Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

6663 tavo patiekaliukai super atrodo, as irgi pasisoviau, vista kepsiu siandien smile.gif
Atsakyti
as vakar dariau cicinsko kepsnius pagal sita recepta na cia kaip zemaiciu bynai labai panasu, bet labai skanu buvo ax.gif

user posted image
Papildyta:
6663 nu jau kiek skanumynu prigaminai thumbup.gif seiles jau tysta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija2 @ 2008 04 30, 12:58)
Aciu Karpeace uz receptuka makaronu  mirksiukas.gif

mirksiukas.gif kad tik skanu butu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grranata @ 2008 04 30, 10:46)
kokie papildomi ingriedientai ieitu i grietines padaza? indas turi buti atviras ar uzdaras? pries dedant i orkaite reikia zuvyte apkepti keptuveje ar ne? pariebinti nebijosiu, nes vyras riebiai valgyt megejas mirksiukas.gif

Toshkinciau uzdaram (priesh baigiant galima ir atidengti:))..Zuvytei tiktu : grietine, daug krapu, cesnako trinto, truputis citrinos sulciu..zuvies prieskoniai ir t.t...Zuvytes nereikia apkepti, o kam..ir taip skaniai ishsitroshkins.. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(aguonele @ 2008 04 30, 10:57)
6663 vaizdai neblogi   wub.gif O sakyk, koks skonis marinuotu kulseliu aluj buna? Niekad negirdejus kad taip galima   doh.gif

skonis super smile.gif , mesyte pasidaro sultinga ir minkshta..
Shiaip nebutina marinuoti aluje, paprasciausiai po vakareliu pas mus daznai lieka alaus, tai man idealiai tinka pamarinavimui tongue.gif ..be to, tada zymiai greiciau ishkepa.. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(londonas @ 2008 04 30, 14:21)
6663 tavo patiekaliukai super atrodo, as irgi pasisoviau, vista kepsiu siandien smile.gif

smile.gif aciuuu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(justina_r @ 2008 04 30, 14:41)
as vakar dariau cicinsko kepsnius pagal sita recepta na cia kaip zemaiciu bynai labai panasu, bet labai skanu buvo  ax.gif

kaip man skanu tokie patiekalai wub.gif , bet darbo daugoka..
10 balu 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 6663: 30 balandžio 2008 - 16:34
ACIU 6663 uz patarimus, butinai pasinaudosiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grranata: 30 balandžio 2008 - 17:08
QUOTE(lineva @ 2008 04 30, 13:48)
Ačiū, o čia įvyniotą į foliją, ar ne g.gif , ar išvis nėra skirtumo nuo to, kiek laiko reikia kepti g.gif sorry už kvailus klausimus, bet su žuvim visai nebendravau iki to laiko, kai pradėjau duoti dukrytei blush2.gif

Aš kepu pangasijas be folijos, tad apie 20-30 min. o jei su folija kepsi, gali ir trumpiau, nes ji tuomet greičiau išsitroškins. Folijoj ji tokia "šlapesnė" gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(Mildaja @ 2008 04 30, 18:28)
Aš kepu pangasijas be folijos, tad apie 20-30 min. o jei su folija kepsi, gali ir trumpiau, nes ji tuomet greičiau išsitroškins. Folijoj ji tokia "šlapesnė" gaunasi.

Labai tau ačiū 4u.gif folija buvo pasibaigusi, tai kepiau paprastai, labai skanu iš tikrųjų ir kodėl aš visad kepdavau keptuvėj smile.gif , na žuvis man buvo nedraugas, nes MB labai jos nemėgsta, o dabar, kai jau kepu mažei, tai ir pati pavalgau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2008 04 30, 18:48)
Labai tau ačiū 4u.gif folija buvo pasibaigusi, tai kepiau paprastai, labai skanu iš tikrųjų ir kodėl aš visad kepdavau keptuvėj smile.gif , na žuvis man buvo nedraugas, nes MB labai jos nemėgsta, o dabar, kai jau kepu mažei, tai ir pati pavalgau thumbup.gif

MB irgi nelabai mėgsta. Tad kepu kai jo nėra, arba kai labai noriu. Bet taip parastai labai skanu, kai tiesiog iškepi ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 04 21, 17:49)
Uoj nu imi koki tik nori inda t.y. forma,ar stiklinaite, puodeli, siuo atveju as emiau tokia padazine, ja patepi truputuka aliejumi ir siltus ryzius su saukstu prigrudu gerokai.Po to isverciu.O ryzius verdu tik 10 min. nuo uzvirimo.Po to siltai uzdengiu ir dar 10-15 min. laikau.Vandens kiekis mazdaug perpus su ryziais.Nu tai tiek nuo Aiki Z lotuliukas.gif  4u.gif

O tie makaronai, tai nerealiai atrodo wub.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 04 30, 10:57)
6663 vaizdai neblogi  wub.gif O sakyk, koks skonis marinuotu kulseliu aluj buna? Niekad negirdejus kad taip galima  doh.gif

Labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 04 30, 17:33)
kaip man skanu tokie patiekalai wub.gif , bet darbo daugoka..
10 balu 4u.gif  smile.gif

aciu 6663 blush-anim-cl.gif nu nera ten to darbo daug tik su tesla biskuti prie ranku lipo doh.gif
Atsakyti
Na manau teks ir man kada uzsimarinuoti aluj vistuke g.gif .Aciu uz komentarus mergaites aciuks.gif
Atsakyti