Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(marimacho @ 2008 04 18, 10:40)
ai net nebezinau, cia pati kalta ar jie  doh.gif
gal ir pati kalta  doh.gif

bet jau dabar visada klausiu ir busiu labai griezta su kitais, nes cia su ta vistele labai graziai ir tolerantiskai elgiausi, nors ne karta norejosi paklaust, cia as dizainere ar tu  blink.gif
bet ai galvoju  doh.gif

Reikia labai būt apsukriais bendraujant su tokiais, nes jie tai tik ir tyko kaip nuo klientų daugiau nulupt biggrin.gif

O šiaip, tai kaip ir minėjai išsiklausinėk kodėl kaina tokia didelė. Mūsų virtuvinis irgi nedidukas, o kaina didelė buvo, nes dėjom blumus, žodžiu kaina kyla nuo visokių pribumbasų skaičiaus. Beje, su tuo projektėliu gali apeit kelias firmas ir paprašyt suskaičiuot.
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 04 18, 10:13)
Reikia labai būt apsukriais bendraujant su tokiais, nes jie tai tik ir tyko kaip nuo klientų daugiau nulupt biggrin.gif
O šiaip, tai kaip ir minėjai išsiklausinėk kodėl kaina tokia didelė. Mūsų virtuvinis irgi nedidukas, o kaina didelė buvo, nes dėjom blumus, žodžiu kaina kyla nuo visokių pribumbasų skaičiaus.  Beje, su tuo projektėliu gali apeit kelias firmas ir paprašyt suskaičiuot.

omes nedejom jokiu blumu, nes mum snereikia, stalciuka mazuciukai ir t.t. nebent jie sava valia juos pridejo doh.gif
Atsakyti
Ištiesų po naujų metų labai brango įvairios medžiagos baldų gamybai, ypač plokštės 4u.gif mūsų virtuvinio kaina taip pat pasikeitė, nes pradėjom planuoti dar gerokai prieš naujus,tai sąmata buvo apie 4000, o po nauju jau kai gaminomės gavosi visi 5000. aiškų šį tą ir dadėjom kitaip, bet ši tą ir nuėmėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 04 18, 10:55)

niu paziuresim ka jie man atsius uz ka as ten tiek moku, as turiu teise matyt ne tik galutine kana, negi ne?????????  g.gif

nes as kai paprasiau, jinai man pasake " as, paklausiu, ar galiu gauti toki dalyka"  blink.gif

o jinai man sako "isgasdino biski kaina, ane? "
ne kaina, bet ju komerciniai triukai isgasdino  doh.gif

Dauguma firmu ima pinigus uz projekta, jeigu nesigamini pas juos, bet perspeja. Kiek supratau tvarka yra tokia: jie tau paprojektuoja ir parodo kompiuterio ekrane, jeigu tau kas nors netinka, tu gali aiskinti , kaip tau butu geriau.Uz tokia stadija dar neima pinigu, bet jeigu tu nori gauti dizainerio brezini isspausdinta, arba faila i savo kompiuteri, tokiu atveju reiskia, kad tau patinka tas projektas ir tu gali derinti su kitom firmom, kad dizainerio darbas nebutu padarytas veltui, jie ima pinigus ( skirtingos firmos skirtingai pigiausiai nuo 50 iki 300 Lt). Bet buna ir tokiu geru dizaineriu kurios pradinius variantus (kol nevažiuoja pas tave tiksliu ismatavimu) pateikia nemokamai pvz. taip mums padare labai faina dizainere Egle is Ralijos, dizaineris is Avisos, is Tostos, bet mes sakeme, kad dar neapsisprendeme kur gaminsime, tai lig tai ir saziningai buvo:)

o del kainos tai atrodo visai dar padori, mes daugiau mokesime, vien uz blumus beveik 2 tukstancius, nebent jusu virtuve labai maza bus.
O visus tikslius kainos paskaiciavimus tau dabar privalo pateikti, nes tu sumokeiai uz projekta ir jie pateikdami tau galutine tikslia suma tai jau paskaiciavo, teik ax.gif
negadink sau nervu, sveikata brangesne biggrin.gif
Atsakyti
o mes su ta dazyta prasem kad paskaiciuotu pries menesi gal koki doh.gif tai gal per menesi tiek kainos nepasikeite doh.gif

ai zodziu nebezinau...
o gal cia ir normali tokios virtuves kaina, sakau nezinau ka mastyt doh.gif
tik keista tai, kad pries menesi dazyta pigiau paskaiciavo, negu dabar laminuota blink.gif
Atsakyti
Na, keista,kai atskirai 120 už projekta įma, o gal salone kur užsiskainėjote?
Atsakyti
QUOTE(Goda_47 @ 2008 04 18, 10:25)
o del kainos tai atrodo visai dar padori, mes daugiau mokesime, vien uz blumus beveik 2 tukstancius, nebent jusu virtuve labai maza bus.
O visus tikslius kainos paskaiciavimus tau dabar privalo pateikti, nes tu sumokeiai uz projekta ir jie pateikdami tau galutine tikslia suma tai jau paskaiciavo, teik ax.gif
negadink sau nervu, sveikata brangesne  biggrin.gif

o as nieko nezinojau, nei kad reiks moekt uz projekta nieko - kai atvaziavau su ja susitikt, jinai man jau buvo paruosusi popierini projekta blink.gif uz kuri turejau susimoket, bet as jo neprasiau, ir manes jis baisiai netenkino schmoll.gif as sedejau ten valanda su ja ir perdarinejom ji doh.gif

bet as kaip supraau, turiu teises reikalaut, kad man pateiktu tikslia samata? g.gif

nors is jos kalbos supratau, kad jinai tokios gal ir neduos man g.gif sake paskambins siandien paklausus ar gali blink.gif

tai as nesuprantu, negi as neturiu teises suzinot is ko susideda galutine suma blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Siaki @ 2008 04 18, 11:28)
Na, keista,kai atskirai 120 už projekta įma, o gal salone kur užsiskainėjote?

nekeista, dauguma firmu taip daro, jeigu negamini pas jos, o jeigu gamini tai uz dizaina nemoki, tiesiog atskaiciuoja is bendros sumos tos tavo sumokietus pinigelius. Tiesa nezinau kaip salonose, itariu kad ten uz dizaina leka mokestis.
Papildyta:
QUOTE(marimacho @ 2008 04 18, 11:29)
o as nieko nezinojau, nei kad reiks moekt uz projekta nieko - kai atvaziavau su ja susitikt, jinai man jau buvo paruosusi popierini projekta  blink.gif  uz kuri turejau susimoket, bet as jo neprasiau, ir manes jis baisiai netenkino  schmoll.gif  as sedejau ten valanda su ja ir perdarinejom ji  doh.gif

bet as kaip supraau, turiu teises reikalaut, kad man pateiktu tikslia samata?  g.gif

reikejo pasakyti aciu, bet man nepatinka ir neko neimti ir nemoketi
o dabar iseina kad tu laisva valia sumokejai, neko dabar nepadarysi
tik tiek kad turi teise reikalauti tikslios samatos
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 04 18, 11:25)
o mes su ta dazyta prasem kad paskaiciuotu pries menesi gal koki  doh.gif  tai gal per menesi tiek kainos nepasikeite  doh.gif

ai zodziu nebezinau...
o gal cia ir normali tokios virtuves kaina, sakau nezinau ka mastyt  doh.gif
tik keista tai, kad pries menesi dazyta pigiau paskaiciavo, negu dabar laminuota  blink.gif

Nusiramink ir viska ramiai issiaiskink. Juk virtuves tikrai labai brangios. Musu virtuve kainuoja 15000 lt. ir as jau susitaikiau su tokia kaina. Nori kokybes, tai moki daug bigsmile.gif
Atsakyti
nesutinku,kad už kokybew moki daug. aišku,gal ir nuo miesto priklauso kainos, bet mes gyvename kaune, jau ne vioenus baldus gaminomes pas patentinikus ar kaip juos pavadinti, esame labai patenkinti tiek kokybe,tiek bendravimu ir paaiškinimu. ir už jokį projektą atksirai nemokėjome nė karto. tiesiog susitinki ir sakai ko nori, jie iškart ir braižo, tada tu sakai tau tinka ar ne, pagal tokį brėžinuką jie po kiek laiko paskaiičuoja. jei tinka kaina, tariesi toliau,jei ne,ieškaisi kitur. ir kokybe tikrai (tfu tfu tfu) nėkarto neteko skūstis, medžiagos imamos kokybiškos (pvz vokiškos) ir iškart buvo paaiškinta koks skirtumas pigesnių ir brangesnių,bet vėlgi galutinis sprendimas tavo 4u.gif

tad manau riekia labai gerai apsvarstyti ar verta gamintis baldus pas tokius,pas kuriuos jau visa pradžia ne kokia, na, bent jau mano nuomonė tokia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 04 18, 11:25)
ai zodziu nebezinau...
o gal cia ir normali tokios virtuves kaina, sakau nezinau ka mastyt  doh.gif
tik keista tai, kad pries menesi dazyta pigiau paskaiciavo, negu dabar laminuota  blink.gif

Kad įsitikintum ar kaina normali, ar nenormali belieka kreiptis į dar bent vieną firmą ir paprašyt, kad paskaičiuotų. Juk tai visai nesunku wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Goda_47 @ 2008 04 18, 10:37)
reikejo pasakyti aciu, bet man nepatinka ir neko neimti ir nemoketi
o dabar iseina kad tu laisva valia sumokejai, neko dabar nepadarysi
tik tiek kad turi teise reikalauti tikslios samatos

zinau kad reikejo doh.gif man reikejo netylet, kad jie neperspeje pateike man saskaita uz projekta doh.gif o gal as buciau pasiieskojus, kas neima uz projekta pinigu, jau cia jie apgavo nieko nepasake doh.gif
bet as patylejau durnele, niu ir gerai pati kalta doh.gif

o samatos dabar lauksiu, tik idomu ar sulauksiu doh.gif
QUOTE(oziarage @ 2008 04 18, 10:38)
Nusiramink ir viska ramiai issiaiskink. Juk virtuves tikrai labai brangios. Musu virtuve kainuoja 15000 lt. ir as jau susitaikiau su tokia kaina. Nori kokybes, tai moki daug bigsmile.gif

tai kas man dar ta kokybe garantuos, jei jie jokios informacijos apie nieka nesuteikia kai klausi doh.gif dizainere nieko nezino doh.gif niu tragedija doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Stikline @ 2008 04 18, 10:44)
Kad įsitikintum ar kaina normali, ar nenormali belieka kreiptis į dar bent vieną firmą ir paprašyt, kad paskaičiuotų. Juk tai visai nesunku wink.gif

tai jau bijau, kad nepaprasytu kitu uz paskaiciavima pinigu lotuliukas.gif
Atsakyti