Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Cobrytė @ 2008 04 17, 16:00)
Aš laukiau, nerodo schmoll.gif

blyn tagi vita buvo i klano sekta idejus tu tai ten gali paziuret o tu ir matei man rodos? zodziu brezinio ikelt nemoku nuoroda nerodo einu nusisaut nes taip pikta esu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2008 04 17, 16:03)
blyn tagi vita buvo i klano sekta idejus tu tai ten gali paziuret o tu ir matei man rodos? zodziu  brezinio ikelt nemoku nuoroda nerodo einu nusisaut nes taip pikta esu  doh.gif

Aš mačiau, bet tik patvirtinu, kad tikrai nesimato, ką čia įdėjai. tongue.gif
Kai nusišausi, tai ir vėl lįsk į SM, gal apsiraminsi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobrytė: 17 balandžio 2008 - 14:06
QUOTE(Cobrytė @ 2008 04 17, 16:06)
Aš mačiau, bet tik patvirtinu, kad tikrai nesimato, ką čia įdėjai. tongue.gif
Kai nusišausi, tai ir vėl lįsk į SM, gal apsiraminsi biggrin.gif

Nenusiraminu as cia kazkodel terapija nebeveikia, kodel kitos gali o as negaliu, nei ryskiu sienu, nei salos, nei dar visokiu grozybiu... reiks vakare kokiu isterija malsinanciu gerimu ikalt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2008 04 17, 14:46)
http://www.xd.lt/706SINETIKA.xls
idomu matysis g.gif va tokia ta mano virtuve isivaizdavo "dizainere'

Visai gerai ta dizainerė sugalvojo. Ir praktiškai, ir patogu. Bet jei tau nepatinka, tai ir nedaryk taip - įsirenk savo namus taip, kaip nori tu. Sala gal ir nelogai būtų, kiek suprantu, trauktum ją arčiau kambario, o jei toliau bendra erdvė, tai visai gerai išeitų. Bet kokiu atveju, sėkmės apsisprendžiant 4u.gif Oi, koks tai nelengvas uždavinys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2008 04 17, 16:10)
Visai gerai ta dizainerė sugalvojo. Ir praktiškai, ir patogu. Bet jei tau nepatinka, tai ir nedaryk taip - įsirenk savo namus taip, kaip nori tu. Sala gal ir nelogai būtų, kiek suprantu, trauktum ją arčiau kambario, o jei toliau bendra erdvė, tai visai gerai išeitų. Bet kokiu atveju, sėkmės apsisprendžiant  4u.gif Oi, koks tai nelengvas uždavinys  smile.gif

Tai vadinas viskas cia matosi g.gif tai ko kitoms nerodo g.gif
Aga nelengvas doh.gif ir cia tik virtuve o visi kiti kampai doh.gif
Atsakyti
Krisste.by, matosi viskas, nusiramink. Man dizainerės brėžinys ne itin patiko dėl labai skirtingų spintučių aukščių ir net pločių kai kur. Tačiau šiaip ta niša ir man tiesiog prašosi tokios U formos virtuvės, o ne salos. Tik šaldytuvą ir aukštas spinteles man norėtųsi palei vieną sieną sudėlioti, o kitą kraštą palikti visą žemą.
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2008 04 17, 16:16)
Krisste.by, matosi viskas, nusiramink. Man dizainerės brėžinys ne itin patiko dėl labai skirtingų spintučių aukščių ir net pločių kai kur. Tačiau šiaip ta niša ir man tiesiog prašosi tokios U formos virtuvės, o ne salos. Tik šaldytuvą ir aukštas spinteles man norėtųsi palei vieną sieną sudėlioti, o kitą kraštą palikti visą žemą.

nu as dabar irgi pamasciau gal pakabinamas daryt tik palei ta siena kur bus saldytuvas ir daugaiu jokiu pakabinamu spinteliu
metausi pati nezianu kaip geriau kaip patogiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 04 17, 14:44)
4u.gif merginos noriu paklaustiar pas ka yra toks dalykas (maciau kazkur) sali kriaukles yra toks ileistas (kaip ir kriaukle) indas nuriebalintojui indams plauti. ir toks kranukas na panasiai kaip buna skystas muilas supiltas, paspaudiant kempines.  patogu, nereikia buteliuku prisistatyti. (na nezianu ar supratot ka norejau pasakyti) 4u.gif

Turi omeny toki kaip sitam paveikslely kairiam kampe su snapeliu? biggrin.gif
As toki is Denzio pirkau. Skysta muila laikau, bet galima ir indu plovikli mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2008 04 17, 13:37)
Pas ją bendra su svetaine erdvė, aš vis gundausi nulėkti ir vietoje apžiūrėti biggrin.gif
Atsakiau už šeimininkę, dabar gausiu velnių doh.gif

tada thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 04 17, 16:32)
Turi omeny toki kaip sitam paveikslely kairiam kampe su snapeliu? biggrin.gif
As toki is Denzio pirkau. Skysta muila laikau, bet galima ir indu plovikli mirksiukas.gif

oi tiksliai net nemaciu to snapelio ax.gif tai cia buna i pacia kriaukle imontuota. as maniaukad i baldus, atskirai eina, nes senai buvau macius tai gal susimaisiau ax.gif

tikslai toks thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 04 17, 16:00)
oi tiksliai net nemaciu to snapelio ax.gif tai cia buna i pacia kriaukle imontuota. as maniaukad i baldus, atskirai eina, nes senai buvau macius tai gal susimaisiau  ax.gif

tikslai toks thumbup.gif  blush2.gif

Jie isgrezia klriauklej skyle ir prisitvirtina tas dozatorius. Is apacios ji galima nusukt, papildyt ir vel prisukt. Siaip ir is virsaus galima pripilt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 04 17, 14:34)
8 kv/m daryti sala g.gif na, nebent ten tikrai atvira g.gif nzn schmoll.gif as tai biajau, kad net baro savo virtuvelej nedarysiu, nes bus labai jau viskas suspausta doh.gif

pas mus 12 kvadratų, pusiau atvira, va maždaug:

user posted image

Kol brėžiny, tai dar atrodė įmanoma sala, bet realybėj pamačius, vienareikšmiškai atsisakėm tos idėjos, kad gerai atrodytų ir būtų patogų, tikrai reikia erdvios virtuvės.
Papildyta:
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 04 17, 16:22)
Jie isgrezia klriauklej skyle ir prisitvirtina tas dozatorius. Is apacios ji galima nusukt, papildyt ir vel prisukt. Siaip ir is virsaus galima pripilt biggrin.gif

tai realiai galima ir vėliau pasidaryt, kai jau naudojiesi virtuve?
Papildyta:
QUOTE(krisste.by @ 2008 04 17, 14:46)
http://www.xd.lt/706SINETIKA.xls
idomu matysis g.gif va tokia ta mano virtuve isivaizdavo "dizainere'

niu, šiaip tikrai gerai atrodo tas dizaineres darbas.
tik aš pati, tą kairiąją kraštinę aukštesnę spintelę arba daryčiau dar aukštesnę, arba visai su stalviršiu lygią.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irongė: 17 balandžio 2008 - 15:51