Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(marimacho @ 2008 04 18, 18:08)
oi mano dar mazesne  doh.gif mazdaug 205 ant 145  unsure.gif

blink.gif Nieko sau doh.gif Pas mus 255 ant 165, ir dar šaldytuvo plotį reik atimt, tai galvojom kad į 5000 įsipaišysim g.gif Turėtų pora firmų šią savaitę paskaičiuot, tai reikia blogiausiam nusiteikti kad šoko nebūtų kaip tau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2008 04 18, 12:49)
sakau mums virtuve U formos 2,40x3,06x2,40 paskaiciavo 18t doh.gif  cia jau jie su blumais skaiciavo, bet  as manau kad tai labai brangu

šią savaitę su vienais gamintojais teko kalbėtis apie bulumus - tai stalčiaus blumas kainuoja apie 100 ltl. nemanau, kad tai labai pakeltu kaina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 04 18, 18:23)
blink.gif Nieko sau doh.gif Pas mus 255 ant 165, ir dar šaldytuvo plotį reik atimt, tai galvojom kad į 5000 įsipaišysim g.gif  Turėtų pora firmų šią savaitę paskaičiuot, tai reikia blogiausiam nusiteikti kad šoko nebūtų kaip tau  blink.gif

mano virtuves U formos 2.3m x 2.5m x1 m. , su integruojamu saldytuvu ir 2 m. pakabinamu spinteliu is dazytos (blizgios) medienos , visa apacia faneruota,
- 5 000, su grass mechanizmais. g.gif plius montavimas 300Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geraszmogus: 18 balandžio 2008 - 18:09
QUOTE(geraszmogus @ 2008 04 18, 19:08)
mano virtuves U formos  2.3m x 2.5m x1 m.  , su integruojamu saldytuvu ir  2 m. pakabinamu  spinteliu is dazytos (blizgios) medienos , visa apacia faneruota,

Kur darėt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2008 04 18, 19:11)
Kur darėt?  4u.gif

as is vilniaus- bet kvietemes meistrus is Siauliu( bet tikrai gamina ne garaze) - dare draugams - tai kaip ir viskas tvarkoj- bet man dar neatveze- kai jau sumontuos - tada galesiu parekomenduot, uzsakiau dar pries pabrangima - nes dabar tikrai kainos pakilo, tik neaisku kiek- bent 10 proc. tai tikrai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geraszmogus: 18 balandžio 2008 - 18:20
QUOTE(geraszmogus @ 2008 04 18, 19:18)
as is vilniaus- bet kvietemes meistrus is Siauliu( bet tikrai gamina ne garaze) - dare draugams - tai kaip ir viskas tvarkoj- bet man dar neatveze- kai jau sumontuos - tada galesiu parekomenduot, uzsakiau dar pries pabrangima - nes dabar tikrai kainos pakilo, tik neaisku kiek- bent 10 proc. tai tikrai.

Aišku, lauksim rezultatų 4u.gif Mes irgi iš Vilniaus, ir nesvarbu iš kur meistrai, svarbu, kad būtų noro dirbti visoje Lietuvoje, dirbtų gerai ir "neužsiplėštų" nerealiai, nes kai kurie sostinės meistrai tai daro - kitaip nepaaiškinsi, jei tomis pačiomis medžiagomis virtuves paskaičiuoja 2-4 tūkst. brangiau.
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2008 04 18, 19:30)
Aišku, lauksim rezultatų  4u.gif Mes irgi iš Vilniaus, ir nesvarbu iš kur meistrai, svarbu, kad būtų noro dirbti visoje Lietuvoje, dirbtų gerai ir "neužsiplėštų" nerealiai, nes kai kurie sostinės meistrai tai daro - kitaip nepaaiškinsi, jei tomis pačiomis medžiagomis virtuves paskaičiuoja 2-4 tūkst. brangiau.

Butent, nes to meistro plana padaviau paskaiciuot vilniaus meistrui,siaip pazistamam , kuris pagal pazinti pazadejo padaryt pigiau,- tai jo kaina buvo 7 800.
Atsakyti
QUOTE(geraszmogus @ 2008 04 18, 19:08)
mano virtuves U formos  2.3m x 2.5m x1 m.  , su integruojamu saldytuvu ir  2 m. pakabinamu  spinteliu is dazytos (blizgios) medienos , visa apacia faneruota,

bet tai tikrai ne visur stalcius daret? pagal kaina, dauguma turetu buti dureles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irongė: 18 balandžio 2008 - 19:09
QUOTE(čelsė @ 2008 04 18, 13:06)
Kaip jie skaičiuoja kainą? Už kvadratinį metrą? Kokios gali būti granito kainos gal žinot?

Na, kaip mums sakė, viskas priklauso nuo granito rūšies, storio ir stalviršio sudėtingumo. Kaina nuo 500-700 lt už bėginį metrą. Konkrečią kainą paskaičiuoja pagal brėžinį. bigsmile.gif 4u.gif

QUOTE(Nanda @ 2008 04 18, 13:48)
Labai ačiū už nuorodą  4u.gif  Būtent šito ir ieškojau  clap.gif  Dabar liks tik išsirinkti, kai prireiks jau užsakinėti virtuvės baldus... Ir dar spalvytes kelias radau būtent tokias, kokių noriu  thumbup.gif

Nėr už ką, pati SM radau gausybę naudingos info. drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, labai reikia patarimo - gal kas darėtės virtuves Alytuj ar kur nors netoliese? Būčiau labai dėkinga už patarimus. 4u.gif
Atsakyti
atsiprasau uz blondiniska klausima bet kad tas "beginis metras" yra ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(geraszmogus @ 2008 04 18, 20:18)

gal galetumet kontaktais pasidalint tu siaulieciu ax.gif 4u.gif
Atsakyti