Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Elena @ 2008 04 28, 16:40)
[color=darkviolet]Pas mane šiandien varškės apkepas su razinkom ir omletas su špinatais  4u.gif

MMMMM,kaip varskes apkepi kepi?labai jau apetitnas,privalgiau mesos,tai dabar noriu saldaus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justina_r @ 2008 04 28, 15:25)

Suprantu, uzvalgei ir nugriuvai- ai, ai, ai-amonjako reiktu po ranka turet, kai ka ne taip suvalgai
laugh.gif o siaip tai aciu oro_buckis.gif
Ingule 20-tai , kad mano visai ne pica bigsmile.gif o siaip tarkis su mesom ir darzovem(nebut darzoviu, sakyciau plokstainis cool.gif )
Tavo tai tikrai pica ir visai skaniai atrodo wub.gif Tik as dar megstu cesnakini padaziuka prie tokios picos ax.gif
Oi o ELENOS apkepaspaspas, neina zodzio uzbaigt lotuliukas.gif apsiseilijau doh.gif
LEROS kepsniukai thumbup.gif , man laaabai patinka sezamo sekliukes, as nuo bandeliu visas nurenku topsecret.gif hihihi.gif Vis pamirstu pasieiskoti ju, beje ir semenu seklos patinka, kazin, o kur ju gauti reiktu? mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 28 balandžio 2008 - 22:27
QUOTE(Srove @ 2008 04 28, 22:22)

Ingule 20-tai , kad mano visai ne pica bigsmile.gif o siaip tarkis su mesom ir darzovem(nebut darzoviu, sakyciau plokstainis cool.gif )
Tavo tai tikrai pica ir visai skaniai atrodo wub.gif Tik as dar megstu cesnakini padaziuka prie tokios picos ax.gif

as supratau, tik kad man pats "dizainas" to apkepo-picos patiko bigsmile.gif cesnakini padaziuka ir as dievinau iki nestumo lotuliukas.gif kai pastojau, puse bonkes ismeciau, nes nebegalejau ziureti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 04 28, 21:11)
MMMMM,kaip varskes apkepi kepi?labai jau apetitnas,privalgiau mesos,tai dabar noriu saldaus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kepu paprastai, bet dedu laaabai daaaug razinkų ir plonaaaai pjaustytų obuolių 4u.gif

500 g varškės
2 šaukštai sviesto
4 kiaušiniai
5 šaukštai cukraus
2 šaukštai manų kruopų
razinų
vanilinio cukraus

Sviestą ištirpinti, trynius ištrinti su cukrumi.
Sudėti varškę, manų kruopas, vanilinį cukrų.
Viską išsukti į vientisą masę.
Išplakti baltymus ir atsargiai išmaišyti su varškės mase.
Tada sudėti nuplautas ir nusausintas razinas, ir plonai pjaustytus obuolius, biški palaistytus citrinos sultimi.
Negilią kepimo formą ištepti riebalais, pabarstyti džiūvėsėliais ir sukrėsti varškės masę.
Kepti vidutinio karštumo orkaitėje 30-40 min.
Atsakyti
Sveikos, as vakar vakare pasidariau lavaso suktinukus su pekino kopustais ir lasisa:
Papildyta:
Taip pat kotletukai idaryti pievagrybiais ir svogunais, patiekti su ryziais bei pomidoru ir mazarela surio salotikem ax.gif
Papildyta:
Ir galiausiai, Vatikano duonele - piragas su studentisku maistu, tesla gavau is geru zmoniu smile.gif
Atsakyti
jus čia taip skaniai darot o pas mane tai buvo balandėliai ir rūkyta žuvis blush2.gif
Atsakyti
mes vakar valgem troskinta vistiena su morkytemis, bulvemis ir svieciu agurku salotos 4u.gif vista, smultintas morkas ir bulves sudedi i puoda, uzpili vandens idedi preiskokiu, bulijono ir verdi, pries baigian virti idedi sauksteli sviesto ir siek tiek sutirstini su miltais ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(justina_r @ 2008 04 29, 10:26)
mes vakar valgem troskinta vistiena su morkytemis, bulvemis ir svieciu agurku salotos  4u.gif 

as ir taip darau, kaip tik susiruosus siandienai vistiena turiu blush2.gif Tik as ja pries dedant i puoda dar apvolioju miltuos ir pakepu gerai, tada man skaniau kai skurele tokia su spalva buna thumbup.gif
Atsakyti
eleidžia žuvies įkelti g.gif
Atsakyti
Beje snekejot apie sezamo seklas &co. As tai jas dedu visur, man taaaaaip skanu thumbup.gif .Galima ko gero rasti prie visokiu riesutu ar prieskoniu. Pas mus tai pilna ju turku parduotuvese ar sveiko maisto .Srove , o kur butu galima linu semenis panaudot??nelabai zinociau i ka jas deti butu galima g.gif Pasidalinkit patirtim umn.gif
Atsakyti
Aciu,Elena uz apkepo recepta,reikes pamegint issikept su obuoliukais thumbup.gif
Pukis Baisalis,tavo patiekalai atrodo puikiai!
justina_r thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 04 29, 10:37)
as ir taip darau, kaip tik susiruosus siandienai vistiena turiu  blush2.gif Tik as ja pries dedant i puoda dar apvolioju miltuos ir pakepu gerai, tada man skaniau kai skurele tokia su spalva buna  thumbup.gif

o reiks isbandyti toki varianta bigsmile.gif

QUOTE(daividija @ 2008 04 29, 10:48)
justina_r  thumbup.gif

aciu daividija 4u.gif
Atsakyti