Sveikos,
na ir prigaminot begale skanestu.
Ziuriu ir kyla apetitas
Tik pati visai neturiu laiko fotosesijoms ir patiekalu puosimams. Nors pagalvojus man tai tik antraeilis dalykas ir tik baliui, kasdienai laiko gaila

Bet paziureti visada grazu

Saunuoles visos
Kad nebutu pasisakymas visai ne i tema, idesiu viena mano megstama patiekaliuka
Komentuoti kaip ir nera ka

Gal tik tai, kad mes megstam saltiena is vistienos, tai verdam vistos slauneles dazniausiai. Virti reikia apie 2,5-3 val. Jei yra kitokios mesos, verdam ilgiau, tada patogiausiai pirmiau sudeti i puode verdanti vandeni kiauliena, jautiena, o po kokios valandos vistiena. Vandens orientyrui pilama tiek litru kiek kilogramu mesos verdama
Is isvirusiu slauneliu istraukiam kaulus, ir uzpilam drebuciais. I ta sultini kuriame vire mesa dar reikia ideti zelatinos, kad sustingtu.
Prieskoniai: pipirai, druska, lauro lapeliai ir plius svoguna ir morka kartu idedam i puoda. Morka galima panaudoti papuosimams arba siaip sudeti i saltiena. Galima ir nedeti. Man jokie kitokie ''pribumbasai'' saltienoj nepatinka, isskyrus morka

Su gimtadieniu 6663!!!