QUOTE(.NAJ.A @ 2008 04 19, 20:45)
Pas mane buvo Voke III baldai virtuveje, naudojausi ja labai intensyviai 6 metus , pardaviau buta kaip su nauja virtuve, bent jau maniske buvo nerealiai kokybiska , ir furnitura ir pats baldas, jei dabar negamintumem virtuves baldu patys tai pirkciau tik pas juos- na netodel kad geriausi ar dar kazkas, bet todel kad savu kailiu ismeginti ir super jokiu priekaistu neturiu.
Aš irgi panašių atsiliepimų girdėjau, todėl labai dažnai pagalvoju, kad tikriausiai eisim ten darytis
Dar pas mane stalviršis bus ne iš lengvųjų, tai man reikia ir spintelių kokybiškų ir tvirtų
QUOTE(agente009 @ 2008 04 19, 21:00)
Ačiū. Žinau Alsotaną, dabar turim jų gamintus virtuvės baldus (tiesa, tai buvo kita firma, kol neišidalino į kelias, iš kurių dabar viena šita Alsotana). Tai pasakyčiau šiaip sau... aišku, tas buvo prieš 10 metų, dabar medžiagos ir detalės kitokios, bet kaip sužinot, ar jų darbų kokybė pagerėjo?... Kažkaip ant savo kailio nesinori bandyt.
O Vokės Alytuje lyg nėra? ar aš klystu?
kažkur kitur gal atsidarė?
Kažkada buvo Naujoji g. 110 rodos, o dabar turbūt nėra... aš jau keli metai į užsienį lakstau, tai neatkreipiau dėmesio.. Jei reikės važiuosim į kitą miestą, amnau, pagamintų, nesvarbu kur..
O Alsotana nebus stebuklas kažkoks
bet nueisim bent jau kad paskaičiuotų, pažiūrėsim ką pasiūlyti gali, tai nors kainas palyginti bus su kuo
Usanos dar yra baldai... bet darbovietėj kaip pagamino mums su kolege stalus, tai visai atvirkščiai gavosi, nei nubraižėm, galutiniam variante kaina pakilo ir dar po metų darbo visas stalas jau baisus mano buvo, nors plokštės nebuvo prastos kokybės... Tai savo namams nedrįsčiau imti iš ten...