Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Renna @ 2008 04 25, 11:26)
Narbuto gamybos, ąžuolinės  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ir durelės idomiai darosi - persilenkia per pusę  biggrin.gif  biggrin.gif

super. net neįsivaizdavau tokio varianto, bet jei prieš užsakinėdami virtuvę būtume pamatę jūsų nuotrauką, tai būčiau smarkiai pagalvojusi, ar nepanaudojus kokių elemetų savo virtuvėj. o ar patogu naudoti?
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 04 25, 12:08)
super. net neįsivaizdavau tokio varianto, bet jei prieš užsakinėdami virtuvę būtume pamatę jūsų nuotrauką, tai būčiau smarkiai pagalvojusi, ar nepanaudojus kokių elemetų savo virtuvėj. o ar patogu naudoti?

Na buvo visai patogu. Čia toks susilankstančių durų variantas buvo naudotas laaabai mažoje virtuvėlėje, kur nėra įmanoma normaliai durų atidaryti.
Per tas "skyles-iliuminatorius" nieko nesimato, nei dulka nei ką biggrin.gif
Pradinis stalviršis buvo naudotas akmeninis, bet kai ėmėm tas spinteles, tai jo nebebuvo biggrin.gif
Atsakyti
ax.gif noriu merginos paklausti, gal zinot ar kokybiskos prekes is "Moki- vezi"
dabar yra akmens mases smeline ir juoda plautuve. pagamintaLietuvoje. kaina 399 lt, dabar 317lt. g.gif g.gif bet gal ji cia bloga, kazkaip nenusimanau apie jas. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 04 25, 13:30)
ax.gif noriu merginos paklausti, gal zinot ar kokybiskos prekes is "Moki- vezi"
dabar yra akmens mases smeline ir juoda plautuve. pagamintaLietuvoje. kaina 399 lt, dabar 317lt.  g.gif  g.gif bet gal ji cia bloga, kazkaip nenusimanau apie jas.  blush2.gif

niu nuo gamintojo turbūt labiau priklauso. aš apvalią įvairių spalvų Tekos firmos mačiau irgi ~ 370 kainuojančią, kiek žinau ši firma tikrai nebloga, tai kaip ir kaina pakankamai reali.
o mano vyras iš Moki-Veži labai daug ką statyboms perka, tai sako tokia pati kokybė kaip ir Senukuose ar net geresnė, o kaina - mažesnė būna.

reiks į Moki-Veži nulėkt pažiūrėt tų kriauklių...
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 04 25, 14:34)
niu nuo gamintojo turbūt labiau priklauso. aš apvalią įvairių spalvų Tekos firmos mačiau irgi ~ 370 kainuojančią, kiek žinau ši firma tikrai nebloga, tai kaip ir kaina pakankamai reali.
o mano vyras iš Moki-Veži labai daug ką statyboms perka, tai sako tokia pati kokybė kaip ir Senukuose ar net geresnė, o kaina - mažesnė būna.

siandien vyrui i darba lankstinuka atnese, pranese man tai ir zadu lekti po darbo. 4u.gif nes gali buti kad kiekis ribotas arb laikas.
o kur dar galeciau rasti kazka panasaus akmens mases plautuviu uz prieinama kaina. ax.gif
o kas tai per Tekos. kiek suprantu cia lietuviska firma?
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 04 25, 07:11)
man rodos neturetu labai matytis ant baltos..toms kurios bijo pirstu antspaudu,  tai siulyciau virsutines spinteles daryti tamsesnes spalvos, o apatines sviesesnes

Ne, aš darysiu visą baltą ir juodo granito stalviršį dėsiu 4u.gif

QUOTE(KoKeRė @ 2008 04 25, 07:38)
Siaip ziurint is kurio kampo ziuresi...

Kaip bus taip... valysiu ir valysiu, ir valysiu.. lotuliukas.gif

QUOTE(Irongė @ 2008 04 25, 12:34)

Mes irgi statyboms daug ką imdavom iš jų.. tik apie kriaukles nežinau.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 04 25, 11:45)
Ne, aš darysiu visą baltą ir juodo granito stalviršį dėsiu  4u.gif

na isivaizduoju, kad virtuvinis turetu ispudingai atrodyti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 04 25, 13:39)
siandien vyrui i darba lankstinuka atnese, pranese man tai ir zadu lekti po darbo.  4u.gif  nes gali buti kad kiekis ribotas arb laikas.
o kur dar galeciau rasti kazka panasaus akmens mases plautuviu uz prieinama kaina.  ax.gif

Teka tarptautinė didelė kompanija, nežinau iš kokios šalies. Šiaip santechnika skaitosi labai gera, nesu tikra dėl akmens masės...
Atsakyti
Norius pasidalinti savo labai nemalonia patirtimi su "Dalios baldais". Uzsakiau ten virtuve, baldai turejo buti pagaminti kovo viduryje, ju dar nera ....Paskutinis pazadetas terminas - geguzes vidurys.

Taigi veluoja jau 1.5 men. ir neaisku kaip bus. Nesikreipkite ten.

- Aptarnavimas baisus
- Kainos dideles
- Susitarimu nesilaiko jokiu

Zemas lygis. Verkti norisi
Atsakyti
QUOTE(Kristuks @ 2008 04 25, 11:51)
Sveikos,

planuojam daryti virtuvę naują....smile.gif todėl šita tema labai aktuali... ir dažnai pavartau jūsų puslapį... Buto sienos turėtų būti šviesios, langai irgi, todėl virtuvę norėtume daryti tamsesnę (ale, klasikinės virtuvės imitaciją...).
Mums pabraižė maždaug projektuką, bet man jis toks ne visai...
Pamąstymui  g.gif  smile.gif  4u.gif :
1. Gal šaldytuvo visai nedėti į spintelę? (yra tekę matyti, kad tos spirntelės durys atsiklijuoja nuo šaldytuvo durų... ir gaunasi nei šis, nei tas...).
2. Ar ne per žemos viršutinės spintelės ir gal jose reikėtų stiklo... atrodytų lengviau...
3. Kažin, kur patogiausia būtų dėti mikrobangę?
4. Tos siaurutės spintelės prie dujinės ne visai....aišku, vieną galima daryti atvirą rankšluostukams pakabinti (bet ar naudojate tokią funkciją...?).... O kitos sąskaita gal padaryti tiesiog platesnę vspintelę???
5. Tiesa, dar bendradarbė iškritikavo gartraukį, kad prie jo esančios spintelės nėra sujungtos... sako, kad kokias lentynėles tarp gartraukio ir tų spintelių padaryti.... ber ar nesikaups ten vien dulkės???

Beje, toj sienoj, kuri už gartraukio, yra langai, tai šviesos, kaip ir turėtų pakakti....

Įmetu Jūsų pastebėjimams... kol neužsakyta, nepadaryta, prašom kritikuoti, diskutuoti, patarti ir pan....
4u.gif
Iš anksto ačiū....smile.gif

user posted image

Pas mane spinteles kuriuos prie gartraukio nesujungtos ir man visai vaizdo negadina. Pati taip norejau. Siauros spinteles, tai cia turbut kargo krepsiai. Jie tikrai patogus ir finkcionalus. Ten galima daug ka patogiai susideti. Turiu tokius 3 ir labai patenkinta. Jei kokybiskai bus padaryta, tai tikrai neatsiklijuos dureles saldytuvo. Bet kokiu atveju buna gi garantija ir baldininkai tures pataisyt. Virsutines spinteles normalio aukscio, pradeda kabinti nuo 50 cm (cia nuo stalvirsio). Del stiklo spintelese, tai cia skonio reikalas. Tik kriaukle traukciau arciau saldytuvo, daugiau vietos liktu gaminimui. Ir jei bus indaplove, tai kusioje vietoje? O mikrobane deciau desiniame kampe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skarinka: 25 balandžio 2008 - 16:00
QUOTE(aitiii @ 2008 04 25, 13:39)
siandien vyrui i darba lankstinuka atnese, pranese man tai ir zadu lekti po darbo.  4u.gif  nes gali buti kad kiekis ribotas arb laikas.
o kur dar galeciau rasti kazka panasaus akmens mases plautuviu uz prieinama kaina.  ax.gif

Pažiūrėk Senukuose, ten mačiau 10 proc nuolaida plautuvėms, nežinau tik iki kada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skarinka @ 2008 04 25, 15:57)
Siauros spinteles, tai cia turbut kargo krepsiai. Jie tikrai patogus ir finkcionalus. Ten galima daug ka patogiai susideti. Turiu tokius 3 ir labai patenkinta.  Tik kriaukle traukciau arciau saldytuvo, daugiau vietos liktu gaminimui. Ir jei bus indaplove, tai kusioje vietoje? O mikrobane deciau desiniame kampe.

Atsiprašau už neišmanymą, bet kas tie kargo krepšiai ir ką juose patartina ir patogu laikyti?
O dėl indaplovės, tai ji brėžinuke spintelėje tarp kriauklės ir to vieno kargo krepšio....
Dėl kriauklės vietos ..... smile.gif g.gif atrodytų, lyg ją reikėtų patraukti link šaldytuvo, tačiau visai arti pritraukti gal ne visai patogu, nes išsiėmnus maistą iš šaldytuvo, patogu jį pasidėti prie kriauklės, tada "nuprausti", ir jau tada į darbinę zoną - ruošimui perkelti..... 4u.gif smile.gif bet gal to tarpo ir nereikia.arba daryti mažesnį... bet tada tarp šaldytuvo ir kraiuklės reikėtų dėti tuos kargo stalčius.... ax.gif smile.gif
Atsakyti