Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(mamaudra @ 2008 04 21, 13:59)
Kartu tai tikrai negaminsim...je tik kas nors nores-manes ten nei kvapo nebus biggrin.gif
Tarp kriaukles ir kaitlentes ten 30cm atstumas,nezinau ar uztenka g.gif
As tik galvoju,ar ne per mazas tas tarpas,kur toj pussalej-60cm tik gaunasi... unsure.gif

pagal visas taisykles, reikia ziuret, kad butu patogu judeti tarp triju pagrindiniu virtuves darbo vietu (vadinama 'darbo trikampiu')- kriaukles, saldytuvo ir virykles. nes jei jie bus taip pastatyti, kad teks apeidineti stala ar dar kaip nepatogiai pasiekti, tai bus vargas ruosti valgyt.

radau labai gera puslapiuka apei virtuves, kas skaito angliskai www.kitchens.com

ten va radau darbo trikampio aprasyma:
http://www.kitchens....rk-triangle.asp

ten pat apie atstumus (- bent 90 cm praejimui):

http://www.kitchens....en-layouts2.asp

Del atstumo tarp kaitlentes ir kriaukles - neradau, nors neskaiciau atidziai, bet man paciai atrodo, kad aplink kaitlente is abieju pusiu noreciau bent 40-60 cm laisvos vietos, kad galeciau pasideti puodus, indus ir pan. o kai plauni indus kriaukleje ir taskosi ant kaitlentes, irgi negerai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irongė: 22 balandžio 2008 - 08:55
Man atrodo domus galerijoje ekspozicijoje 1 aukte yra virtuve parodyta U formos, tai ten kazkur 1.5m tarp ju. Ir taip 2 zmonem patogu.
Atsakyti
niu sakes mane baigia is kantrybes isvest doh.gif

jus man kas uzsisaket virtuves, sakykit, ar jums pateike samata, kur surasyta kiek uz ka moket, ar parase tik virtuves komplektas - pvz tiek ir tiek blink.gif

jie man atsisako tokia pateikti ir dar nesamoningai pasiteisina doh.gif kad tipo laiko sanaudos, baldininkai jums to nedarys, nes jie grubiai prmetakvadratura tai neimanoma taip pateikti...
niu kaip tai neiamanoma, va taip ir pateikti - stalvirsis kaina tokia, furnitura kaina tokia, fasadai kaina tokia ir pan doh.gif

ar as cia tikrai reikalauju neimanomo?????/
niu man idomu is kur ta kaina atsirado, negi is dangaus nusileido doh.gif

isivaizudokit as net nezinau kokia furnitura jie man naudos blink.gif nes kai man dave kataloga issirinkti, a spradejau klausinet jos kaip kokiu atveju geriau, jinai pasake nezinau, ir sako koks skirtumas vis tiek baldininkai patys parinks blink.gif blink.gif blink.gif tai kuriu velniu duoda man rinktis, jei paskui vis tiek jie patys nusprendzia kokiu reikia blink.gif blink.gif blink.gif

niu ar cia as debile, ar cia man kazkaip nedaeina, ar cia mane tiesiai sviesiai i akis apgaudineja ir net neraudonuoja blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marimacho: 22 balandžio 2008 - 09:21
QUOTE(Ashai @ 2008 04 21, 14:28)
blush2.gif  g.gif Iškilo klausimėlis...Man šiandien montuoja virtuvės baldus vyrukai, o kaip stalviršis prie sienos turi būti - na ta prasme, mūsų namas l.senas, sienos l.kreivos...tai ar meistrai turėtų uždėti kokį kampuką, kad tarp sienų ir stalviršio tarpų nesimatytų, ir už spintelių nesirinktų baubai... ? ax.gif
Na panašiai kaip vonioj man darė, tai spec.kamputį uždėjo, kad vanduo nebėgtų ten kur nereikia... g.gif
Patarkit, nes mane MB nuskalpuos, jei aš ką pražioplinsiu ir atsiskaitysiu su meistrais, o darbas bus ne koks
Ką reikia žiūrėti, kur daugiausiai padaro broko meistrai ?  bigsmile.gif

Pas mane dėjo tą kampą,toks kaip karkasėlis o į jį įmauta lentelė,nemoku paaiškint blush2.gif .Dedant tą kampą man dvi plyteles sugebėjo suskaldyt unsure.gif ,tai gerai kad jos nelygios o su bangelėm tai nelabai matosi cool.gif
Atsakyti
marimacho, bėk tu greičiau nuo tokių, negi jau paskutinė firma Lietuvoj? doh.gif Turi jie pateikti tikslią sąmatą su tiksliom detalėm ir tokias sudėti, kokių tu nori, o ne jų meistreliai. Aišku, jei kliento norai prasilenkia su techniniais dalykais, turi tai išaiškinti ir pasiūlyti kitą variantą.
O aš pasigirsiu - pagaliau radom, kas pagamins virtuvės baldus thumbup.gif Buvom pačioj įmonėj, kalbėjom su pačiu savininku (biškį prisipažinsiu - pažįstamas, tai ir bendravimas kitoks), matėm visas dirbtuves, jau baigtus ir nebaigtus gaminius - patikėkit, tikrai kokybiškai dirba. Dar ir kaimynai pas juos virtuvę darėsi- irgi patenkinti.
Nes kiek jau "dizainerių" prisižiūrėjom, tai net juokas neima. Pvz., viena tokia ponia "dizainerė' rodė kaip pavyzdį savo namų virtuvės foto - savo MOBILIAKE doh.gif doh.gif doh.gif Net nesugeba ant kompo užsidėti doh.gif doh.gif doh.gif nežino tikslių spalvų pavadinimų doh.gif doh.gif doh.gif pradėjo aiškint, kodėl mes pirkom buitinę techniką (integruojamą) ne iš jos siūlomos firmos, mat ji gali gauti 10 procentų nuolaidą - o mes kitur gavom 27 thumbup.gif Tai faktas, kad daugiau aš pas tokią gyvenime neisiu.
Arba kitas pavyzdys. Mūsų virtuvės baldai U raidės formos, reiškia, du kampai - reikia išnaudoti plotą. Tai kitas tokio pat lygio "dizaineris" padarė projektą visiškai nieko nedarydamas kampuose - atseit įkiši ranką ir pasiimsi doh.gif doh.gif doh.gif Sakau, nors karuseles įdėkit. Įdėjo, paskaičiavo - už dvi kapines spinteles su karuselėm kaina didėja 1400 eurų doh.gif doh.gif doh.gif Tai vakar sužinojom, kad tokios karuselės kaina 100 Lt....
Tokie mūsų nuotykiai. Na, man regis, dabar jau bus gerai smile.gif
Atsakyti
tai as jau bevik isitikinus, kad jie man sumazins kaina smile.gif bet net jei ir atsius ta samata as nebenoriu su jais reikalu turet... niu tiesiognebepasitikiu, vien del to, kad man jokios informacijos nesuteikia... as nezinau, gal man eit pas ju virsininka blink.gif nes ta ale dizainere tupa kaip vista doh.gif

bet as nebezinau kur kitur kreiptis, nes bijau, kad ir su kitais tokia situacija nebutu doh.gif

taip optimizma numuse verysad.gif jau turejom sia savaite uzsisakyt ir kol butume grize is keliones, butu buve pagaminta jau virtuve, o dabar dar neaisku ar iki keliones rasiu pas ka usisakyt, tai nebeaisku ir kada virtuve turesim verysad.gif

Papildyta:
gal kas galetu rekomenduot koki meistriuka? g.gif

nes jau firmom nebepasitikiu, be to ir ne i visas firmu kainas ikandam doh.gif

savo projekteli pasiuntinejau ivairiom firmom, tai daug kas raso, kad tokia virtuvyte kainuotu iki 4000 lt, niu max 4500 lt jau zinomos firmos raso, kad apie 5000 lt...
tai is kur tada man atsirado tie 6000 lt doh.gif

Papildyta:
ar ka nors esat girdeje apie Viktoro baldus? g.gif arba baldzius visiems g.gif

niu prisidirbau, ne vienais nebepasitikiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 04 22, 10:48)
tai as jau bevik isitikinus, kad jie man sumazins kaina  smile.gif  bet net jei ir atsius ta samata as nebenoriu su jais reikalu turet... niu tiesiognebepasitikiu, vien del to, kad man jokios informacijos nesuteikia... as nezinau, gal man eit pas ju virsininka  blink.gif  nes ta ale dizainere tupa kaip vista  doh.gif

bet as nebezinau kur kitur kreiptis, nes bijau, kad ir su kitais tokia situacija nebutu  doh.gif

taip optimizma numuse  verysad.gif  jau turejom sia savaite uzsisakyt ir kol butume grize is keliones, butu buve pagaminta jau virtuve, o dabar dar neaisku ar iki keliones rasiu pas ka usisakyt, tai nebeaisku ir kada virtuve turesim  verysad.gif
Papildyta:
gal kas galetu rekomenduot koki meistriuka?  g.gif

nes jau firmom nebepasitikiu, be to ir ne i visas firmu kainas ikandam  doh.gif

savo projekteli pasiuntinejau ivairiom firmom, tai daug kas raso, kad tokia virtuvyte kainuotu iki 4000 lt, niu max 4500 lt jau zinomos firmos raso, kad apie 5000 lt...
tai is kur tada man atsirado tie 6000 lt  doh.gif
Papildyta:
ar ka nors esat girdeje apie Viktoro baldus?  g.gif  arba baldzius visiems  g.gif

niu prisidirbau, ne vienais nebepasitikiu  lotuliukas.gif

Truputi nesuprantu. Koks skirtumas is kur ta suma atsiranda, cia ju reikalas. O pirkejui arba tinka arba ne.
Jie turi pateikti samata smulkiai, bet tikriausiai be isskaidytu kainu. g.gif

Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 04 22, 10:13)
niu sakes mane baigia is kantrybes isvest  doh.gif

nesuprantu, kodel tu su jais eikvoji vis dar laika, kuris kaip suprantu ir taip tave spaudžia. visų pirma, net jei labai daug užsideda už darba, firma turi sugebėti paskirstyti taip ,kad galėtų pateikti sąmatą, nes toks jų elgesys prieštarauja vartotojiškoms teisėms 4u.gif jie nori išp rincipo su jais išsisaiškinti, nueik pas vadovą ir nuo to kaip jis klabėsis gali pareikalauti sugražinti tuos pinigus už tą vadinamąjį projektą, kad ir nunešk atgal tą jų projektą ax.gif o gal jie nori susipa\inti su vartototojų teisių gyvėjais 4u.gif na, bet čia visa tai tik principinė kova. geriau tuasoti savo nervus ,laiką ir opotimižmą ir keliauti pas kitus meistrus. o jų labai daug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 04 22, 09:53)
Truputi nesuprantu. Koks skirtumas is kur ta suma atsiranda, cia  ju reikalas. O pirkejui arba tinka arba ne.
Jie turi pateikti samata smulkiai, bet tikriausiai be isskaidytu kainu.  g.gif

ka tada reiskai samata?

jie man atsiunte tokia.

Virtuves komplektas - kaina.

fsio.
daugiau jokios info.
net nezinau kokia furnitura jie man naudos. zinau tik plokstes kurias issirinkau.

tai kas tada yra samata ir kokia jie man ja turi pateikti?
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 04 22, 10:13)
niu sakes mane baigia is kantrybes isvest  doh.gif

Man irgi atrodo bėk tu nuo jų kuo toliau doh.gif
O iš kokio tu miesto?
Atsakyti
QUOTE(Siaki @ 2008 04 22, 10:00)
nesuprantu, kodel tu su jais eikvoji vis dar laika, kuris kaip suprantu ir taip tave spaudžia. visų pirma, net jei labai daug užsideda už darba, firma turi sugebėti paskirstyti taip ,kad galėtų pateikti sąmatą, nes toks jų elgesys prieštarauja vartotojiškoms teisėms  4u.gif  jie nori išp rincipo su jais išsisaiškinti, nueik pas vadovą ir nuo to kaip jis klabėsis gali pareikalauti sugražinti tuos pinigus už tą vadinamąjį projektą, kad ir nunešk atgal tą jų projektą  ax.gif o gal jie nori susipa\inti su vartototojų teisių gyvėjais  4u.gif  na, bet čia visa tai tik principinė kova. geriau tuasoti savo nervus ,laiką ir opotimižmą ir keliauti pas kitus meistrus. o jų labai daug  4u.gif

tai va kad nesinori nervu gadint doh.gif

o kad daug tai zinau, bet kuo dabar galima pasitiketi?
vel nesinori kazkokiu imt pirmu pasitaikiusiu doh.gif

o durniausia, kad vfis tiek nori nenori, kai pinigine ne viska leidzia, tai ir nevisada gali bet kokia firma pasirinkt g.gif

tai vat galvoju, gal kas koki baldininka galetumet rekomenduot g.gif gal jie siek tiek pigiau daro, nei firmos doh.gif
Atsakyti
galiu tik pasidalinti savo patirtimi, jog kai mes gaminomes baldus, mums rodė įvairius pasirinkimus ir juo komentavo. pvz koks PVC pasirinkima,s pigesnis, kokybiškesnis, gražesnis. ir visos kitos smulkmenos buvo smulkiai patartos. ir ne dėl to,kad jie darbo neturi (eiles pas juos didžiulės) virtuvinį pradėjom užsisakinėti prieš naujus, tiklsiau derinti jo gamybą, bet pasakė, kad pagamins kai bus eilė mūsų užsakymo,t.y. po dviejų mėnesių. ir kai jau pradėjo gaminti,perpėjo mus, kad jei dar sumąstėm kokių pakeitimų.
Atsakyti