Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(wanesa @ 2008 04 22, 10:00)
Man irgi atrodo bėk tu nuo jų kuo toliau doh.gif
O iš kokio tu miesto?

is Vilniaus ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Taira @ 2008 04 22, 09:30)
Pas mane dėjo tą kampą,toks kaip karkasėlis o į jį įmauta lentelė,nemoku paaiškint blush2.gif .Dedant tą kampą man dvi plyteles sugebėjo suskaldyt unsure.gif ,tai gerai kad jos nelygios o su bangelėm tai nelabai matosi cool.gif

aha, mano dabar tas pats variantas, bet vyras viską pats montavo, aš žiūrėjau biggrin.gif neįsivaizduoju, kaip ten suskaldyt g.gif čia dar gabumų reikia blush2.gif
Atsakyti
Manau, kad bent jau naudojamos furnitūros sąrašą turėtų pateikti. Nes yra tikrai labai skirtingų, pvz, stalčių bėgelių... Arba tu jiems teik savo norus. bandyk skambinti jų šefui pačiam vyriausiam ir aiškinti, kad projektas absoliučiai tavęs netenkina, kaina irgi į lankas. jei jau nebepavyks atgauti pinigų (gal kokiomis vartotojų teisėmis bandyk gąsdinti-tipo nusipirkai nekokybišką paslaugą, nepatinkantį projektą), pritarčiau, kad tu bėk nuo jų-praradai jau pinigų nedidelę sumą, gali susimarinuoti su didesniais pinigais.
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 04 22, 11:04)
is Vilniaus  ax.gif

Tai žinau tikrai neblogą, pabandysiu pasiklausti kaip pas jį su darbais, nes kaip suprantu labai ilgai laukti negali. Parašysiu tel. į AŽ vėliau jei ką mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

Dute_a su tortadieniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agente009 @ 2008 04 22, 09:38)
O aš pasigirsiu - pagaliau radom, kas pagamins virtuvės baldus  thumbup.gif Buvom pačioj įmonėj, kalbėjom su pačiu savininku (biškį prisipažinsiu - pažįstamas, tai ir bendravimas kitoks), matėm visas dirbtuves, jau baigtus ir nebaigtus gaminius - patikėkit, tikrai kokybiškai dirba. Dar ir kaimynai pas juos virtuvę darėsi- irgi patenkinti.

Labai norėčiau firmos kontaktų ir pavadinimo į AŽ 4u.gif Mes iš to pačio krašto, todėl labai praverstų blush2.gif

QUOTE(krisste.by @ 2008 04 22, 10:29)
Dute_a su tortadieniu 4u.gif

Prisidedu prie sveikinimų Dute_a birthday.gif ploja.gif
Atsakyti
Norejau paklausti turinciu iskelta orkaite(ta prasme ne po kaitlente) virtuveje, ar taip patogiau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neo_laura @ 2008 04 22, 12:52)
Norejau paklausti turinciu iskelta orkaite(ta prasme ne po kaitlente) virtuveje, ar taip patogiau? smile.gif

100 kartų patogiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 04 22, 14:26)
100 kartų patogiau thumbup.gif

O kokiame aukštyje patogiausia? Apačia lygi su darbastaliu gal? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2008 04 22, 14:33)
O kokiame aukštyje patogiausia? Apačia lygi su darbastaliu gal?  g.gif

mums projektavo irgi patarė tokią; kadangi orkaitės norėjome mažesnės (43 cm aukščio), tai šiek tiek virš darbastalio iškėlė, bet kaip suprantu jei standartinę - deda darbastalio aukščio, arba šiek tiek žemiau. dar nesinaudojom, bet tikiuosi pasiteisins...
Atsakyti
O kaip jums tokie baldukai mažoje virtuvėlėje? thumbup.gif
http://www.style-fil...ning-table-set/
Atsakyti
QUOTE(jurvite @ 2008 04 22, 20:36)
O kaip jums tokie baldukai mažoje virtuvėlėje?  thumbup.gif 
http://www.style-fil...ning-table-set/

Vaikų darželyje tai labai tiktų thumbup.gif
Atsakyti