Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(emrata @ 2008 04 17, 14:41)
man rodos kad 1m mazoka, praejimui tai uzteks, bet va gali atrodyti viskas ,,suspaustai,,. man atrodo salos daromos tuomet, kai virtuveje yra daug erdves.
gal turit koki brezinuka savo sumanymo?

brezinuka tai turiu pati ant langeliais popieriaus pasibraiziau blush2.gif musu virtuve 8kv MB sako kad apsistatysim baldais ir busim kaip urve, bet musu virtuve labai atvira tai man kitos SM patare daryt sala, susigundziau ir tuo paciu pasimetus esu g.gif pagal dabartini pamo pasibraizyma gaunasi 1,20m tarpas
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2008 04 17, 13:12)
brezinuka tai turiu  pati ant langeliais popieriaus pasibraiziau blush2.gif  musu virtuve 8kv MB sako kad apsistatysim baldais ir busim kaip urve, bet musu virtuve labai atvira tai man kitos SM patare daryt sala, susigundziau ir tuo paciu pasimetus esu g.gif  pagal dabartini pamo pasibraizyma gaunasi 1,20m tarpas

8 kv/m daryti sala g.gif na, nebent ten tikrai atvira g.gif nzn schmoll.gif as tai biajau, kad net baro savo virtuvelej nedarysiu, nes bus labai jau viskas suspausta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 04 17, 13:42)
mes pirkom Denzyje, jie visoj LT turetu buti, gal ir Kaune yra - parasyk jiems ar pskambink, be to, kazkas sake, kad jiems baldininkai tokias plautuves dejo, tai gal yra ir kazkur kitur mirksiukas.gif

O tie baldininkai ir siaip virtuves gaminancios firmeles dazniausiai is Denzio ir perka mirksiukas.gif Bent jau jie taip sake biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 04 17, 15:34)
8 kv/m daryti sala g.gif na, nebent ten tikrai atvira g.gif nzn schmoll.gif as tai biajau, kad net baro savo virtuvelej nedarysiu, nes bus labai jau viskas suspausta doh.gif

Pas ją bendra su svetaine erdvė, aš vis gundausi nulėkti ir vietoje apžiūrėti biggrin.gif
Atsakiau už šeimininkę, dabar gausiu velnių doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobrytė: 17 balandžio 2008 - 13:38
QUOTE(AŠA @ 2008 04 17, 15:34)

nu vot MB su tavim sutiktu tokie pat jo zodziai, bet ji grynai vienoj patalpoj su svetaine doh.gif gal kas mokat formata pakeist nes dabar negaliu idet plano, parodyciau ka buvo man dizainere is artis salono paplanavus blush2.gif

Cobryte Aciu tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krisste.by: 17 balandžio 2008 - 13:40
4u.gif merginos noriu paklaustiar pas ka yra toks dalykas (maciau kazkur) sali kriaukles yra toks ileistas (kaip ir kriaukle) indas nuriebalintojui indams plauti. ir toks kranukas na panasiai kaip buna skystas muilas supiltas, paspaudiant kempines. patogu, nereikia buteliuku prisistatyti. (na nezianu ar supratot ka norejau pasakyti) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2008 04 17, 10:30)
Sveikos. Gal kas naudojates NEFF firmos kaitlente? Koki atsiliepimai? Ar patogus tas valdymas su magnetiniu ratuku? Ir dar gal kas galetumet papasakot kuo indukcines kaitlentes pranasesnes uz paprastas? Renkames kaitlente, tai labai daug visokiu klausimu iskyla  ax.gif

laba, as neseniai nusipirkau NEFF, ta 90 cm plocio su magnetuku ta. buvom isijunge tik pabandymui - man tai tas magnetukas labai patiko,perksaiciau visas instrukciju knygeles - valdymas laabai paprastas. o funkciju visokiu daug... dizainas tai isskirtinis - maniskis pamates sake netgi pats prades gamint tokia kaitlente turedamas blush2.gif
tiesa jei ieskot orkaites,paziurekit i NEFF su ta rankena kur atsilenkia - bandziau parduotuvej thumbup.gif
Atsakyti
http://www.xd.lt/706SINETIKA.xls
idomu matysis g.gif va tokia ta mano virtuve isivaizdavo "dizainere'
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krisste.by: 17 balandžio 2008 - 13:47
QUOTE(krisste.by @ 2008 04 17, 15:46)
http://www.xd.lt/706SINETIKA.xls
idomu matysis g.gif va tokia ta mano virtuve isivaizdavo "dizainere'

man nieko nerodo. verysad.gif
Atsakyti
o as noreciau atsiliepimu, pastebejimo ir bet kokios kitos info apie balta stalvirsi ir kriaukle dirbtino akmens; man laikas tirpsta iki apsisprendimo, o as nezinau ka rinktis grozi ar praktiskuma. Zinau, kad nelabai praktiska, bet kiek tas nepraktiska g.gif ??????? Noriu, bet bijau, kad po pusmecio stalvirsio (apie kriaukle net nekalbu) nereiktu keisti nuo neatsveiciamu demiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 04 17, 15:51)
man  nieko nerodo.  verysad.gif

reikia biski palaukti ir atsisiusti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2008 04 17, 15:59)
reikia biski palaukti ir atsisiusti  blush2.gif

Aš laukiau, nerodo schmoll.gif
Atsakyti