Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Jolyte @ 2008 04 23, 15:07)
dar žinau tokią laiudies priemonę. Čia iš po remontų, kad pašalinti greičiau kalkių baltus ratilus, į vandenį įpila lašelį kitą aliejaus. Bandžiau, liux (bet pas mus natūralus parketas). Gali pabandyti, jei ką su indų valikliu nuvalysi ir viskas smile.gif

QUOTE(Renna @ 2008 04 23, 17:23)
Geriausia statybines dulkes eina išplauti su paprasčiausiu ūkišku muilu  4u.gif

Geri patarimai, kad ju nepamirst, o tai tikrai prireiks. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auksegi @ 2008 04 23, 18:35)
help.gif pasiklydau spalvų pasaulyje  doh.gif . Užsisakiau virtuves komplektą: viršus geltonas, o apačia - tamsaus šokolado. Parduotuvese tiek daug plytelių spalvų, kad ne nezinau kokias klijuoti. Gal jus, mergaites, galit patart, kokios labiausiai tiktų tarp geltonos ir šokolado spalvos plyteles ir sienos spalva. Nedidelė iš manęs dizainerė...  doh.gif

Reikia paimti tų plokščių pavyzdžius, važiuoti į parduotuvę ir derinti prie plytelių.Taip nematant nelabai čia ką patarsi.
Pas mane taip pat, viršus gelsvas, o apačia tamsi, ruda. Kol aš išsirinkau. doh.gif Ir tai nežinau ar pataikiau, laukiu atvažiuojant... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(auksegi @ 2008 04 23, 17:35)
help.gif pasiklydau spalvų pasaulyje  doh.gif . Užsisakiau virtuves komplektą: viršus geltonas, o apačia - tamsaus šokolado. Parduotuvese tiek daug plytelių spalvų, kad ne nezinau kokias klijuoti. Gal jus, mergaites, galit patart, kokios labiausiai tiktų tarp geltonos ir šokolado spalvos plyteles ir sienos spalva. Nedidelė iš manęs dizainerė...  doh.gif

reikia derint ax.gif gal kažką iš kreminio, švelniai rusvo... jei spalva lygi, be rašto, tai plytelių su raštu norėtųsi turbūt g.gif
Atsakyti

Pas mane ir viršus,ir apačia geltoni,bet karkasas tamsus šokoladas,tai aš užsimaniau tamsių šokoladinių plytelių,man gražu ax.gif .Galiu parodyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Taira @ 2008 04 23, 19:12)
Pas mane  ir viršus,ir apačia geltoni,bet karkasas tamsus šokoladas,tai aš užsimaniau tamsių šokoladinių plytelių,man gražu ax.gif .Galiu parodyt ax.gif

Žinoma, kad parodyk mirksiukas.gif Mes visada ir visų virtuvių nuotraukas norim matyti, visada įdomu, koks išėjo rezultatas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2008 04 23, 19:16)
Žinoma, kad parodyk  mirksiukas.gif Mes visada ir visų virtuvių nuotraukas norim matyti, visada įdomu, koks išėjo rezultatas  smile.gif

senai nuotrauka daryta,čia dar ne viskas pabaigta ax.gif

user posted image

tai va man dvejose vietose suskaldė plyteles unsure.gif

tik neįsivaizduoju kokias dėt grindis doh.gif ta prasme kokią spalvą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taira: 23 balandžio 2008 - 18:33
gal sviesias dek kaip stalvirsio? g.gif
Nors ir tamsios grindys man labai grazu, bet patalpa gali mazinti g.gif
Taira, grazu ir skoninga thumbup.gif
O kur savo plyteles pirkot? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 23 balandžio 2008 - 19:05
QUOTE(virdzina @ 2008 04 23, 18:51)
Reikia paimti tų plokščių pavyzdžius, važiuoti į parduotuvę ir derinti prie plytelių.Taip nematant nelabai čia ką patarsi.
Pas mane taip pat, viršus gelsvas, o apačia tamsi, ruda. Kol aš išsirinkau. doh.gif Ir tai nežinau ar pataikiau, laukiu atvažiuojant... blush2.gif

pritariu drinks_cheers.gif reikia su plokčių ir plytelių pavyzdžiai važiuoti parduotuves ir derinti.
mano manymu, sienų plytelės gb derinamos pagal stalviršio atspalvį ir dedamos kelios tamsesnės (šokolado, jei dera, o jei ne - tai galima ir kitos rudos spalvos, svarbiausia kad derėtų prie šviesių, ir nespjautų su grindų plytelėm).

arba kitas variantas daryti visas sienų plyteles irgi šokoladines. skaniai čia parašiau essen.gif

aš pati pasiėmus visų plytelių ir paviršių pavyzdžių varinėju po pardes per pietų pertrauką (kartias netenka ir pavalgyt...) ir ieškau; išsirinkom tokias grindų spalvas, ojojoj, mums labai gražios, bet va kitus elementus priderint prie jų... tai tiek jau variantų pergalvojom... vienoj parduotubė, kur jau antrą kartą atėjau, paklausė, ar aš kartais ne dizainerė wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Taira @ 2008 04 23, 19:31)
senai nuotrauka daryta,čia dar ne viskas pabaigta  ax.gif

user posted image

tik neįsivaizduoju kokias dėt grindis  doh.gif ta prasme kokią spalvą g.gif

nuotrauka apšviesta šiek tiek, bet man atrodo labai tinka jūsų virtuvei raudonos detalės - tie puodukai ir indas atrodo super thumbup.gif

aišku priklauso nuo to, koks toliau interjeras, kuris jungiasi su virtuve, bet kiek nuotraukoj matosi, tai gerai atrodytų sodrios tamsesnės raudonos, panaši į tų detalių spalva grindims, arba galima būtų derinti prie sienos plytelių.

ir jei jau blizgias dėjot sienos plyteles, taip pat blizgias rinkitės ir grindim, tada atrodys vientisesnis inerjeras.
Atsakyti
Taira, o kaip vadinasi tavo stalviršio spalva? smile.gif
Atsakyti

O nenagrinėjai tokio varianto-prie sienos dėti stalvirviršio medžiagą (net nežinau kaip tiksliai vadinasi). Koks pas tave stalviršis? Tamsios plytelės gal ir gražu, bet jau priežiūra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Taira @ 2008 04 23, 19:31)
senai nuotrauka daryta,čia dar ne viskas pabaigta  ax.gif

user posted image

tik neįsivaizduoju kokias dėt grindis  doh.gif ta prasme kokią spalvą g.gif

viskas puiku, tik ar grindis nereikejo deti pries baldus?
pas mane irgi virtuve panasi, bet dar vis nesulaukiu baldu,
grindu neakcentuociau - derinciau prie bendros kitu sienu spalvos- nes mazoj erdvej jau bus per marga, jei dar atsiras kokia nors stipri spalva, ir sviesi grindu spalva padidins erdve, kiti akcentai tada gales buti kad ir raudoni.(pvz. kedes)

klausimas: kokiame aukstyje virsutines spinteles nuo stalvirsio ( nes matau, kad gartraukis virs dujines viename lygyje su spintelemis , tai gal 65 ?), kazkaip paprastai gartraukis virs dujines buna auksciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geraszmogus: 24 balandžio 2008 - 07:52
QUOTE(auksegi @ 2008 04 23, 17:35)

Geriausias variantas, kaip ir rase, palakstyt po parduotuves su pavyzdziu... Bet, mano nuomone, ziureciau tik sviesiu plyteliu... sampano, kremines spalvos.. dekoriuka gal dar koki t. ruda imaisyciau vietomis 4u.gif
Atsakyti