Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(masajugi @ 2008 04 24, 17:52)
Ir ka jus norejot tuom pasakyti??? g.gif  g.gif

niu nepakomentavau - bet ką tik mūsų aptarti nerūdyjančio plieno stalviršiai - vieni iš brangiausių, ir reikalaujančių daug priežiūros. Aš jau išsirinkau, bet pagalvojau, gal kam kitam prireiks irgi šios info. gal aš per optimistiškai galvojau, kad vis tiek dauguma daugmaž anglų kalbą moka , tai jau atsiprašau blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irongė: 24 balandžio 2008 - 19:04
Būkit žmonės, išverskit tą lentelę - ne visi gi anglų ir moka... ax.gif ten gana naudinga informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 04 24, 17:57)
Manot ir ant baltos labai matysis?  g.gif

man rodos neturetu labai matytis ant baltos..toms kurios bijo pirstu antspaudu, tai siulyciau virsutines spinteles daryti tamsesnes spalvos, o apatines sviesesnes
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 04 24, 19:57)

Manot ir ant baltos labai matysis?  g.gif

Siaip ziurint is kurio kampo ziuresi...
Atsakyti
Labai patiko iššokančios rozetės iš stalvirčio. Bet ir Lietuvos gamintojų balduoteko teko matyti, tik buvau primiršusi. O tu atgaivinai šią idėją.
Atsakyti
QUOTE(Dukrytė @ 2008 04 25, 08:58)
Labai patiko iššokančios rozetės iš stalvirčio. Bet ir Lietuvos gamintojų balduoteko teko matyti, tik buvau primiršusi. O tu atgaivinai šią idėją.

Šaunu, kad priminiau blush2.gif
Atsakyti
Pasižiūrėjau kainininką tai tos razetės iššokančios iš stalviršio beveik 600Lt kainuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agente009 @ 2008 04 25, 08:09)
Būkit žmonės, išverskit tą lentelę - ne visi gi anglų ir moka...  ax.gif  ten gana naudinga informacija  4u.gif

toks gražus penktadienis, nugi labai tyyyyyyyngiu vertimais užsiimt...
bet yra vertimų puslapis į lietuvių, verčia juokingia, bet dažniausiai suprantamai:

http://vertimas.vdu....ns/URLForm.aspx

įsimeskit šias nuorodas į vertimo URL eilutę, ir tikiuosi daugmaž suprasit....

http://www.kitchens....-comparison.asp

http://www.kitchens....countertops.asp

Atsakyti
QUOTE(KoKeRė @ 2008 04 24, 15:52)
Stalviršis metalinis ir storas labai gražiai atrodo thumbup.gif  Nežinau kaip su eksplotavimu, bet yra spec priežiūros priemonių metaliniams paviršiams ax.gif
Dar gražiai atrodė kur įvairių spalvų stiklas dėtas, metalu dengta plokštė man gražu, bet ne viskas, o tam tikros detalės...
Blizgios plokštės labai gražios kol nenupirštuotos tongue.gif

Na, pas mus darbe virtuvėlėj yra metalinis ale "prabangus" stalviršis doh.gif po 5 metų naudojimo atrodo baisiai - visas susibraižęs, vietomis (kur labiausiai ką nors darom) patamsėjęs, visos dėmės kaip ant delno doh.gif

Niekada namie tokio nedėčiau doh.gif o ir biure žadam pakeisti į "normalų" stalviršį.

Va namie, kai neturėjom virtuvinio, gavau iš pažystamų tokias ekskliuzyvines spinteles, tai uždėjom ant jų patį pigiausią stalviršį iš Arsenalo - 1 m dar atsimenu kainavo apie 40 Lt. Na negaliu po šiai dienai patikėti, buvo super thumbup.gif nei braižėsi, nei karščio bijojo, ir pjaustėm tiesiog kartais tiesiai ant jo lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Kam įdomu (aišku virtuvinis čia ne pavyzdinis):
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renna: 25 balandžio 2008 - 10:15
QUOTE(Renna @ 2008 04 25, 11:11)
Na, pas mus darbe virtuvėlėj yra metalinis ale "prabangus" stalviršis  doh.gif po 5 metų naudojimo atrodo baisiai - visas susibraižęs, vietomis (kur labiausiai ką nors darom) patamsėjęs, visos dėmės kaip ant delno  doh.gif

Niekada namie tokio nedėčiau  doh.gif o ir biure žadam pakeisti į "normalų" stalviršį.

Va namie, kai neturėjom virtuvinio, gavau iš pažystamų tokias ekskliuzyvines spinteles, tai uždėjom ant jų patį pigiausią stalviršį iš Arsenalo - 1 m dar atsimenu kainavo apie 40 Lt. Na negaliu po šiai dienai patikėti, buvo super  thumbup.gif nei braižėsi, nei karščio bijojo, ir pjaustėm tiesiog kartais tiesiai ant jo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kam įdomu (aišku virtuvinis čia ne pavyzdinis):
user posted image

ale kokios spintelės nerealios, tikrai ekskluzyvinės!
Atsakyti
Narbuto gamybos, ąžuolinės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir durelės idomiai darosi - persilenkia per pusę biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

planuojam daryti virtuvę naują....smile.gif todėl šita tema labai aktuali... ir dažnai pavartau jūsų puslapį... Buto sienos turėtų būti šviesios, langai irgi, todėl virtuvę norėtume daryti tamsesnę (ale, klasikinės virtuvės imitaciją...).
Mums pabraižė maždaug projektuką, bet man jis toks ne visai...
Pamąstymui g.gif smile.gif 4u.gif :
1. Gal šaldytuvo visai nedėti į spintelę? (yra tekę matyti, kad tos spirntelės durys atsiklijuoja nuo šaldytuvo durų... ir gaunasi nei šis, nei tas...).
2. Ar ne per žemos viršutinės spintelės ir gal jose reikėtų stiklo... atrodytų lengviau...
3. Kažin, kur patogiausia būtų dėti mikrobangę?
4. Tos siaurutės spintelės prie dujinės ne visai....aišku, vieną galima daryti atvirą rankšluostukams pakabinti (bet ar naudojate tokią funkciją...?).... O kitos sąskaita gal padaryti tiesiog platesnę vspintelę???
5. Tiesa, dar bendradarbė iškritikavo gartraukį, kad prie jo esančios spintelės nėra sujungtos... sako, kad kokias lentynėles tarp gartraukio ir tų spintelių padaryti.... ber ar nesikaups ten vien dulkės???

Beje, toj sienoj, kuri už gartraukio, yra langai, tai šviesos, kaip ir turėtų pakakti....

Įmetu Jūsų pastebėjimams... kol neužsakyta, nepadaryta, prašom kritikuoti, diskutuoti, patarti ir pan....
4u.gif
Iš anksto ačiū....smile.gif

user posted image

Atsakyti