Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(dute_a @ 2008 04 13, 23:01)
Zip arba jei svetainei nori laminato o virtuvei plyteliu, tai yra plyteles medzio imitacijos, atrodo tokios kaip lenteles, vat ir derinsis ir bus plyteles mirksiukas.gif

As tai nederinciau plyteliu imituojanciu medi su medziu ar laminatu. Kazkaip bijau as tokio derinio. Nezinau kodel jus bijote daryti zonavima grindu danga - visiskai normalu, kad virtuveje bus plyteles, o salone laminatas ar parketas. Esu net maciusi, kad visur yra sudetos plyteles, o per vidury salone kur minksti baldai tokia sala is parketo. Man labai grazu.
Cia vienas is pavyzdziu, nors cia ne tas kur man labai patiko.
user posted image
Atsakyti
o aš specialiai atskiriu zonas, man taip daug garžiau
Atsakyti
ASA, tikrai nepataikaujant sakau, kad tavo virtuve tikrai bus kai viska uzbaigsit labai grazi!!!!
Mes desim visur laminata, isskyrus vonias.
Laukiu savosios virtuves. Jau pati dabar bijau savo raudonos spalvos. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(l-aura @ 2008 04 13, 19:30)
man grazu Aša, net labai  thumbup.gif  Neįprasta tokia, nešabloniška, bet graži.

Kaip tik ir savo virtuve norejau idet:

Pritariu drinks_cheers.gif Man irgi Aša, tavo virtuvytė nėra tokia baisi, kaip kad guodeisi, įsivaizdavau tikrai kažką nesuderinto doh.gif O čia visai ta žydra dera prie pilkos, neįprasta, bet man gražu 4u.gif

O tavo, l-aura, virtuvyte, išvis super thumbup.gif

QUOTE(l-aura @ 2008 04 13, 19:37)
aša, aš irgi kai surinko virtuve nusivylusi buvau, gal dabar ir nesirinktume tos zebrano, per marga, bet ką jau padarysi, sunku iš anksto nuspėt bendrą vaizdą.

Kaip tik norėjau klausti kaip ten ta spalvytė vadinasi blush2.gif Nuotraukytėse kažkaip nesimato, kad ji būtų per marga... man labai labai drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2008 04 14, 06:49)
o aš specialiai atskiriu zonas, man taip daug garžiau

Ir visiškai jų nederini? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilajar @ 2008 04 14, 00:20)
As tai nederinciau plyteliu imituojanciu medi su medziu ar laminatu. Kazkaip bijau as tokio derinio. Nezinau kodel jus bijote daryti zonavima grindu danga - visiskai normalu, kad virtuveje bus plyteles, o salone laminatas ar parketas. Esu net maciusi, kad visur yra sudetos plyteles, o per vidury salone kur minksti baldai tokia sala is parketo. Man labai grazu.
Cia vienas is pavyzdziu, nors cia ne tas kur man labai patiko.
user posted image

Man irgi taip patinka.. nederinčiau ir aš, jei pas mane bendra virtuvė su svetaine būtų...

Dabar sprendžiu klausimą ar virtuvėj normaliai atrodys pakabinamos spintelės 40 cm aukščio... ar daryti ant viršaus dar vieną eilę... kaip manot? g.gif
Atsakyti
kristina19, va sumeciau kazkoki vaizdeli pagal planeli
user posted image
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 04 13, 22:57)
l-aura, o kaip tau sita virtuves sienu spalva? Neikyri  blush2.gif  As ant greicio tokia i miegamaji issirinkau, bet kai pamaciau rezultata ant sienu  mega_shok.gif Galvoju gal perdazyt kol nevelu  doh.gif

Na ne, man neįkyri, ji tokia jauki, šilta, bet neryški. Labai bijojau kad nebūtų ryški oranžinė, bet gavosi kaip norejom. pas mus bendra erdvė - virtuvė ir svetainė, kas ateina visiems patinka - sako taip jauku pas jus... ax.gif Tiesa, dar kai baldais apsistato, geriau atrodo smile.gif

Saaule ta spalva zebrano vadinasi, termopalo paletės. Na man ji kazkaip nelabai.. Sakau, jau tikrai tokios nesirinkčiau. Bet kita vertus čia gal dėl to, kad grindys tokios "ryžos", gal jei būtų kitos spalvos ir zebrano geriau atrodytu - o dabar lyg susilieja grindys ir plokštės spalva..
Padarem klaida, kad laminata i virtuvę dėjom - tiesiog greičiau pabaigt norėjosi, nes remontą MB darė - visi vandens lašai išdžiūvę ir kt. matosi.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 04 14, 09:24)
Man irgi taip patinka.. nederinčiau ir aš, jei pas mane bendra virtuvė su svetaine būtų...

Dabar sprendžiu klausimą ar virtuvėj normaliai atrodys pakabinamos spintelės 40 cm aukščio... ar daryti ant viršaus dar vieną eilę... kaip manot?  g.gif

Jeigu tik turi kur sudeti rakandus, tai 40 cm spinteles yra tikrai super. As tokias darysiu, nes turiu sandeliuka salia virtuves.
Atsakyti
QUOTE(Zip @ 2008 04 14, 08:49)
Ir visiškai jų nederini?  g.gif

na ne tai, kad visai nederinu, paprasčiausiai grindys bus riešuto, o plytelės virtuvės vadinasi cukrus, tai kaip irgi turi tokio rusvo gelsvo atspalvio. Tai tiek ir susidaerins. O šiaip tai spalvų skirtumas akivaizdus, beveik baltos ir rudos
Atsakyti
QUOTE(Lilajar @ 2008 04 14, 10:55)
Jeigu tik turi kur sudeti rakandus, tai 40 cm spinteles yra tikrai super. As tokias darysiu, nes turiu sandeliuka salia virtuves.

Kur sudėti viską turiu... pas amne tik galvoje klausimas sprendžiasi ar aplamai neatrodys per siauros ir mažos g.gif aišku, dar truputį toje vietoje ir lubos nusileis su apšvietimui skirta dalimi, tai nebus toks didelis tarpas tarp lubų ir spintelių... ax.gif O kokio ilgio tu darysi jas?
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 04 14, 09:24)

Dabar sprendžiu klausimą ar virtuvėj normaliai atrodys pakabinamos spintelės 40 cm aukščio... ar daryti ant viršaus dar vieną eilę... kaip manot?  g.gif

As irgi norejau 2 eiles pakabinamu spinteliu det, bet paskui atkalbejo, nes paaiskejo, kad lubos nelygios. Tai tada issiderejau, kad darytu ne 40, o 45 cm plocio spintele su lentynele. Ir rezultatu esu patenkinta thumbup.gif , nes kai sukabino, pamaciau, kad jei butu 2 eiles spinteliu, labai uzgriozdintu man virtuvele.
Atsakyti