ir Bulvių ir dešros apkepas
Ingredientai
4-5 žalios bulvės
200 g daktariškos dešros
2-3 svogūnai
2 morkos
100 g margarino
maltų kalendros grūdelių
stiklinė grietinės
50 g olandiško sūrio
Druska
Aprašymas
Nuskustos bulvės supjaustomos griežinėliais, sudedamos į verdantį pasūdytą vandenį ir verdamos 3- 5 min. Paskui išgriebiamos ir nuvarvinamas vanduo. Svogūnai supjaustomi griežinėliais ir pakepinami riebaluose. Morka stambiai sutarkuojama. Dešra supjaustoma griežinėliais. Į paruoštą indą sluoksniuojama bulvės, dešra, svogūnai ir tarkuotos morkos. Kiekvienas sluoksnis aplaistomas grietine. Viršutinis sluoksnis turi būti bulvių, ant kurių supilama likusi grietinė, užbarstomas smulkiai tarkuotas sūris. dar dejau mocarelos surio griezineliais :)Kepama orkaitėje 25-30 min. laabai skanu

abu rceptukai is kazkur pasiskolinti, bet jau isbandyti ne po viena karta

Skanaus dar karteli
[/quote]
norejau paklausti o kokioje temperaturoje kepti ir ka su tuo sviestu daryti gal kepimo inda istepti? nes noriu pabandyti si tavo recepta.
Papildyta:
zebra gal gali tu mieliniu blyneliu recepta parasyt.labai jau skaniai jie atrodo mmm. aciu is anksto