Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Betule @ 2008 04 22, 13:33)
O kokiame aukštyje patogiausia? Apačia lygi su darbastaliu gal?  g.gif

musu lygiai su darbastaliu, man tai labai patogu, bet projektuose maciau daro ir zemiau, ir auksciau... pagal ugi dar ziuri ax.gif
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2008 04 22, 21:09)
Vaikų darželyje tai labai tiktų  thumbup.gif

niu bet ideja tai tikrai superine, tik dizainas tikrai primena vaiku darzeli...

as va Ikejoj maciau tokius, man atrodo irgi pakankamai kompaktiski:

http://www.ikea.com/...oducts/10092551

Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 04 22, 22:21)

as va Ikejoj maciau tokius, man atrodo irgi pakankamai kompaktiski:

http://www.ikea.com/...oducts/10092551

O šitie tai tikrai geri baldukai bigsmile.gif Tik yra viena problema. Kai kėdės taip sustumtos tai nieko, bet jei kas sėstųsi rprie stalo, reikėtų visas kėdes perstatyti, kad jos nestovėtų prie kampų,t.y. kad niekas nesėdėtų prie kampo. Na, čia toks prietaras, kad už kampo sėstis nelabai gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurvite @ 2008 04 22, 22:03)
O šitie tai tikrai geri baldukai  bigsmile.gif  Tik yra viena problema. Kai kėdės taip sustumtos tai nieko, bet jei kas sėstųsi rprie stalo, reikėtų visas kėdes perstatyti, kad jos nestovėtų prie kampų,t.y. kad niekas nesėdėtų prie kampo. Na, čia toks prietaras, kad už kampo sėstis nelabai gerai  ax.gif

arba teks tik vedusius ir ištekėjusias tada sodint smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 04 22, 09:13)
niu sakes mane baigia is kantrybes isvest  doh.gif

jus man kas uzsisaket virtuves, sakykit, ar jums pateike samata, kur surasyta kiek uz ka moket, ar parase tik virtuves komplektas - pvz tiek ir tiek  blink.gif

jie man atsisako tokia pateikti ir dar nesamoningai pasiteisina  doh.gif  kad tipo laiko sanaudos, baldininkai jums to nedarys, nes jie grubiai prmetakvadratura tai neimanoma taip pateikti...
niu kaip tai neiamanoma, va taip ir pateikti - stalvirsis kaina tokia, furnitura kaina tokia, fasadai kaina tokia ir pan  doh.gif

ar as cia tikrai reikalauju neimanomo?????/
niu man idomu is kur ta kaina atsirado, negi is dangaus nusileido  doh.gif

isivaizudokit as net nezinau kokia furnitura jie man naudos  blink.gif  nes kai man dave kataloga issirinkti, a spradejau klausinet jos kaip kokiu atveju geriau, jinai pasake nezinau, ir sako koks skirtumas vis tiek baldininkai patys parinks  blink.gif  blink.gif  blink.gif  tai kuriu velniu duoda man rinktis, jei paskui vis tiek jie patys nusprendzia kokiu reikia  blink.gif  blink.gif  blink.gif

niu ar cia as debile, ar cia man kazkaip nedaeina, ar cia mane tiesiai sviesiai i akis apgaudineja ir net neraudonuoja  blink.gif

As Voke-3 uzsisakinejau. Iskart dizaineris issimatavo, padare projekta, kaip jis isivaizduoja, tada kita diena kai atvaziavom, mes pakeitem kaip norejom kai kurias vietas, issirinkom medziagas, stalvirsi, ir jis iskarto (kompiuterio programa) pasake kiek kainuoja. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agente009 @ 2008 04 22, 11:38)
marimacho, bėk tu greičiau nuo tokių, negi jau paskutinė firma Lietuvoj?  doh.gif  Turi jie pateikti tikslią sąmatą su tiksliom detalėm ir tokias sudėti, kokių tu nori, o ne jų meistreliai. Aišku, jei kliento norai prasilenkia su techniniais dalykais, turi tai išaiškinti ir pasiūlyti kitą variantą.
O aš pasigirsiu - pagaliau radom, kas pagamins virtuvės baldus  thumbup.gif Buvom pačioj įmonėj, kalbėjom su pačiu savininku (biškį prisipažinsiu - pažįstamas, tai ir bendravimas kitoks), matėm visas dirbtuves, jau baigtus ir nebaigtus gaminius - patikėkit, tikrai kokybiškai dirba. Dar ir kaimynai pas juos virtuvę darėsi- irgi patenkinti.
Nes kiek jau "dizainerių" prisižiūrėjom, tai net juokas neima. Pvz., viena tokia ponia "dizainerė' rodė kaip pavyzdį savo namų virtuvės foto - savo MOBILIAKE  doh.gif  doh.gif  doh.gif Net nesugeba ant kompo užsidėti  doh.gif  doh.gif  doh.gif  nežino tikslių spalvų pavadinimų  doh.gif  doh.gif  doh.gif  pradėjo aiškint, kodėl mes pirkom buitinę techniką (integruojamą) ne iš jos siūlomos firmos, mat ji gali gauti 10 procentų nuolaidą - o mes kitur gavom 27  thumbup.gif  Tai faktas, kad daugiau aš pas tokią gyvenime neisiu.
Arba kitas pavyzdys. Mūsų virtuvės baldai U raidės formos, reiškia, du kampai - reikia išnaudoti plotą. Tai kitas tokio pat lygio "dizaineris" padarė projektą visiškai nieko nedarydamas kampuose - atseit įkiši ranką ir pasiimsi  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Sakau, nors karuseles įdėkit. Įdėjo, paskaičiavo - už dvi kapines spinteles su karuselėm kaina didėja 1400 eurų  doh.gif  doh.gif  doh.gif Tai vakar sužinojom, kad tokios karuselės kaina 100 Lt....Tokie mūsų nuotykiai. Na, man regis, dabar jau bus gerai smile.gif

kaina priklauso kokios firmos furnitura naudoja - blum firmos karuseles kaina 700lt
Alante mums is karto pateike samata su kainom, kas kiek kainuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Master: 23 balandžio 2008 - 07:52
labas rytas, o niekas daugiau nesidare pas koki baldininka Vilniuje g.gif ar visos firmose darotes g.gif

noreciau labai rekomendaciju, kad galetu paskayt, va man dare ir sauniai padare biggrin.gif

nes pasiulymu turiu, kai pasiuntinejau savo projekteli ir uz padoria kaina, bet bijau vel uzkibt doh.gif nes jokiu atsiliepimu negirdejus g.gif
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2008 04 22, 20:09)
Vaikų darželyje tai labai tiktų  thumbup.gif

Man irgi iškart tik tokia mintis ir kilo biggrin.gif

Kas žinot kaip vadinasi ta blizgi plokštė? g.gif Fasadui noriu...
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 04 22, 09:53)
Truputi nesuprantu. Koks skirtumas is kur ta suma atsiranda, cia  ju reikalas. O pirkejui arba tinka arba ne.
Jie turi pateikti samata smulkiai, bet tikriausiai be isskaidytu kainu.  g.gif

Nesuprantu tokios logikos g.gif Cia tas pats kaip maise kate pirkti.
Normaliai perkant, turi buti viskas isvardinta. Nes paskui gali ko ir trukti, ar prastesnes kokybes. Po to juk negalesi irodyti, kad va taip turejo buti, o ne kitaip, nes rastiskai neturesi.
Atsakyti
QUOTE(Neo_laura @ 2008 04 22, 12:52)
Norejau paklausti turinciu iskelta orkaite(ta prasme ne po kaitlente) virtuveje, ar taip patogiau? smile.gif

QUOTE(Betule @ 2008 04 22, 13:33)
O kokiame aukštyje patogiausia? Apačia lygi su darbastaliu gal?  g.gif

Patogu labai. O apacia zemiau darbastalio, virs jos dar mikrobangu krosnele smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enejuke: 23 balandžio 2008 - 09:37
QUOTE(gelyte26 @ 2008 04 16, 13:38)
O pas mus siandien pagaliau montuoja virtuve, visas pusdienis daug nervu kainavo,nes vyras pasake kad nesdami baldus  nutrupino siena, o kol buvau nemacius tai nervas labai eme... smile.gif
Pazadu ryt ideti nuotraukyte, siaip atrodo kad bus grazu thumbup.gif  Bent jau spalvos tai labai patiko...  Cia montuoja daug apkalbeti "Baldeksa" smile.gif

Taip ir neparodėt savo virtuvytės blush2.gif O gal tik aš nepamačiau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 04 22, 09:15)
man atrodo, kad tarpas tarp kaitlentes ir kriaukles yra mazokas  g.gif
60 cm praejimui taipogi neuztenka, turetu buti bent 1 m
Jusu atveju gali gautis taip kad labai mazai liks laisvos vietos judejimui ir atrodys apkrauta virtuve, nors brezinyje atrodo tikrai gundanciai ir graziai. labai atidziai skaiciuokit atstumus

QUOTE(Irongė @ 2008 04 22, 09:54)
pagal visas taisykles, reikia ziuret, kad butu patogu judeti tarp triju pagrindiniu virtuves darbo vietu (vadinama 'darbo trikampiu')- kriaukles, saldytuvo ir virykles. nes jei jie bus taip pastatyti, kad teks apeidineti stala ar dar kaip nepatogiai pasiekti, tai bus vargas ruosti valgyt.

radau labai gera puslapiuka apei virtuves, kas skaito angliskai www.kitchens.com

ten va radau darbo trikampio aprasyma:
http://www.kitchens....rk-triangle.asp

ten pat apie atstumus  (- bent 90 cm praejimui):

http://www.kitchens....en-layouts2.asp

Del atstumo tarp kaitlentes ir kriaukles - neradau, nors neskaiciau atidziai, bet man paciai atrodo, kad aplink kaitlente is abieju pusiu noreciau bent 40-60 cm laisvos vietos, kad galeciau pasideti puodus, indus ir pan. o kai plauni indus kriaukleje ir taskosi ant kaitlentes, irgi negerai...

Aciu uz pamastymus 4u.gif
Man irgi ne iki galo patinka dar tas projektas..Is vis,noreciau,kad patartu profesionalas... g.gif
Gal galit pasiulyt kokiu nors?Arba,kur ju ieskoti? 4u.gif
Atsakyti