Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Nanda @ 2008 04 24, 09:26)
Geriausias variantas, kaip ir rase, palakstyt po parduotuves su pavyzdziu...  Bet, mano nuomone, ziureciau tik sviesiu plyteliu... sampano, kremines spalvos.. dekoriuka gal dar koki t. ruda imaisyciau vietomis  4u.gif

niu tada jau derint prie stalviršio spalvos, nes jei prei durelių - gali gautis per daug vienos ištisinės spalvos.
Atsakyti
Aš ką tik po parodos Milane grįžau idėjų visokių prisigaudžius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KoKeRė @ 2008 04 24, 09:37)
Aš ką tik po parodos Milane grįžau idėjų visokių prisigaudžius ax.gif

niu niu, greit dalinkis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 04 24, 09:40)
niu niu, greit dalinkis wink.gif

Bandau fotkes surūšiuot ir į netą sukilot...
Bet apibendrinimai tokie- pats pagrindinis demesys skirtas furnitūrai
Dominuojančios spalvos zebrano- tamsi, šviesi; pilka, balta, juoda, daug stiklo dėta, stalviršiai jau daug kur metaliniai eina, ir spintos su stumdomom durimis ax.gif
Atsakyti
Kažkiek sudėjau foto
Bendri vaizdeliai
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
Idomi virtuvė
user posted image
Pas šitą ant darbastalio užvažiuoja stalviršis kai neverdama
user posted image
Virtuvė via montuota į sienines spintas
user posted image
Dar vienas variantas kai visa technika slepiama už durų
user posted image
Šviesios virtuvytės
user posted image
user posted image
Blizganti plokštė
user posted image
Metalu dengta plokštė
user posted image
Tamsi
user posted image

Papildyta:
Furnitūros pvz
Uždaroma plautuvė
user posted image
Stalčius po plautuvė
user posted image
user posted image
Konteineriai į stalčius
user posted image
Ištraukiami konteineriai kampinėms spintelėms
user posted image
user posted image
Išvažiuojamos šiukšliadėžės
user posted image

Papildyta:
Dar konteineriai kampinei spintelei
user posted image
Stalčių įrengimai
user posted image
user posted image
user posted image
Aukšti krepšiai
user posted image
Iš stalviršio iššokančios rozetės
user posted image
Atsakyti
nerealiai grazu bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas žinosit, norėjau paklausti -
jeigu apacioje spintelių yra tokios rankšluostėlių džiovyklės apie 15cm. ištraukiamos būna, tai ar užsakant virtuvinį į kainą įeina tik tas ištraukiamas "stalčius" be nieko ar prie jo tai pačiai kainai priklauso ir tas metalinis indėklas rankšluostukams pasikabinti bei padėkliukas g.gif
Atsakyti
Bet kažko tokio nematyto nepastebėjau. Jaučiu daug dėmesio skirta daugiausiai furnitūrai. Ko gero ateina laikas, kai nieko jau nebeišmislysi verysad.gif
Bet už nuotraukytes tai labai dėkui, pati tikrai niekada nevažiuosiu, labai smalsu nors taip pamatyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobrytė: 24 balandžio 2008 - 11:05
QUOTE(giedre.v @ 2008 04 24, 11:56)
nerealiai grazu  bigsmile.gif

gražu, tik gaila neką galiu panadoti savo virtuvėje, nes mes įrenginėjam alia rustik stiliaus ... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(auksegi @ 2008 04 23, 18:35)
help.gif pasiklydau spalvų pasaulyje  doh.gif . Užsisakiau virtuves komplektą: viršus geltonas, o apačia - tamsaus šokolado. Parduotuvese tiek daug plytelių spalvų, kad ne nezinau kokias klijuoti. Gal jus, mergaites, galit patart, kokios labiausiai tiktų tarp geltonos ir šokolado spalvos plyteles ir sienos spalva. Nedidelė iš manęs dizainerė...  doh.gif

Mano panašus variantas - apačia tamsaus šokolado, o viršutinės spintelės balta tarsi "gesinta" net nežinau pilku tonu ar gelsvu tonu doh.gif Bet vistiek į baltumą ax.gif Stalviršis šviesus pagal viršutines spinteles , tai ir sienines plyteles rinkausi gana šviesias be rašto.
Niekas man jokių pavyzdžių nepasiūlė pasiimti ir pagal tai ieškoti plytelių (pačiai nešovė tokia mintis paprašyti g.gif ) , tai teko savo vaizduote pasikliauti , pažiūrėsiu galutiniame rezultate kas gausis unsure.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Taira @ 2008 04 23, 19:31)
senai nuotrauka daryta,čia dar ne viskas pabaigta  ax.gif

user posted image

tai va man dvejose vietose suskaldė plyteles unsure.gif
tik neįsivaizduoju kokias dėt grindis  doh.gif ta prasme kokią spalvą g.gif

Dėkui už pavyzdėlį, labai gražu wub.gif

Pagal mano skonį tai grindys prašytųsi šviesesnių plytelių ax.gif
Atsakyti
Europiečiai niekuo nenustebino - viskas yra ir pas mus, jei lankėtės LITEXPO parodoje - beveik viskas panašu. Blizgūs paviršiai, metalas, stiklas, zebranas (tikrai ne pirmi metai madoj) - matyta, girdėta... tie šalti paviršiai gal pietiečiams ir tinkami, kur tik ir gaudo laipsnį vėsesnį, o susidėjus pas mus - būtų tikrai nejauku užeiti į virtuvę, šalta, brrr..... Na ir tarnaitės reikia į komplektą visoms dulkėms gaudyti, kas be ko...
Bet čia mano nuomonė, niekam neperšu.
Atsakyti
siaip kelios virtuves tikrai patiko, o ypac ta uzsidaroma kriaukle thumbup.gif aisku nieko naujo, bet va vistiek kitoks kampas patraukia aki smile.gif
Atsakyti