Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

labutis mamytes seiminkes thumbup.gif
noriu paklausti jusu o kur parduotuveje ieskoti lavasu blynu?
na prie ko jie buna padeti? saldytuve ar prie duonos? blush2.gif
aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgeleuogele @ 2008 04 25, 20:15)
aciu smile.gif

prie duonos,šiandien kaip tik mačiau maksimoje 4u.gif
Atsakyti

ir Bulvių ir dešros apkepas
Ingredientai
4-5 žalios bulvės
200 g daktariškos dešros
2-3 svogūnai
2 morkos
100 g margarino
maltų kalendros grūdelių
stiklinė grietinės
50 g olandiško sūrio
Druska
Aprašymas
Nuskustos bulvės supjaustomos griežinėliais, sudedamos į verdantį pasūdytą vandenį ir verdamos 3- 5 min. Paskui išgriebiamos ir nuvarvinamas vanduo. Svogūnai supjaustomi griežinėliais ir pakepinami riebaluose. Morka stambiai sutarkuojama. Dešra supjaustoma griežinėliais. Į paruoštą indą sluoksniuojama bulvės, dešra, svogūnai ir tarkuotos morkos. Kiekvienas sluoksnis aplaistomas grietine. Viršutinis sluoksnis turi būti bulvių, ant kurių supilama likusi grietinė, užbarstomas smulkiai tarkuotas sūris. dar dejau mocarelos surio griezineliais :)Kepama orkaitėje 25-30 min. laabai skanu smile.gif abu rceptukai is kazkur pasiskolinti, bet jau isbandyti ne po viena karta smile.gif Skanaus dar karteli smile.gif
[/quote]
norejau paklausti o kokioje temperaturoje kepti ir ka su tuo sviestu daryti gal kepimo inda istepti? nes noriu pabandyti si tavo recepta.
Papildyta:
zebra gal gali tu mieliniu blyneliu recepta parasyt.labai jau skaniai jie atrodo mmm. aciu is anksto
Atsakyti
QUOTE(edita_super @ 2008 04 25, 21:23)
zebra  gal gali tu mieliniu blyneliu recepta parasyt.labai jau skaniai jie atrodo mmm. aciu is anksto

aš juos dariau pagal sonatinos receptą.Bet aš dėjau sviesto mažiau,negu ten rašo.Tikrai tiek sviesto nereik.Susieiškok,lengvai atrasi 4u.gif
Atsakyti
zebra  gal gali tu mieliniu blyneliu recepta parasyt.labai jau skaniai jie atrodo mmm. aciu is anksto

Cia labai faini mieliniai blynai essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 25 balandžio 2008 - 20:46

o cia tik ash nematau foto ar..niekas nemato g.gif smile.gif ?
Atsakyti
Zebra, tekėk už manęs lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

man mb sakė, aš tavęs nepaleisiu,nes moki gamint skaniai, nepatinka vaikščiot po parduotuves, patinka lygint ir dar kai kas........ tai geriau jau nematytų jis tavo grožybių, o tai dar persigalvos biggrin.gif

labai liuksiškai atrodo good.gif

ir dar 663 bulvės atrodo niam wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 25 balandžio 2008 - 21:28
QUOTE(grange @ 2008 04 25, 22:27)

man mb sakė, aš tavęs nepaleisiu,nes moki gamint skaniai,

wub.gif kaip miela ish tavo mb puses..
Atsakyti
QUOTE(jurgeleuogele @ 2008 04 25, 20:15)
aciu smile.gif

matau, tu kaunietė. tai bent jau pramonės maximoj, tai ne prie duonos, o prie prieskonių yra toks mažas skyrelis, kur visokie aštrūs padažai, na, kažkas meksikietiško smile.gif tai vat ten aš randu visada..
Atsakyti
QUOTE(tavo_katyte @ 2008 04 26, 09:16)
matau, tu kaunietė. tai bent jau pramonės maximoj, tai ne prie duonos, o prie prieskonių yra toks mažas skyrelis, kur visokie aštrūs padažai, na, kažkas meksikietiško smile.gif tai vat ten aš randu visada..

Tai tu randi tortilijų, o ne lavašų. Tortilijų mes ir pačios žinom, kur rasti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 04 25, 22:27)
Zebra, tekėk už manęs  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

man mb sakė, aš tavęs nepaleisiu,nes moki gamint skaniai, nepatinka vaikščiot po parduotuves, patinka lygint ir dar kai kas........ tai geriau jau nematytų jis tavo grožybių, o tai dar persigalvos  biggrin.gif
labai liuksiškai atrodo good.gif

ir dar 663 bulvės atrodo niam  wub.gif

flirt.gif mastau.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 04 25, 22:35)
wub.gif kaip miela ish tavo mb puses..

aha ax.gif

QUOTE(zebra @ 2008 04 26, 13:04)

lotuliukas.gif kai nuspresi, pranesk biggrin.gif

siandien radau lavaso rimi thumbup.gif nebuvo seniau tikrai. tai reiks kazka su juo suregzt
Atsakyti