Aš čia biški ne į temą
Pas mus šiandien virtuvėj grindų plyteles išklijavo, ir meistras liepė kuo greičiau nuspręsti dėl plintusų. Nu tie plastmasiniai tai man , dar sakė galima iš plytelių apvadus padaryti. O kaip pas jus, gal dar kokių variantų yra
QUOTE(wanesa @ 2008 04 17, 18:08)
Aš čia biški ne į temą
Pas mus šiandien virtuvėj grindų plyteles išklijavo, ir meistras liepė kuo greičiau nuspręsti dėl plintusų. Nu tie plastmasiniai tai man , dar sakė galima iš plytelių apvadus padaryti. O kaip pas jus, gal dar kokių variantų yra
Mes tikriausiai iš plytelių darysim.. tiksliau iš dekoriukų
QUOTE(wanesa @ 2008 04 17, 17:08)
Aš čia biški ne į temą
Pas mus is plyteliu padaryta. Man grazu.
QUOTE(wanesa @ 2008 04 17, 17:08)
Man ir daug gražiau iš plytelių.
Gal kažkiek matysis.
QUOTE(jova @ 2008 04 17, 14:44)
laba, as neseniai nusipirkau NEFF, ta 90 cm plocio su magnetuku ta. buvom isijunge tik pabandymui - man tai tas magnetukas labai patiko,perksaiciau visas instrukciju knygeles - valdymas laabai paprastas. o funkciju visokiu daug... dizainas tai isskirtinis - maniskis pamates sake netgi pats prades gamint tokia kaitlente turedamas
tiesa jei ieskot orkaites,paziurekit i NEFF su ta rankena kur atsilenkia - bandziau parduotuvej
tiesa jei ieskot orkaites,paziurekit i NEFF su ta rankena kur atsilenkia - bandziau parduotuvej
Dekui uz info Man irgi tas ratukas patiko, tik va vis galvoju ar patogu jis ar kur nenusimes
QUOTE(1000inis @ 2008 04 17, 14:56)
o as noreciau atsiliepimu, pastebejimo ir bet kokios kitos info apie balta stalvirsi ir kriaukle dirbtino akmens; man laikas tirpsta iki apsisprendimo, o as nezinau ka rinktis grozi ar praktiskuma. Zinau, kad nelabai praktiska, bet kiek tas nepraktiska ??????? Noriu, bet bijau, kad po pusmecio stalvirsio (apie kriaukle net nekalbu) nereiktu keisti nuo neatsveiciamu demiu
Aš apsisprendžiau akmens masės stalviršį rinktis tamsesnį, nes jis turės pakankamai ilgai tarnauti:), o vistiek braižysis, ir tie įbrėžimai patamsės. Nors gražiau buvo šviesus, bet praktiškumas nugalėjo...
QUOTE(Nanda @ 2008 04 17, 11:11)
Noriu va tokio stalviršio.. planuoju tikrą gryną granitą dėti ir spalvos maždaug tokios.. kažin bus toks vaizdas kaip čia?
Mes taip pat galvojam apie granito stalvilršį. Esu gyvenus UK, bute, kur virtuvėj buvo granitinis stalviršis, nerealiai gražu, praktiška, patogu ir ilgaamžiška. Nei braižosi, nei dėmės lieka. Beveik pas visus ten natūralaus akmens stalviršiai, kaip ir tikro medžio gringys. Manau, tikrai geriau darytis iš natūralaus akmens, nei iš dirbtinio, pirmiausia, tai nenatūralu, antra, kainuoja brangiau arba tiek pat.
Mes renkamės iš www.marmurasgranitas.ltyra gražių pvz.
QUOTE(skarinka @ 2008 04 17, 18:33)
Pas mus is plyteliu padaryta. Man grazu.
iš plytelių tai gražu,bet plastikiniai man atrodo praktiškesni. be to, iš plytelių tik lygių galima, o mūsų pvz nevisiškai lygus paviršius ir kraštai, tai iš vis neįmanoma padaryt tų kraštelių...
gal ka matė akmens/plytelių imitacijos grindjuostes? pasidalinkite, nes ieškau ieškau, nerandu, jau irgi reiktų susidėt, kad virtuvės baldus galėtume montuot...
QUOTE(Irongė @ 2008 04 17, 20:16)
iš plytelių tai gražu,bet plastikiniai man atrodo praktiškesni. be to, iš plytelių tik lygių galima, o mūsų pvz nevisiškai lygus paviršius ir kraštai, tai iš vis neįmanoma padaryt tų kraštelių...
gal ka matė akmens/plytelių imitacijos grindjuostes? pasidalinkite, nes ieškau ieškau, nerandu, jau irgi reiktų susidėt, kad virtuvės baldus galėtume montuot...
matė mes kai pirkom laminatą plytelių imitacijos, tai buvo ir tokie patys plintusai, tad, jei spalva tiktų, galit rast Aulada Vilniuj, Iris... ... ...
Padekit kas,prasau, su ta projektavimo programa....
Mano kriaukle ir kaitlente kabo ore...ir ka daryti,jei nera tiek cm,kiek reikia?Pvz.langas ten ilgiausias 180cm,o musu 265cm
Mano kriaukle ir kaitlente kabo ore...ir ka daryti,jei nera tiek cm,kiek reikia?Pvz.langas ten ilgiausias 180cm,o musu 265cm
QUOTE(AŠA @ 2008 04 17, 22:06)
matė mes kai pirkom laminatą plytelių imitacijos, tai buvo ir tokie patys plintusai, tad, jei spalva tiktų, galit rast Aulada Vilniuj, Iris... ... ...
super, ačiū, bandysim ten, gal pasiseks šį kartą!