriauklę, labai jau tos plokštės geltonumas išryškėjo. Nelabai atitiko atspalviai su kriaukle. Stalviršis vienaip taškuotas, kriauklė kitaip... g.gif Iš pradžių erzino, schmoll.gif bet dabar pripratau. rolleyes.gif
Įdedu nuotrauką, bet ten nelabai kas matysis. 4u.gif

user posted image
Atsakyti
aciu 4u.gif bet kad nelabai yra is ko rinktis g.gif kad atitiktu doh.gif
Atsakyti