Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Jolyte @ 2008 04 16, 11:19)
Geriau stačiu, nes pažiūrėk iš viso ar pasieksi patį kampą bent nuvalyti. Ir kampinis stalviršis būtų daug brangesnis, nes pjaunasi iš platesnio.  bet dar gal atkreipk dėmesį ir į durelių plotį, kad bent jau kibiras per jas tilptų smile.gif))Brėžinyje nesimato matmenų, bet vizualiai, tai labai siauros atrodo.

cia man atrodo ne beda,galima vietoj dvieju dureliu padaryti vienas...
Atsakyti
QUOTE(kristina19 @ 2008 04 16, 12:22)
cia man atrodo ne beda,galima vietoj dvieju dureliu padaryti vienas...

kampinėj spintelėj tematau vienas dureles brėžinyje. kitos spintelės dureles niekaip tu neprikabinsi kartu...
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2008 04 16, 11:23)
kampinėj spintelėj tematau vienas dureles brėžinyje. kitos spintelės dureles niekaip tu neprikabinsi kartu...

doh.gif ne taip supratau...pas mus db viruvej toks kampas,tai pakankamai placios dureles.bet jauciu naujus baldus reiks daryt staciu kampu
Atsakyti
QUOTE(kristina19 @ 2008 04 16, 12:31)
doh.gif ne taip supratau...pas mus db viruvej toks kampas,tai pakankamai placios dureles.bet jauciu naujus baldus reiks daryt staciu kampu

kampinės spintelės durelių dydis priklauso nuo kampinės spintelės matmenų.
Atsakyti
ar a6 s pasigyriau kad jau palautuve ir maisytuva su duseliu atveze blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 04 16, 14:16)
ar a6 s pasigyriau kad jau palautuve ir maisytuva su duseliu atveze blush2.gif

Dabar jau pasigyrei biggrin.gif Kokios firmos pirkote maisytuva ir kriaukle? Galetum ir foto imesti... 4u.gif
Atsakyti
O pas mus siandien pagaliau montuoja virtuve, visas pusdienis daug nervu kainavo,nes vyras pasake kad nesdami baldus nutrupino siena, o kol buvau nemacius tai nervas labai eme... smile.gif
Pazadu ryt ideti nuotraukyte, siaip atrodo kad bus grazu thumbup.gif Bent jau spalvos tai labai patiko... Cia montuoja daug apkalbeti "Baldeksa" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 04 16, 12:27)
Dabar jau pasigyrei  biggrin.gif  Kokios firmos pirkote maisytuva ir kriaukle? Galetum ir foto imesti...  4u.gif

Plada
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 04 16, 13:41)

Kol nebuvau mačiusi tų stebuklų nereikėjo man jokių dušelių, bet dabar MB įdėjo tokį dušelį vonioj,. jėtau kaip patogu į kibirą vandens priplt thumbup.gif virtuvėj tik apie tokį ir tegalvoju. Superinis daikčiukas.
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 04 16, 14:41)

thumb_yello.gif tokį maišytuvą ir aš planuoju dėti... be to, vandens lašiukai nesimato kaip ant metalinio ax.gif
O gal kas žino ar jų juodų būna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanda: 16 balandžio 2008 - 13:26
QUOTE(Nanda @ 2008 04 16, 13:25)
thumb_yello.gif  tokį maišytuvą ir aš planuoju dėti... be to, vandens lašiukai nesimato kaip ant metalinio  ax.gif
O gal kas žino ar jų juodų būna?

buna, reik uzsakyt, musu spalvos irgi nebuvo, gamino Italijoj, o mes laukem biggrin.gif
tiesa, atspalviai gali šiek tiek skirtis maišytuvo irplautuvės, mus įspėjo, nes ne iš tų pačių medžiagų gamina... mūsų skiriasi, kai žinom, bet šiaip, tai man labai patinka thumbup.gif tik vat norėjau į tą mažiuką kokio įdėklo, bet kaina blink.gif 200 Lt paprastas, ne metalinis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 16 balandžio 2008 - 13:35
Sveiki,
Labai tikiuosi šiame forume surasti dizainerę, kuri už protingą kainą sutiktų nubraižyti virtuvinių baldų projektą. Su alno ir kt. programomis man gaunasi tikrai primityvokai (na neprofas juk). Taigi lauksiu žinučių į Až.
Atsakyti