Nius merguzeles pati nezinau ka siandien pagaminau

Ar tai kinietiskas, ar havajietiskas, ar dar koks ten patiekalas, tikrai nezinau, tik kazkada maciau per telika, kaip Robertas kalmarus idarinejo, o tu ingriedijentu, tai tikrai neatsimenu, nu bet man tai buvo laaabai skanu.O buljonas, kur vire kalmarai nu tiesiog pasaka.
Farsas buvo maisytas, dejau majonezo, kiausini, svogunu, pipiru, truputi krakmolo.Prikisau kalmarus, tik nestipriai, nes jie puciasi ir gali sprogti.I verdanti vandenuka(nedideli kieki, kad apsemtu kalmarus)imeciau kubeli ir saudos prieskoniu be druskos sriubai, svoguna, cesnako 2 skiltis, morku, poru, dar kelias galkutes, nes liko farso, po to sudejau kalmarus.Viriau nuo uzvirimo 20 min.Padaza-pakepiau truputi miltu, ypyliau to buljono, grietineles ir gale surio itarkavau.Ant virsaus pilstelejau texikana padazo.As apsirijau ir sriubos ir kalmaru


Spygle, tavo omletas, kaip is filmo
Prasom, atsakau visom is kart, kurioms buvau naudinga, i sveikata