Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(mamaudra @ 2008 04 23, 12:18)
Aciu uz pamastymus 4u.gif
Man irgi ne iki galo patinka dar tas projektas..Is vis,noreciau,kad patartu profesionalas... g.gif
Gal galit pasiulyt kokiu nors?Arba,kur ju ieskoti? 4u.gif

niu mums tai patarė pažįstamas dizaineris.
bet jei paieškotum internete, manau rastum daug patarimų, aš irgi kai pati projektavausi daug buvau radus patarimų, bet gaila, neišsisaugojau. beje, šiek tiek naudingos info yra net www.ikea.ru (arba .pl, jei nori lenkiskai).
Atsakyti
QUOTE(jurvite @ 2008 04 22, 22:03)
O šitie tai tikrai geri baldukai  bigsmile.gif  Tik yra viena problema. Kai kėdės taip sustumtos tai nieko, bet jei kas sėstųsi rprie stalo, reikėtų visas kėdes perstatyti, kad jos nestovėtų prie kampų,t.y. kad niekas nesėdėtų prie kampo. Na, čia toks prietaras, kad už kampo sėstis nelabai gerai  ax.gif

Dar šiais laikais tiki žmonės tokiom nesąmonėm??? blink.gif
Atsakyti
Mergaitės, net neabejoju, kad šita tema buvo gvildenta, bet aš matyt kažkaip ją prašokau, todėl kreipsiuos dar kartelį pagalbos 4u.gif
Kaip Jus valote tamsių virtuvių dureles ? Kol ja naudojausi tik aš man neiškilo jokių problemų, bet kai atvarė meistrai ir pradėjo plyteles pjauti, kažką kriauklėj plauti ir šlapias purvinas rankas tiesiog ant virtuvinio kratyti tai jau nebesugebu aš normaliai tų durelių išvalyti. Jos man apdulkėjusios ir tuos dulkių ratilus labai jau sunku nuvalyti. Pasidalinkit prašau savo patirtim kokį valiklį naudojat 4u.gif
Taip pat domina ir nerūdijančio plieno valiklis (orkaitės išorę irgi sugebėjo aptaškyti doh.gif )
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2008 04 23, 11:20)

Taip pat domina ir nerūdijančio plieno valiklis (orkaitės išorę  irgi sugebėjo aptaškyti  doh.gif )
Ačiū  4u.gif

sitokiem pavirsiam as naudoju specialu valikli is Amway firmos, tik cia kaip zinot parduotuvese nera pirkt, reikia tureti pazystamu konsultantu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 04 23, 12:25)
sitokiem pavirsiam as naudoju specialu valikli is Amway firmos, tik cia kaip zinot parduotuvese nera pirkt, reikia tureti pazystamu konsultantu smile.gif

kurį konkrečiai?
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 04 23, 11:36)
kurį konkrečiai?

bijau pameluot, bet lygtais LOC Soft Cleaner ar kazkas panasaus smile.gif
Atsakyti
dar žinau tokią laiudies priemonę. Čia iš po remontų, kad pašalinti greičiau kalkių baltus ratilus, į vandenį įpila lašelį kitą aliejaus. Bandžiau, liux (bet pas mus natūralus parketas). Gali pabandyti, jei ką su indų valikliu nuvalysi ir viskas smile.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimus 4u.gif
Pas mane natūralaus lukšto faneruotė, ar tai natūralios faneruotės lukštas doh.gif Nu žodžiu, man jau nuo visų šitų statybinių terminų jau viskas apsisuko lotuliukas.gif
Dar kol išmoksiu visa buitine technika naudotis, tai turbūt visai nuprotėsiu blink.gif
Atsakyti
Niu merginos, sako kas nerizikuoja, tas negeria šampano. O mes šampaną gėrėm drinks_cheers.gif sumontavo mums virtuvytę thumbup.gif . Net pats meistras sake kai viską išsirinkot, tai galvoju kažin kaip ten atrodys, bet dabar jei leisit nusifotografuosiu lotuliukas.gif . Nu dar nėra kriauklės ir krano, tai dar vaizdas ne visas. O plokštę sakė kai ėmė tai gamintojas sakėvieną virtuvę tokią gamino ir mes antri. Kai bus viskas jau atidengta ir pabaigta pasirodysiu tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Master @ 2008 04 23, 08:51)
kaina priklauso kokios firmos furnitura naudoja - blum firmos karuseles kaina 700lt
Alante mums is karto pateike samata su kainom, kas kiek kainuoja.

Galima netaupyti, kur to tikrai reikia, pvz., durelių lankstams ar geriems stalčių begeliams, bet karuselėms tai didelio skirtumo tikrai nėra. Mums meistras išaiškino drinks_cheers.gif Jam gi nenaudinga sakyti - pirkit būtinai Blum'ą - tai tik mums kaina išaugs, o jam už darbą vistiek tiek pat lieka, kam jam meluoti... g.gif
Na čia mano pamąstymai... g.gif ax.gif už skirtumą verčiau gerus puodus nusipirksiu ir dar liks... ax.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2008 04 23, 13:20)
Mergaitės, net neabejoju, kad šita tema buvo gvildenta, bet aš matyt kažkaip ją prašokau, todėl kreipsiuos dar kartelį pagalbos  4u.gif
Kaip Jus valote tamsių virtuvių dureles ? Kol ja naudojausi tik aš man neiškilo jokių problemų, bet kai atvarė meistrai ir pradėjo plyteles pjauti, kažką kriauklėj plauti ir šlapias purvinas rankas tiesiog ant virtuvinio kratyti tai jau nebesugebu aš normaliai tų durelių išvalyti. Jos man apdulkėjusios ir tuos dulkių ratilus labai jau sunku nuvalyti. Pasidalinkit prašau savo patirtim kokį valiklį naudojat  4u.gif
Taip pat domina ir nerūdijančio plieno valiklis (orkaitės išorę  irgi sugebėjo aptaškyti  doh.gif )
Ačiū  4u.gif

Geriausia statybines dulkes eina išplauti su paprasčiausiu ūkišku muilu 4u.gif
Atsakyti
help.gif pasiklydau spalvų pasaulyje doh.gif . Užsisakiau virtuves komplektą: viršus geltonas, o apačia - tamsaus šokolado. Parduotuvese tiek daug plytelių spalvų, kad ne nezinau kokias klijuoti. Gal jus, mergaites, galit patart, kokios labiausiai tiktų tarp geltonos ir šokolado spalvos plyteles ir sienos spalva. Nedidelė iš manęs dizainerė... doh.gif
Atsakyti