Sveikos,
planuojam daryti virtuvę naują....
todėl šita tema labai aktuali... ir dažnai pavartau jūsų puslapį... Buto sienos turėtų būti šviesios, langai irgi, todėl virtuvę norėtume daryti tamsesnę (ale, klasikinės virtuvės imitaciją...).
Mums pabraižė maždaug projektuką, bet man jis toks ne visai...
Pamąstymui
:
1. Gal šaldytuvo visai nedėti į spintelę? (yra tekę matyti, kad tos spirntelės durys atsiklijuoja nuo šaldytuvo durų... ir gaunasi nei šis, nei tas...).
2. Ar ne per žemos viršutinės spintelės ir gal jose reikėtų stiklo... atrodytų lengviau...
3. Kažin, kur patogiausia būtų dėti mikrobangę?
4. Tos siaurutės spintelės prie dujinės ne visai....aišku, vieną galima daryti atvirą rankšluostukams pakabinti (bet ar naudojate tokią funkciją...?).... O kitos sąskaita gal padaryti tiesiog platesnę vspintelę???
5. Tiesa, dar bendradarbė iškritikavo gartraukį, kad prie jo esančios spintelės nėra sujungtos... sako, kad kokias lentynėles tarp gartraukio ir tų spintelių padaryti.... ber ar nesikaups ten vien dulkės???
Beje, toj sienoj, kuri už gartraukio, yra langai, tai šviesos, kaip ir turėtų pakakti....
Įmetu Jūsų pastebėjimams... kol neužsakyta, nepadaryta, prašom kritikuoti, diskutuoti, patarti ir pan....
Iš anksto ačiū....
Pas mane spinteles kuriuos prie gartraukio nesujungtos ir man visai vaizdo negadina. Pati taip norejau. Siauros spinteles, tai cia turbut kargo krepsiai. Jie tikrai patogus ir finkcionalus. Ten galima daug ka patogiai susideti. Turiu tokius 3 ir labai patenkinta. Jei kokybiskai bus padaryta, tai tikrai neatsiklijuos dureles saldytuvo. Bet kokiu atveju buna gi garantija ir baldininkai tures pataisyt. Virsutines spinteles normalio aukscio, pradeda kabinti nuo 50 cm (cia nuo stalvirsio). Del stiklo spintelese, tai cia skonio reikalas. Tik kriaukle traukciau arciau saldytuvo, daugiau vietos liktu gaminimui. Ir jei bus indaplove, tai kusioje vietoje? O mikrobane deciau desiniame kampe.