marimacho, bėk tu greičiau nuo tokių, negi jau paskutinė firma Lietuvoj?
Turi jie pateikti tikslią sąmatą su tiksliom detalėm ir tokias sudėti, kokių tu nori, o ne jų meistreliai. Aišku, jei kliento norai prasilenkia su techniniais dalykais, turi tai išaiškinti ir pasiūlyti kitą variantą.
O aš pasigirsiu - pagaliau radom, kas pagamins virtuvės baldus
Buvom pačioj įmonėj, kalbėjom su pačiu savininku (biškį prisipažinsiu - pažįstamas, tai ir bendravimas kitoks), matėm visas dirbtuves, jau baigtus ir nebaigtus gaminius - patikėkit, tikrai kokybiškai dirba. Dar ir kaimynai pas juos virtuvę darėsi- irgi patenkinti.
Nes kiek jau "dizainerių" prisižiūrėjom, tai net juokas neima. Pvz., viena tokia ponia "dizainerė' rodė kaip pavyzdį savo namų virtuvės foto - savo MOBILIAKE
Net nesugeba ant kompo užsidėti
nežino tikslių spalvų pavadinimų
pradėjo aiškint, kodėl mes pirkom buitinę techniką (integruojamą) ne iš jos siūlomos firmos, mat ji gali gauti 10 procentų nuolaidą - o mes kitur gavom 27
Tai faktas, kad daugiau aš pas tokią gyvenime neisiu.
Arba kitas pavyzdys. Mūsų virtuvės baldai U raidės formos, reiškia, du kampai - reikia išnaudoti plotą. Tai kitas tokio pat lygio "dizaineris" padarė projektą visiškai nieko nedarydamas kampuose - atseit įkiši ranką ir pasiimsi
Sakau, nors karuseles įdėkit. Įdėjo, paskaičiavo - už dvi kapines spinteles su karuselėm kaina didėja 1400 eurų
Tai vakar sužinojom, kad tokios karuselės kaina 100 Lt....Tokie mūsų nuotykiai. Na, man regis, dabar jau bus gerai
kaina priklauso kokios firmos furnitura naudoja - blum firmos karuseles kaina 700lt
Alante mums is karto pateike samata su kainom, kas kiek kainuoja.