Ačiū KoKeRe už vaizdo įspūdžius. Gražuuu... Tik tie metaliniai variantai ko tai operacinę primena.
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 04 23, 20:02)
gal sviesias dek kaip stalvirsio?
Nors ir tamsios grindys man labai grazu, bet patalpa gali mazinti
Taira, grazu ir skoninga
O kur savo plyteles pirkot?
Nors ir tamsios grindys man labai grazu, bet patalpa gali mazinti
Taira, grazu ir skoninga
O kur savo plyteles pirkot?
Plyteles pirkom Alytuj,tokioj mažoj parduotuvytėj,niekur kitur tokių nemačiau .Dar buvo baltos ir salotinės,labai gražios,ir kaina normali apie 40 lt.
QUOTE(lloreta @ 2008 04 23, 22:43)
Taira, o kaip vadinasi tavo stalviršio spalva?
Nežinau bet paklausiu pas meistrą
QUOTE(geraszmogus @ 2008 04 24, 08:47)
*viskas puiku, tik ar grindis nereikejo deti pries baldus?
pas mane irgi virtuve panasi, bet dar vis nesulaukiu baldu,
grindu neakcentuociau - derinciau prie bendros kitu sienu spalvos- nes mazoj erdvej jau bus per marga, jei dar atsiras kokia nors stipri spalva, ir sviesi grindu spalva padidins erdve, kiti akcentai tada gales buti kad ir raudoni.(pvz. kedes)
**klausimas: kokiame aukstyje virsutines spinteles nuo stalvirsio ( nes matau, kad gartraukis virs dujines viename lygyje su spintelemis , tai gal 65 ?), kazkaip paprastai gartraukis virs dujines buna auksciau.
pas mane irgi virtuve panasi, bet dar vis nesulaukiu baldu,
grindu neakcentuociau - derinciau prie bendros kitu sienu spalvos- nes mazoj erdvej jau bus per marga, jei dar atsiras kokia nors stipri spalva, ir sviesi grindu spalva padidins erdve, kiti akcentai tada gales buti kad ir raudoni.(pvz. kedes)
**klausimas: kokiame aukstyje virsutines spinteles nuo stalvirsio ( nes matau, kad gartraukis virs dujines viename lygyje su spintelemis , tai gal 65 ?), kazkaip paprastai gartraukis virs dujines buna auksciau.
*Ten tos kojelės užsidengs,dėsis dar lentelė.Aj nusprendėm ,kad pataupysim reiks mažiau medžiagų
**Aukštis apie 55 cm,net nežinau kodėl meistras taip padarė.Ir aš kiek mačiau tai gartraukis aukščiau,nu bus matyt,dar nesinaudoju tai nei nežinau kaip ten kas
Dėkui merginos už patarimus
QUOTE(AŠA @ 2008 04 22, 14:26)
100 kartų patogiau
Jegele, jei patogiau As irgi pamasciau, nereiks lankstytis, i orkaite ka nors dedant, be to idomiau atrodo
Grazu,KoKeRe
Prisigaudziau truputi ideju....O kaip tau paciai(realiai macius) tos metalines ir blizgios plokstes?
Prisigaudziau truputi ideju....O kaip tau paciai(realiai macius) tos metalines ir blizgios plokstes?
Man irgi patiko idetos virtuves, net jeigu kai kurios ir nenustebino. TOs modernios medziagos man tikrai gera ispudi palieka. Bet cia aisku skonio reikalas. As sau irgi noriu modernios.
Klausima turiu - ar kas nors is cia bisilankanciu neuzsakinejo italiskos virtuves Florida Cucine. Ju atstovai yra Dubingiu parduotuveje. Paskaiciavo nebloga kaina, tai galvoju susigundyti, nes lietuviskos firmeles tik 2 tukstanciais pigiau siulo pagaminti, o nesu tikra ar rezxultatas bus vertas tu pinigu.
Klausima turiu - ar kas nors is cia bisilankanciu neuzsakinejo italiskos virtuves Florida Cucine. Ju atstovai yra Dubingiu parduotuveje. Paskaiciavo nebloga kaina, tai galvoju susigundyti, nes lietuviskos firmeles tik 2 tukstanciais pigiau siulo pagaminti, o nesu tikra ar rezxultatas bus vertas tu pinigu.
QUOTE(mamaudra @ 2008 04 24, 14:55)
Grazu,KoKeRe
Stalviršis metalinis ir storas labai gražiai atrodo Nežinau kaip su eksplotavimu, bet yra spec priežiūros priemonių metaliniams paviršiams
Dar gražiai atrodė kur įvairių spalvų stiklas dėtas, metalu dengta plokštė man gražu, bet ne viskas, o tam tikros detalės...
Blizgios plokštės labai gražios kol nenupirštuotos
QUOTE(KoKeRė @ 2008 04 24, 15:52)
Blizgios plokštės labai gražios kol nenupirštuotos
Supratau
Kaip blogai,kad as ne senmerge ir turiu kolkas tik du vaikus
QUOTE(mamaudra @ 2008 04 24, 16:03)
Nežinau kaip su tais pirštų antspaudais visi susitvarko, nes žiūriu linksta tendencijos į tą pusę
QUOTE(masajugi @ 2008 04 24, 18:52)
Ir ka jus norejot tuom pasakyti???
Kaip aš suprantu, tai naudinga informacija, kuri gali padėti išsirinkti tinkamus baldus,t.y. jų dangą.
QUOTE(KoKeRė @ 2008 04 24, 08:44)
Bandau fotkes surūšiuot ir į netą sukilot...
Bet apibendrinimai tokie- pats pagrindinis demesys skirtas furnitūrai
Dominuojančios spalvos zebrano- tamsi, šviesi; pilka, balta, juoda, daug stiklo dėta, stalviršiai jau daug kur metaliniai eina, ir spintos su stumdomom durimis
Bet apibendrinimai tokie- pats pagrindinis demesys skirtas furnitūrai
Dominuojančios spalvos zebrano- tamsi, šviesi; pilka, balta, juoda, daug stiklo dėta, stalviršiai jau daug kur metaliniai eina, ir spintos su stumdomom durimis
Ačiū už vaizdus Man labai patiko, nes mano stilius panašus. Mes irgi blizgios plokštės darysim... O dėl metalinių stalviršių.. šiuo metu pas mane iš metalo, ir dar metalu dengtas tarpas tarp apatinių ir viršutinių spintelių. Kai atvažiavom į šitą namą, jau taip buvo įrengta. Kiekvieną lašelį reikia nuvalyti, kad gražu būtų.. kantrybės su tokiais stalviršiais tik visoms, kas tokią idėją sau pasiims.
QUOTE(KoKeRė @ 2008 04 24, 15:14)
Nežinau kaip su tais pirštų antspaudais visi susitvarko, nes žiūriu linksta tendencijos į tą pusę
Manot ir ant baltos labai matysis?