Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Srove @ 2008 04 30, 21:48)
Nius merguzeles pati nezinau ka siandien pagaminau g.gif 

Spygle, tavo omletas, kaip is filmo bigsmile.gif  wub.gif

thumbup.gif
Ne nu,truksta zodziu tavo patiekaliukui thumbup.gif Nesu gyvenime idarinejusi kalmaru,net neisivaizduoju kaip reiktu juos paruosti g.gif O ir papuosimas tai net norisi valgyti iskart is kompo thumbup.gif thumbup.gif 10 balu...
Tikrai reiks kada paieskoti tu kalmaru ir pabandyti pasidaryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Spyglė* @ 2008 05 01, 09:34)
Nesu gyvenime idarinejusi kalmaru,net neisivaizduoju kaip reiktu juos paruosti  g.gif

aciuks.gif O del paruosimo, tai jokio vargo, jie buna isdarineti jau parduotuvese ir uzsaldyti, siuo atveju pirkau norfoj novaco firmos, tai net tokios pleveles viduj nebuvo, kuria reikia istraukti, jie visiskai paruosti naudojimui.Atsildai, perplauni ir kemsi, labai lengva.As pati nesitikejau, kad zuvies ir mesos skonis gali duoti toki rezultata, tai dabar dar kada bandysiu su kitomis zuvimis ir mesa. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 04 30, 21:21)
Justina_r - darbo yr biggrin.gif ..shaunuole.. smile.gif , aha, man irgi buna limpa:)..tai vandeniu suvilgau rankas ir padeda 4u.gif

Aguonele - shlauneles galima pamarinuoti bet kokiam marinate, ka rasi shaldytuve: ar alutis ar agurkeliu marinatas ar dar koks skanumynas tongue.gif ...

reiks padandyti su vandenuku, dekui uz patarima 6663 mirksiukas.gif mane tai labai sugundei su marinuotu agurkeliu marinatu vista paruosti bigsmile.gif as einu is proto del marinuotu agurkeliu wub.gif o apti bandei taip marinuoti, kaip skonis? bigsmile.gif

Srove, as vel isgriusiu good.gif nu bet tu ir sugebi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 05 01, 09:44)
aciuks.gif O del paruosimo, tai jokio vargo, jie buna isdarineti jau parduotuvese ir uzsaldyti, siuo atveju pirkau norfoj novaco firmos, tai net tokios pleveles viduj nebuvo, kuria reikia istraukti, jie visiskai paruosti naudojimui.Atsildai, perplauni ir kemsi, labai lengva.As pati nesitikejau, kad zuvies ir mesos skonis gali duoti toki rezultata, tai dabar dar kada bandysiu su kitomis zuvimis ir mesa. mirksiukas.gif

Jei jau buna jie paruosti,tai reiks tada peieskoti Norfoje ir pabandyti pasidaryti thumbup.gif thumbup.gif Tik MB reiks,kad nematytu,o tai tikrai nevalgys tada,kai zinos is ko darau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 04 30, 23:40)
QUOTE(Srove @ 2008 04 30, 21:48)

tikriaus eisiu atsispausdinsiu ir valgysiu popierių blush2.gif rolleyes.gif

Nu Srove,kaip gražu.Aš iškart žiūriu į grožį,o paskui tik kas per patiekalai lotuliukas.gif labaiiiiiiiiiiiii gražu ir aišku skanu thumbup.gif

nu prisijuokiau apie valgomą popierių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justina_r @ 2008 05 01, 09:55)
Srove, as vel isgriusiu 

Justina-laikykis lotuliukas.gif lotuliukas.gif 4u.gif
Zebra, man kazkaip ir pirma uzkliuna akis i patiekalo pateikima, juolab, kad to laiko tam skirti reikia vos kelias minutes, bet valgosi kazkaip kitaip atrodo biggrin.gif O ir idomu kartais kazka sudelioti(kaip vaikui biggrin.gif )Na jei visai paskubomis, aisku ir tos kelios minutes yra brangios, bet sutikit, kad kaktais smagu isgirsti ir is vyro malonu zodi ir is jusu, tai kartais neverta net skubeti thumbup.gif Aciu Zebra 4u.gif
Mes stengsimes pioneers.gif hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(*Spyglė* @ 2008 05 01, 11:22)
Tik MB reiks,kad nematytu,o tai tikrai nevalgys tada,kai zinos is ko darau  biggrin.gif

Sakyk is miltu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 01 gegužės 2008 - 11:41
Oi kaip man patinka kalmarai essen.gif ,as ju ir siaip kartais pasitroskinu su grietinele prie bulvyciu. Bet va jau mb tai kratosi ju ,jam tai ne maistas aggressive.gif Kodel tie lietuvaiciai tokie maistui konservatyvus g.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
oj kaip skaniai jus cia viska gaminat...gal priimsit ir mane i savo gausu buri? 4u.gif ax.gif ir as megstu labai gamint valgyt....tik kad daba ligoninej...kai iseisiu tai butinai ir as parodysiu ka gaminu... ax.gif pvz.: savo firmine lazanija ar pica ir t.t., aisku jei domina... user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo libertyyy: 01 gegužės 2008 - 16:28
libertyyy, kas per klausimas cool.gif Aišku, kad domina visi patiekalai.
Greičiau sveik ir su nekantrumu laukiam lėkštes pasiruošusios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mille @ 2008 05 01, 17:35)
libertyyy, kas per klausimas  cool.gif  Aišku, kad domina visi patiekalai.
Greičiau sveik ir su nekantrumu laukiam lėkštes pasiruošusios  biggrin.gif

kaip smagu kai siltai priima...butinai rodysiu viska ka gaminu...pries atsiguldama ligonine gaminau lasisa giretineles padaze... oj MB kaip gire..pirstus apsilaize ir dar prase.. lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(justina_r @ 2008 05 01, 09:55)
reiks padandyti su vandenuku, dekui uz patarima 6663  mirksiukas.gif  mane tai labai sugundei su marinuotu agurkeliu marinatu vista paruosti  bigsmile.gif  as einu is proto del marinuotu agurkeliu  wub.gif  o apti bandei taip marinuoti, kaip skonis?  bigsmile.gif

agurkelius irgi myliu, kaip nezinau ka (nuo vaikystes)..aplamai, ne tik agurkelius, bet viska, kas marinuota tongue.gif ..
Aishku bandziau, tu nepatiketum ko tik neishbandziau hihihi.gif
marinatams tinka beveik viskas 4u.gif o skonis -super biggrin.gif ..
sekmes..

Srove, tas kalmaras tikras zavuolis 4u.gif
mano mylimiausias kalmaru patiekalas: kalmarai kepti ant ugnies vyno/acto padaze.. rolleyes.gif blink.gif nerealus skonis...(kada nors pagaminsiu).. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(libertyyy @ 2008 05 01, 17:45)
kaip smagu kai siltai priima...butinai rodysiu viska ka gaminu...pries atsiguldama ligonine gaminau lasisa giretineles padaze... oj MB kaip gire..pirstus apsilaize ir dar prase.. lotuliukas.gif  ax.gif

Jau laukiu sito receptuko,skamba labai skaniai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti