Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Nanda @ 2008 04 16, 11:31)
thumbup.gif  Lauksim kol jau turėsi ką parodyti. O tau tie patys ir gamins?

Ne ne tie patys. bet labai jau dziaugiuosi, bet nezinia koks galutinis bus rezultatas, bet as tikiuosi bus viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 04 16, 10:13)
sveikutes, jau apsiraminau del virtuves projekto, juk taip pergyvenau. vakar issikvieciau kitus projektuotojus, ir man labai patikoju sprendiamai, tai patenkinta.  4u.gif
tik gaila negaliu dar jums parodyti.  ax.gif

Labukas, gal veiksmas Vilniuje? Jauciu man irgi reikia ieskoti projektuotojo g.gif Nes vakar buvo pas mus baldininkas is firmeles nedideles... Nu ka galiu pasakyti: nei jam rupi kokios virtuves as noriu, nei i musu klausymus atsakyti sugeba... Keistai jie dabar dirba...
Gal kas turi koki projektuotoja Vilniuje blush2.gif please i AZ blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 04 16, 14:56)
Kol nebuvau mačiusi tų stebuklų nereikėjo man jokių dušelių, bet dabar MB įdėjo tokį dušelį vonioj,. jėtau kaip patogu į kibirą vandens priplt  thumbup.gif  virtuvėj tik apie tokį ir tegalvoju. Superinis daikčiukas.

AR labai brangu tokia kriaukle? ax.gif ir as noreciau tokios. bet kaip suprast "įdėjo tokį dušelį vonioj,. jėtau kaip patogu į kibirą vandens priplt " na nepykit kad as fool.gif bet labai noreciau apie tai suzinoti placiau. ax.gif 4u.gif

friends.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 04 16, 17:58)
AR labai brangu tokia kriaukle? ax.gif ir as noreciau tokios. bet kaip suprast "įdėjo tokį dušelį vonioj,. jėtau kaip patogu į kibirą vandens priplt  " na nepykit kad as  fool.gif bet labai noreciau apie tai suzinoti placiau.  ax.gif  4u.gif

friends.gif

priklauso nuo medžiagų, spalvos ir pan. mūsiškė atsiėjo 1000 Lt blink.gif doh.gif bet čia dar iš pigesnių variantų blush2.gif
na, jei reikia į kibirą įpilt vandens, kaip iš kriuklės įpilsi - tik su stiklainiu pirmyn atgal, o čia ištraukei šlangą, nuleidai į kibirą ir pribėgo biggrin.gif nors mes pirkom dėl kitų dalykų: jei ką galėsim praplaut indaplovę ir turėtų būti patogu plauti skardą (turiu tokią, kurios į indaplovę negalima dėt, bet labai man patinka bigsmile.gif )
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 04 16, 20:16)
priklauso  nuo medžiagų, spalvos ir pan. mūsiškė atsiėjo 1000 Lt blink.gif  doh.gif bet čia dar iš pigesnių variantų blush2.gif
na, jei reikia į kibirą įpilt vandens, kaip iš kriuklės įpilsi - tik su stiklainiu pirmyn atgal, o čia ištraukei šlangą, nuleidai į kibirą ir pribėgo biggrin.gif nors mes pirkom dėl kitų dalykų: jei ką galėsim praplaut indaplovę ir turėtų būti patogu plauti skardą (turiu tokią, kurios į indaplovę negalima dėt, bet labai man patinka bigsmile.gif )

tai kurioj vietoj ta slanga, tai tas kraniukas virs kriaukles??? , taip suprantu? ir trauki ir ilgėja? taip ar ne.
jei taip ir as noreciau labai tiokios. blush2.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 04 16, 20:52)
tai kurioj vietoj ta slanga, tai tas kraniukas virs kriaukles??? , taip suprantu? ir trauki ir ilgėja? taip ar ne.
jei taip ir as noreciau labai tiokios.  blush2.gif  ax.gif  blush2.gif

šiaip atrodo kaip paprastas kraniukas, pvz., mano atveju, tai toks burbuliukas gale, matei foto juk, tai štai, šiaip ten pakeli tą rankenėlę į viršų ir pro tą apvalš bėga vnduo-kaip elementarus kranas, o jau kai nori kur nors kitur, tai paimi už to apvalaus ir jis atsikabina nuo pagrindo ir traukiasi iš vidaus tokia šlanga ir tada jau ta galvutė purškia vandenuką į te, į kur nukreipi... paaiškinau lotuliukas.gif
Papildyta:
user posted imagena, juk matosi toks sujungimas lyg, tai vat ten ir "atsikabina" , o viduj yra ilga šlanga, kuri atsikabinus traukiasi, o paskui sulenda atgal
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 04 16, 18:58)
AR labai brangu tokia kriaukle? ax.gif ir as noreciau tokios. bet kaip suprast "įdėjo tokį dušelį vonioj,. jėtau kaip patogu į kibirą vandens priplt  " na nepykit kad as  fool.gif bet labai noreciau apie tai suzinoti placiau.  ax.gif  4u.gif

friends.gif

Aš turėjau omeny ne kriauklę, o maišytuvą biggrin.gif O AŠA viską kuo puikiausiai išaiškino, neturiu ką pridurti. Maišytuvo galvutėje yra du mygtukai AŠOS paveiksliuke juoda spalva matosi, tai paspaudus galima padaryti, kad iš maišytuvo galvutės vanduo bėgtų kaip iš dušo arba paprasta srove.
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 04 17, 07:15)
Aš turėjau omeny ne kriauklę, o maišytuvą biggrin.gif O AŠA viską kuo puikiausiai išaiškino, neturiu ką pridurti. Maišytuvo galvutėje yra du mygtukai AŠOS paveiksliuke juoda spalva matosi, tai paspaudus galima padaryti, kad iš maišytuvo galvutės vanduo bėgtų kaip iš dušo arba paprasta srove.

o, geeras, apie paprastą srovelę net nepagalvojau, nes dušas labai patinka bigsmile.gif gal jau šiandien prijungsim, tai išbandysiu, ar tikrai pas mus taip 4u.gif
Atsakyti
O gal kuri esate įsirengusi ar planuojate maišytuvą su jutikliu, t.y. kad galima būtų rankas nusiplauti nepalietus krano. Aišku, norėtųsi, kad būtų 2 sistemos - tiek ta automatinė, tiek paprastai, kai gali paleisti vandenį ir nuolat bėgti, nebūtinai tik rankas pakišus. Pagalvojau, kad virtuvėje dažnai taip nutinka, kad abi rankos būna nešvarios ir tenka arba kitų pagalbos prašyti, arba išterlioti maišytuvo rankenėlę. Nedidelė bėda, bet jei ta "automatika" nėra baisiai brangi, tai gal ir verta?
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 04 17, 08:20)
o, geeras, apie paprastą srovelę net nepagalvojau, nes dušas labai patinka bigsmile.gif gal jau šiandien prijungsim, tai išbandysiu, ar tikrai pas mus taip 4u.gif

Nežinau ar ten taip užsiprogramuoja ar taip padaryta pas mus, kad visada įjungus bėga paprasta srovelė, nors prieš tai buvo dušiukas įjungtas. Tai jei nori dušiuko reik visada paspausti tą mygtuką galvutėj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AGI @ 2008 04 17, 07:30)
O gal kuri esate įsirengusi ar planuojate maišytuvą su jutikliu, t.y. kad galima būtų rankas nusiplauti nepalietus krano. Aišku, norėtųsi, kad būtų 2 sistemos - tiek ta automatinė, tiek paprastai, kai gali paleisti vandenį ir nuolat bėgti, nebūtinai tik rankas pakišus. Pagalvojau, kad virtuvėje dažnai taip nutinka, kad abi rankos būna nešvarios ir tenka arba kitų pagalbos prašyti,  arba išterlioti maišytuvo rankenėlę. Nedidelė bėda, bet jei ta "automatika" nėra baisiai brangi, tai gal ir verta?

nežinau, kaip kit firmų, aš domėjausi tik Hangsgrohe, bendravau su vdybininku, nes norėjau į vonią, tai man sakė, jog bus laabai brangu, kelis kartus brangiau, nei paprastas maišytuvas ir kad tokius perka tik firmos... na, kai šiaip Hangsgrohe maišytuvas ~400 Lt, tai tas automatinis,turbūt apie 1500 Lt... bet rimtai domintis reikėtų tikslintis, o kitos firmos aš net neieškojau, nes tokiam dalykui, manau, reikia patikimos ax.gif tai į vonią nusipirkom Talis ir esam patenkinti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(AGI @ 2008 04 17, 07:30)
O gal kuri esate įsirengusi ar planuojate maišytuvą su jutikliu, t.y. kad galima būtų rankas nusiplauti nepalietus krano. Aišku, norėtųsi, kad būtų 2 sistemos - tiek ta automatinė, tiek paprastai, kai gali paleisti vandenį ir nuolat bėgti, nebūtinai tik rankas pakišus. Pagalvojau, kad virtuvėje dažnai taip nutinka, kad abi rankos būna nešvarios ir tenka arba kitų pagalbos prašyti,  arba išterlioti maišytuvo rankenėlę. Nedidelė bėda, bet jei ta "automatika" nėra baisiai brangi, tai gal ir verta?

Tokiu bekontakciu kranu maciau "Celsyje". Kokios kainos, nezinau, nes nedomino. g.gif
Atsakyti