6663 tavo patiekaliukai super atrodo, as irgi pasisoviau, vista kepsiu siandien
as vakar dariau cicinsko kepsnius pagal sita recepta na cia kaip zemaiciu bynai labai panasu, bet labai skanu buvo
Papildyta:
6663 nu jau kiek skanumynu prigaminai seiles jau tysta
Papildyta:
6663 nu jau kiek skanumynu prigaminai seiles jau tysta
QUOTE(Gija2 @ 2008 04 30, 12:58)
Aciu Karpeace uz receptuka makaronu
kad tik skanu butu
QUOTE(grranata @ 2008 04 30, 10:46)
kokie papildomi ingriedientai ieitu i grietines padaza? indas turi buti atviras ar uzdaras? pries dedant i orkaite reikia zuvyte apkepti keptuveje ar ne? pariebinti nebijosiu, nes vyras riebiai valgyt megejas
Toshkinciau uzdaram (priesh baigiant galima ir atidengti:))..Zuvytei tiktu : grietine, daug krapu, cesnako trinto, truputis citrinos sulciu..zuvies prieskoniai ir t.t...Zuvytes nereikia apkepti, o kam..ir taip skaniai ishsitroshkins..
Papildyta:
QUOTE(aguonele @ 2008 04 30, 10:57)
6663 vaizdai neblogi O sakyk, koks skonis marinuotu kulseliu aluj buna? Niekad negirdejus kad taip galima
skonis super , mesyte pasidaro sultinga ir minkshta..
Shiaip nebutina marinuoti aluje, paprasciausiai po vakareliu pas mus daznai lieka alaus, tai man idealiai tinka pamarinavimui ..be to, tada zymiai greiciau ishkepa..
Papildyta:
QUOTE(londonas @ 2008 04 30, 14:21)
6663 tavo patiekaliukai super atrodo, as irgi pasisoviau, vista kepsiu siandien
aciuuu
Papildyta:
QUOTE(justina_r @ 2008 04 30, 14:41)
as vakar dariau cicinsko kepsnius pagal sita recepta na cia kaip zemaiciu bynai labai panasu, bet labai skanu buvo
kaip man skanu tokie patiekalai , bet darbo daugoka..
10 balu
ACIU 6663 uz patarimus, butinai pasinaudosiu
QUOTE(lineva @ 2008 04 30, 13:48)
Ačiū, o čia įvyniotą į foliją, ar ne , ar išvis nėra skirtumo nuo to, kiek laiko reikia kepti sorry už kvailus klausimus, bet su žuvim visai nebendravau iki to laiko, kai pradėjau duoti dukrytei
Aš kepu pangasijas be folijos, tad apie 20-30 min. o jei su folija kepsi, gali ir trumpiau, nes ji tuomet greičiau išsitroškins. Folijoj ji tokia "šlapesnė" gaunasi.
QUOTE(Mildaja @ 2008 04 30, 18:28)
Aš kepu pangasijas be folijos, tad apie 20-30 min. o jei su folija kepsi, gali ir trumpiau, nes ji tuomet greičiau išsitroškins. Folijoj ji tokia "šlapesnė" gaunasi.
Labai tau ačiū folija buvo pasibaigusi, tai kepiau paprastai, labai skanu iš tikrųjų ir kodėl aš visad kepdavau keptuvėj , na žuvis man buvo nedraugas, nes MB labai jos nemėgsta, o dabar, kai jau kepu mažei, tai ir pati pavalgau
QUOTE(lineva @ 2008 04 30, 18:48)
Labai tau ačiū folija buvo pasibaigusi, tai kepiau paprastai, labai skanu iš tikrųjų ir kodėl aš visad kepdavau keptuvėj , na žuvis man buvo nedraugas, nes MB labai jos nemėgsta, o dabar, kai jau kepu mažei, tai ir pati pavalgau
MB irgi nelabai mėgsta. Tad kepu kai jo nėra, arba kai labai noriu. Bet taip parastai labai skanu, kai tiesiog iškepi ir tiek.
QUOTE(Srove @ 2008 04 21, 17:49)
Uoj nu imi koki tik nori inda t.y. forma,ar stiklinaite, puodeli, siuo atveju as emiau tokia padazine, ja patepi truputuka aliejumi ir siltus ryzius su saukstu prigrudu gerokai.Po to isverciu.O ryzius verdu tik 10 min. nuo uzvirimo.Po to siltai uzdengiu ir dar 10-15 min. laikau.Vandens kiekis mazdaug perpus su ryziais.Nu tai tiek nuo Aiki Z
O tie makaronai, tai nerealiai atrodo
O tie makaronai, tai nerealiai atrodo
Ačiū
QUOTE(aguonele @ 2008 04 30, 10:57)
6663 vaizdai neblogi O sakyk, koks skonis marinuotu kulseliu aluj buna? Niekad negirdejus kad taip galima
Labai skanu
QUOTE(6663 @ 2008 04 30, 17:33)
aciu 6663 nu nera ten to darbo daug tik su tesla biskuti prie ranku lipo
Na manau teks ir man kada uzsimarinuoti aluj vistuke .Aciu uz komentarus mergaites