Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(hobo @ 2008 04 28, 08:37)
ZEBRA, pasakyk receptą kaip iškepti tokią standų omletą?

Aš išplaku tiktais kiaušinius,su prieskoniais,ir iškepu. įdarą kokį nori,susuki ir dar pakepinu keptuvėje.Mano rodytas omletas iš 1 kiaušinio biggrin.gif

O dėl standumo,tai pilu šiek tiek grietinėlės,kai turiu,ir skonis geresnis 4u.gif
Atsakyti
ačiū
Atsakyti
QUOTE(edita_super @ 2008 04 27, 20:48)
o man nesigauna
doh.gif

Del nuotrauku ikelimo skaityti cia !!Tikrai pakankamai gerai paaiskinta mirksiukas.gif
Atsakyti
zebra, o is ko gėlytes išpjaustei?
Atsakyti
sveikos, užsuku į šią temelę labai dažnai, bet deja, nuotraukomis pasidalinti negaliu - ką tik bepagaminčiau, dingsta iš karto vos tik spėju į lėkštę įdėti. nespėju nė pagalvoti apie fotoaparato atsinešimą doh.gif
o jau jūsų meniškas estetinis pateikimas pateikalų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif niekur tokių grožių nemačiau...
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2008 04 28, 11:36)
sveikos, užsuku į šią temelę labai dažnai, bet deja, nuotraukomis pasidalinti negaliu - ką tik bepagaminčiau, dingsta iš karto vos tik spėju į lėkštę įdėti. nespėju nė pagalvoti apie fotoaparato atsinešimą  doh.gif
o jau jūsų meniškas estetinis pateikimas pateikalų  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif niekur tokių grožių nemačiau...

O tu pirma atsinesk fotoaparata, i viena lekste ipilk ar idek, nufotkink ir paskui deliok i kitas lekstes smile.gif jau labai noreciau pamatyti gaminukus blush2.gif ax.gif
Atsakyti
nu su omletu dabar kaip ir aišku ax.gif biški grietinės arba grietinėlės, o aš pildavau pieno ar vandens doh.gif
bet zebra tu duodi bigsmile.gif iškepi tokį, kad net įdarytą dar įmanoma apkept bigsmile.gif meistrė 4u.gif
Atsakyti
Reiks ir man pabandyti iškepti tą omletą. ax.gif
Atsakyti

O tu pirma atsinesk fotoaparata, i viena lekste ipilk ar idek, nufotkink ir paskui deliok i kitas lekstes jau labai noreciau pamatyti gaminukus

tai kad žinok MB jau stovi virtuvėje kai tik užuodžia, kad maistas baigiamas gaminti smile.gif doh.gif ir būna toks alkanas, kad ima lėkštę ir valgyt sėda... blush2.gif
anksčiau gaminti nemokėjau, bet dabar sako, kad tikra šeimininkė namuose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(hobo @ 2008 04 28, 11:25)
zebra, o is ko gėlytes išpjaustei?

čia ant omleto? tai iš marinuotų tų bliudelių.Jėzau nežinau kaip jie tiksliai vadinasi doh.gif doh.gif blush2.gif eina sau blush2.gif nu aš juos taip vadinu,sode auginu.

QUOTE(davija @ 2008 04 28, 13:31)
nu su omletu dabar kaip ir aišku ax.gif biški grietinės arba grietinėlės, o aš pildavau pieno ar vandens doh.gif
bet zebra tu duodi bigsmile.gif iškepi tokį, kad net įdarytą dar įmanoma apkept bigsmile.gif meistrė 4u.gif

neduodu,neduodu,juk visko ir iš visko galima padaryt,jei yra noro ir fantazijos blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebra: 28 balandžio 2008 - 13:52
QUOTE(rimkka @ 2008 04 28, 14:41)
O tu pirma atsinesk fotoaparata, i viena lekste ipilk ar idek, nufotkink ir paskui deliok i kitas lekstes  jau labai noreciau pamatyti gaminukus 
tai kad žinok MB jau stovi virtuvėje kai tik užuodžia, kad maistas baigiamas gaminti smile.gif doh.gif ir būna toks alkanas, kad ima lėkštę ir valgyt sėda...  blush2.gif
anksčiau gaminti nemokėjau, bet dabar sako, kad tikra šeimininkė namuose  ax.gif

Tai tu savo porcija fotkink smile.gif ar tu nevalgai? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 04 27, 18:40)

WOW essen.gif swoon.gif
Atsakyti