Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

aplodismentai virejoms , šaunuolės 4u.gif

o aš šiandien visai neturejau kada valgyt daryt vis lakstau su reikalais, tai va tokie greiti pietus gavosi ax.gif greiti bet skanus rolleyes.gif daržovių sriubč ir vistienos maltinukas su bulvių košė ir saločikėm essen.gif:
user posted image
Atsakyti
[quote=edita_super,2008 04 25, 21:23]
ir Bulvių ir dešros apkepas
Ingredientai
4-5 žalios bulvės
200 g daktariškos dešros
2-3 svogūnai
2 morkos
100 g margarino
maltų kalendros grūdelių
stiklinė grietinės
50 g olandiško sūrio
Druska
Aprašymas
Nuskustos bulvės supjaustomos griežinėliais, sudedamos į verdantį pasūdytą vandenį ir verdamos 3- 5 min. Paskui išgriebiamos ir nuvarvinamas vanduo. Svogūnai supjaustomi griežinėliais ir pakepinami riebaluose. Morka stambiai sutarkuojama. Dešra supjaustoma griežinėliais. Į paruoštą indą sluoksniuojama bulvės, dešra, svogūnai ir tarkuotos morkos. Kiekvienas sluoksnis aplaistomas grietine. Viršutinis sluoksnis turi būti bulvių, ant kurių supilama likusi grietinė, užbarstomas smulkiai tarkuotas sūris. dar dejau mocarelos surio griezineliais :)Kepama orkaitėje 25-30 min. laabai skanu smile.gif abu rceptukai is kazkur pasiskolinti, bet jau isbandyti ne po viena karta smile.gif Skanaus dar karteli smile.gif
[/quote]
norejau paklausti o kokioje temperaturoje kepti ir ka su tuo sviestu daryti gal kepimo inda istepti? nes noriu pabandyti si tavo recepta.
Papildyta:
zebra gal gali tu mieliniu blyneliu recepta parasyt.labai jau skaniai jie atrodo mmm. aciu is anksto
[/quote]
kepiau 200laipsniu karstumo orkaiteje, margarina, arba sviesta , naudoju kepimo indui istepti ir dar tarp sluoksniu sviestuko patrupinu, ne taip sausai gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 04 28, 15:40)

o aš šiandien visai neturejau kada valgyt daryt vis lakstau su reikalais, tai va tokie greiti pietus gavosi  ax.gif  greiti bet skanus  rolleyes.gif  daržovių sriubč ir vistienos maltinukas su bulvių košė ir saločikėm essen.gif:

labai viliojanciai atrodo...megsti sezamo seklytes, ania? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 04 28, 16:15)
labai viliojanciai atrodo...megsti sezamo seklytes, ania? smile.gif

nu kad labai megstu nežinau tesiog su vištiena man taip skanu idomus skonis toks mum skanu smile.gif o tu nemegti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 04 28, 17:18)
nu kad labai megstu nežinau tesiog su vištiena man taip skanu idomus skonis toks mum skanu  smile.gif  o tu nemegti? ax.gif

nieko priesh neturiu 4u.gif , bet vis neprisiruoshiu ju nusipirkti tongue.gif ..
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 04 27, 17:40)
Aha ir as panasu apkepa kepiau lotuliukas.gif tipo pica, ant tarkuotu bulviu blyno dejau, ka radau saldytuve.Zinokit valgoma biggrin.gif
user posted image

jooo... atrodo fantastiskai, net geda savo pica kelti blush2.gif sakai valgoma... As isivaizduoju, kad nerealiai skanu bigsmile.gif

Va, siandienos studentiskoji biggrin.gif :
user posted image
forma, aisku, puiki biggrin.gif antros picos gavosi grazesne, bet ana jau neprikaluse man, todel neturejau teises fotkinti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingule20: 28 balandžio 2008 - 18:01
QUOTE(londonas @ 2008 04 28, 17:04)
zebra  gal gali tu mieliniu blyneliu recepta parasyt.labai jau skaniai jie atrodo mmm. aciu is anksto
[

aš kepiau pagal sonatinos receptą.Bet sviesto tiek nedėjau,nes per riebu man 4u.gif

Atsakyti
Pas mane šiandien varškės apkepas su razinkom ir omletas su špinatais 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2008 04 28, 19:40)
Pas mane šiandien varškės apkepas su razinkom ir omletas su špinatais  4u.gif

bega seiles, renkuosi antra patiekala ir niekam nepalieku cool.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2008 04 28, 18:40)
[color=darkviolet]Pas mane šiandien varškės apkepas su razinkom ir omletas su špinatais  4u.gif

as valgau abu essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukis Baisalis @ 2008 04 28, 15:08)
Tai tu savo porcija fotkink smile.gif ar tu nevalgai? blink.gif

valgau, bet irgi stengiuos kuo greičiau, nes po to dar neliks man lotuliukas.gif

o jei rimtai, tai šiandien spėjau nufotografuoti, nes MB sėdėjo prie kompo. rezultatas gal ir nekoks, bet mums patinka.
tiesiog ryžiai su šaldytomis daržovėmis (meksikietiškas mišinys).
žiūrėkit rezultatą:
http://public.fotki....-/dscn4231.html

Atsakyti

kepiau 200laipsniu karstumo orkaiteje, margarina, arba sviesta , naudoju kepimo indui istepti ir dar tarp sluoksniu sviestuko patrupinu, ne taip sausai gaunasi smile.gif
[/quote]
na o as kepiau 180karsty o sviestu tik kepimo inda istepiau bet kai antra karta dariau tai maziau margarino dejau nes neladai patinka riebiai.bet geras receptas labai skanu.siulau pabandyti ir kitoms semininkems
Atsakyti