Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Jolyte @ 2008 04 21, 10:08)
Eisiu per pietus į Vokės saloną, nes kai prieš 10 metų apžiūrinėjau draugės Vokės virtuvinį-buvau lengvam šoke, kaip nieko gero ir tooookie pinigai ir po to kažkaip , bet jei labai giriate  smile.gif eisiu naujom akim į tą reikalą pasižiūrėti smile.gif

Parašyk savo nuomonę po to, kokia susidarė apžiūrėjus, pačiupinėjus ir įvertinus mirksiukas.gif Galėtum ir į kainytes akį užmesti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 04 21, 10:10)
Parašyk savo nuomonę po to, kokia susidarė apžiūrėjus, pačiupinėjus ir įvertinus  mirksiukas.gif  Galėtum ir į kainytes akį užmesti  biggrin.gif  4u.gif

Ok, pažiūrėsiu smile.gif pro šalį kiek esu per langus mačiusi, tai jau koks 10 metų ekspozicija ta pati...sad.gif Bet gausit mestis, jei įkalbins darytis baldus smile.gif))(juokauju). beje, neseniai mačiau Vokės darytą projektą už 400 litų. Nu tikrai nevarau antireklamos, bet ten netgi taip papaišyta, kad labai bus įdomu, kaip jie tai techniškai išpildys-žodžiu-tikriausiai dizaineris vakar buvo priimtas ir prieš ta9i piešė gėlytes ar vaikų kambarius-tai sunku pasakyti. O gal čia tik pas mus provincijoj taip darosi?
Atsakyti
Bandau ikelti jusu teismui pabandyma blush2.gif
I spalvas neziurekit,nes tik siaip sudejau,dar neisivaizduoju kokiu noreciau...Kriaukles ir kaitlentes neisejo nuleisti biggrin.gif Kampe,kur prie lango-bus ne spintos,o dviduris saldytuvas-neradau toj programoj...Ir ten,kur stalas stovi,tai antras langas yra,tik nerodo kazkodel... ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamaudra @ 2008 04 21, 13:50)
Bandau ikelti jusu teismui pabandyma blush2.gif
I spalvas neziurekit,nes tik siaip sudejau,dar neisivaizduoju kokiu noreciau...Kriaukles ir kaitlentes neisejo nuleisti biggrin.gif Kampe,kur prie lango-bus ne spintos,o dviduris saldytuvas-neradau toj programoj...Ir ten,kur stalas stovi,tai antras langas yra,tik nerodo kazkodel... ax.gif
user posted image

As savo virtuveje irgi norejau toki varianta daryti, bet pagalvojai , jei su vyru ar drauge kazka kartu daryti, tai jau netilptum, o jei dar koki stalciu istraukti g.gif g.gif

ir tarp kriaukles ir kaitlentes t.b. atstumas butinai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iriska: 21 balandžio 2008 - 12:54
QUOTE(Iriska @ 2008 04 21, 13:53)
As savo virtuveje irgi norejau toki varianta daryti, bet pagalvojai , jei su vyru ar drauge  kazka kartu daryti, tai jau netilptum, o jei dar koki stalciu istraukti  g.gif  g.gif
ir tarp kriaukles ir kaitlentes t.b. atstumas butinai

Kartu tai tikrai negaminsim...je tik kas nors nores-manes ten nei kvapo nebus biggrin.gif
Tarp kriaukles ir kaitlentes ten 30cm atstumas,nezinau ar uztenka g.gif
As tik galvoju,ar ne per mazas tas tarpas,kur toj pussalej-60cm tik gaunasi... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaudra @ 2008 04 21, 13:50)
..Kriaukles ir kaitlentes neisejo nuleisti biggrin.gif Kampe,kur prie lango-bus ne spintos,o dviduris saldytuvas-neradau toj programoj...Ir ten,kur stalas stovi,tai antras langas yra,tik nerodo kazkodel... ax.gif

alno programoje pereik i vaizda 3D, pazymek kriaukle, arba nesvarbu koki daikta, kuri nori judinti vertikaliai ir apacioj, kur yra langeliai su rodyklem, gali leisti arba kelti, zingsni gali keisti keisdama skaiciukus tame langelyje
Atsakyti
blush2.gif g.gif Iškilo klausimėlis...Man šiandien montuoja virtuvės baldus vyrukai, o kaip stalviršis prie sienos turi būti - na ta prasme, mūsų namas l.senas, sienos l.kreivos...tai ar meistrai turėtų uždėti kokį kampuką, kad tarp sienų ir stalviršio tarpų nesimatytų, ir už spintelių nesirinktų baubai... ? ax.gif
Na panašiai kaip vonioj man darė, tai spec.kamputį uždėjo, kad vanduo nebėgtų ten kur nereikia... g.gif
Patarkit, nes mane MB nuskalpuos, jei aš ką pražioplinsiu ir atsiskaitysiu su meistrais, o darbas bus ne koks
Ką reikia žiūrėti, kur daugiausiai padaro broko meistrai ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ashai @ 2008 04 21, 13:28)
blush2.gif  g.gif Iškilo klausimėlis...Man šiandien montuoja virtuvės baldus vyrukai, o kaip stalviršis prie sienos turi būti - na ta prasme, mūsų namas l.senas, sienos l.kreivos...tai ar meistrai turėtų uždėti kokį kampuką, kad tarp sienų ir stalviršio tarpų nesimatytų, ir už spintelių nesirinktų baubai... ? ax.gif
Na panašiai kaip vonioj man darė, tai spec.kamputį uždėjo, kad vanduo nebėgtų ten kur nereikia... g.gif
Patarkit, nes mane MB nuskalpuos, jei aš ką pražioplinsiu ir atsiskaitysiu su meistrais, o darbas bus ne koks
Ką reikia žiūrėti, kur daugiausiai padaro broko meistrai ?  bigsmile.gif

arba kampuką tos pačios apalvos kaip stalviršis, arba tiesiog gumos gabalą
dabar tai mum tokį iš galų hermetintą kampuką uždėjo, o kai patys darėmės, tai užklijavom gumą ir buvo irgi liuks thumbup.gif
Atsakyti
o mes planuojame virtuve daryti kambario zonoje, o ten senas senas parketas. tai kadangi jis bus restauruotas, bus baisu koki aliejaus lasiuka uzpilt biggrin.gif bet man kazkaip nesinori ardyt to grozio ir det plyteles... tai neapsisprendziu niekaip ka daryt g.gif ir turint omeny kad virtuves baldai bus is naturalaus medzio, ciaupas planuojamas zalvario spalvos, tai tas parketas man atrodo taip tiktu...
Atsakyti
QUOTE(mimosa @ 2008 04 21, 15:04)
o mes planuojame virtuve daryti kambario zonoje, o ten senas senas parketas. tai kadangi jis bus restauruotas, bus baisu koki aliejaus lasiuka uzpilt biggrin.gif  bet man kazkaip nesinori ardyt to grozio ir det plyteles... tai neapsisprendziu niekaip ka daryt g.gif  ir turint omeny kad virtuves baldai bus is naturalaus medzio, ciaupas planuojamas zalvario spalvos, tai tas parketas man atrodo taip tiktu...

Dabartinia gruntai ir lakai yra tikrai geri, pakankamų jų sluoksnių kiekis ir viskas bus gerai. Pas mane natūralus parketas viortuvėj-nieko aš ten nesaugau su ta mintim, kad kai reiks-pataisysim smile.gif. Taip kad tikrai nevertėtų lupti lauk, medis yra medis
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2008 04 21, 15:57)
Dabartinia gruntai ir lakai yra tikrai geri, pakankamų jų sluoksnių kiekis ir viskas bus gerai. Pas mane natūralus parketas viortuvėj-nieko aš ten nesaugau su ta mintim, kad kai reiks-pataisysim smile.gif. Taip kad tikrai nevertėtų lupti lauk, medis yra medis

na as irgi taip manau, tik padrasinimo reikejo ax.gif tai tikriausiai pasiliksim prie parketo virtuvej smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaudra @ 2008 04 21, 11:59)
Kartu tai tikrai negaminsim...je tik kas nors nores-manes ten nei kvapo nebus biggrin.gif
Tarp kriaukles ir kaitlentes ten 30cm atstumas,nezinau ar uztenka g.gif
As tik galvoju,ar ne per mazas tas tarpas,kur toj pussalej-60cm tik gaunasi... unsure.gif

man atrodo, kad tarpas tarp kaitlentes ir kriaukles yra mazokas g.gif
60 cm praejimui taipogi neuztenka, turetu buti bent 1 m
Jusu atveju gali gautis taip kad labai mazai liks laisvos vietos judejimui ir atrodys apkrauta virtuve, nors brezinyje atrodo tikrai gundanciai ir graziai. labai atidziai skaiciuokit atstumus
Atsakyti