Srove ir 6663 nu labai jus cia skaniai prigaminot saunuoles
o cia musu vakarykste vakariene (labai tingejosi ka nors gaminti ) troskinti kopustai, su virtomis bulvemis ir desreles
Srove, kaip skaniai atrodo....
mano mocarela
Papildyta:
Aciu uz nuoroda, ikeliau idarytas mocarelos suris
Papildyta:
QUOTE(Owly @ 2008 04 15, 00:06)
Gali kelti pvz. per čia, tik pasirink resize image sakykim 640x480 (resize image tik pažymėk varnele būtinai, nes kitaip nesumažins )
Merginos, 6663 paštuko duomenis turiu, bet niekas nekeliat nuotraukų tai norėčiau gauti kito albumo, berods Mintibutės duomenukus Aišku jeigu galima
Merginos, 6663 paštuko duomenis turiu, bet niekas nekeliat nuotraukų tai norėčiau gauti kito albumo, berods Mintibutės duomenukus Aišku jeigu galima
Aciu uz nuoroda, ikeliau idarytas mocarelos suris
QUOTE(justina_r @ 2008 04 14, 21:49)
o kur foto?
dariau foto su telefonu,tai nelabai ryski gavosi. vistiena idaryta pievagrybiais, si syki garnyrui naudojau spageti makaronus,nes ryziu neturejau,bet ir taip visai skanu
Papildyta:
labai mano mazos foto,na nieko pirmas blynas visada buna prisviles,kita karta bandysiu formata didesni paimti,tikiuosi niekas nesupyks,kad neryskiai matosi
QUOTE(londonas @ 2008 04 15, 12:18)
oj kaip skaniai atrodo
QUOTE(Elena @ 2008 04 14, 15:13)
180/20 min.
Tik reikia nemažo pomidoro, kad visas kiaušinis tilptų
Galima užbarstyti sūrio.
Tik reikia nemažo pomidoro, kad visas kiaušinis tilptų
Galima užbarstyti sūrio.
ačiū
Papildyta:
QUOTE(londonas @ 2008 04 14, 15:22)
prekybos centruose lavasa parduoda,kai buvau lietuvoj maciau maximose yra
ačiū, reiks bandyt ieškot
Papildyta:
QUOTE(brashke77 @ 2008 04 14, 17:29)
nu mergikes! Tu lavasu Savanoriu Hypermaximoj nors vezimu vezk, ir Akropoly irgi maciau tikrai! (Kaunas)
oi kaip ačiū, o jis tikriausiai prie duonos būna
QUOTE(justina_r @ 2008 04 15, 09:46)
Srove ir 6663 nu labai jus cia skaniai prigaminot saunuoles
o cia musu vakarykste vakariene (labai tingejosi ka nors gaminti ) troskinti kopustai, su virtomis bulvemis ir desreles
mmm..labai megstu..
Ir aciu visoms Kuzioms us komplimentus, aishku irgi megstu
QUOTE(Jūja @ 2008 04 15, 13:17)
oi kaip ačiū, o jis tikriausiai prie duonos būna
tik nepersidekok, nieko ten nebuna buvau šiandien spec. nuvažiavus nera ten jokių lavasų tortiliju taip kokiu nori lavašu NERA veltui važiavau
QUOTE(Lera @ 2008 04 15, 14:21)
tik nepersidekok, nieko ten nebuna buvau šiandien spec. nuvažiavus nera ten jokių lavasų tortiliju taip kokiu nori lavašu NERA veltui važiavau
aš savanoriu maximoj kai paklausiau apie lavašus, pardavėjos išpūtė akis ir klausė-o kas čia yra?
Šiandien dariau vištienos vėrinukus-šašlykiukus, ačiū mergaitėms už rceptus ir pagalbą pagaliukų beieškant. Taigi, vakar užmarinavau vištos krūtinėlės gabaliukus druska, truputėliu cukraus, vištienos prieskoniais, kariu, baziliku, medum ir baltu vynu. Šiandien suvėriau ant iešmukų:
tada viską į orkaitę ant grotelių (po apačia, aišku, skarda), pakepinau apie 10 min, o paskui įjungiau grilių. Valgiau su kuskusu, agurkais ir konservuotom morkytėm su žirneliais:
nu bet ir skanestai
QUOTE(Ingule20 @ 2008 04 15, 14:37)
aš savanoriu maximoj kai paklausiau apie lavašus, pardavėjos išpūtė akis ir klausė-o kas čia yra?
man tas pats buvo sako o kas tai yra? pasijemiau tortilijas ir aiškinau kad va maždaug panašus tik dideli turi but, sake nebuna pas mus tokiu
šašlikiukai niam :