QUOTE(virdzina @ 2008 04 23, 18:51)
Reikia paimti tų plokščių pavyzdžius, važiuoti į parduotuvę ir derinti prie plytelių.Taip nematant nelabai čia ką patarsi.
Pas mane taip pat, viršus gelsvas, o apačia tamsi, ruda. Kol aš išsirinkau.
Ir tai nežinau ar pataikiau, laukiu atvažiuojant...
pritariu
reikia su plokčių ir plytelių pavyzdžiai važiuoti parduotuves ir derinti.
mano manymu, sienų plytelės gb derinamos pagal stalviršio atspalvį ir dedamos kelios tamsesnės (šokolado, jei dera, o jei ne - tai galima ir kitos rudos spalvos, svarbiausia kad derėtų prie šviesių, ir nespjautų su grindų plytelėm).
arba kitas variantas daryti visas sienų plyteles irgi šokoladines. skaniai čia parašiau
aš pati pasiėmus visų plytelių ir paviršių pavyzdžių varinėju po pardes per pietų pertrauką (kartias netenka ir pavalgyt...) ir ieškau; išsirinkom tokias grindų spalvas, ojojoj, mums labai gražios, bet va kitus elementus priderint prie jų... tai tiek jau variantų pergalvojom... vienoj parduotubė, kur jau antrą kartą atėjau, paklausė, ar aš kartais ne dizainerė
Papildyta:
QUOTE(Taira @ 2008 04 23, 19:31)
senai nuotrauka daryta,čia dar ne viskas pabaigta
tai va man dvejose vietose suskaldė plyteles
tik neįsivaizduoju kokias dėt grindis
ta prasme kokią spalvą
nuotrauka apšviesta šiek tiek, bet man atrodo labai tinka jūsų virtuvei raudonos detalės - tie puodukai ir indas atrodo super
aišku priklauso nuo to, koks toliau interjeras, kuris jungiasi su virtuve, bet kiek nuotraukoj matosi, tai gerai atrodytų sodrios tamsesnės raudonos, panaši į tų detalių spalva grindims, arba galima būtų derinti prie sienos plytelių.
ir jei jau blizgias dėjot sienos plyteles, taip pat blizgias rinkitės ir grindim, tada atrodys vientisesnis inerjeras.