6663 kaip užsimaniau silkės
QUOTE(daividija @ 2008 04 24, 21:18)
QUOTE(6663 @ 2008 04 25, 04:38)
nuo pačio ryto,tokie skanėstai čia rodomi.
QUOTE(6663 @ 2008 04 25, 04:38)
6663 kankini tu mane su ta silke , siaubas kaip noreciau
Papildyta:
QUOTE(Srove @ 2008 04 24, 16:54)
srove tavo patiekalai tai meno kuriniai net valgyti gaila butu
Kepiausi pusryčiams omletą,viduj lydytas sūris ir ikrai.Valgiau su šv,daržovėmis ir juoda duonyte.Skanu ir sooooooooootu
QUOTE(zebra @ 2008 04 25, 07:15)
Kepiausi pusryčiams omletą,viduj lydytas sūris ir ikrai.Valgiau su šv,daržovėmis ir juoda duonyte.Skanu ir sooooooooootu
Ir dar kaip graziai pateiktas.As tai tekst plekst ir viskas,laiko nera Nors puosti megstu,bet cia tik sventems ta malonuma pasilieku 6663,tavo patiekalai visada tokie gundantys QUOTE(zebra @ 2008 04 25, 10:15)
Kepiausi pusryčiams omletą,viduj lydytas sūris ir ikrai.Valgiau su šv,daržovėmis ir juoda duonyte.Skanu ir sooooooooootu [img]
vaje kaip grazu
Sveikutes,
prisiziurejau grozybiu ir valgyt uzsinorejau
as kemsu nevirtus
prisiziurejau grozybiu ir valgyt uzsinorejau
QUOTE(auksegi @ 2008 04 24, 18:58)
o šiuos makaronus prieš tai išvirti reikia, ar kimšti į nevirtus? Gal kas žinot?
Papildyta:
čia kalba eina apie caneloni makaronus
Papildyta:
čia kalba eina apie caneloni makaronus
as kemsu nevirtus
Justina-r
6663-nu sunervinai juodai is kur dabar man tos silkes gauti?o taip megstu, ruosiaus eiti gelyciu sodinti, o dabar reik i parduotuve eiti per tamsta ot kokia
Gerai, kad Zebra atejo su savo omletu ,tai gal kaip nors issiversiu ir su kiausiniais.O kita karta, kad atsiklaustumet, pries rodydamos tokius gerius, o tai gali blogai baigtis
6663-nu sunervinai juodai is kur dabar man tos silkes gauti?o taip megstu, ruosiaus eiti gelyciu sodinti, o dabar reik i parduotuve eiti per tamsta ot kokia
Gerai, kad Zebra atejo su savo omletu ,tai gal kaip nors issiversiu ir su kiausiniais.O kita karta, kad atsiklaustumet, pries rodydamos tokius gerius, o tai gali blogai baigtis
as ka tik sulapnojau troskinta jautiena su garnyru. Daug atrodo, bet labai kuda
QUOTE(Srove @ 2008 04 25, 11:06)
Justina-r
prajuokinai skaniai
na sakiau pietums kepsiu čirvinių blynelių,bet radau mielių,ir iškepiau mielinių blynelių.Prašom vaišintis
[quote=zebra,2008 04 25, 12:11]
na sakiau pietums kepsiu čirvinių blynelių,bet radau mielių,ir iškepiau mielinių blynelių.Prašom vaišintis
Dažnai čia užsuku - bet dabar jau esu priversta pasakyti, ty - pagirti, kad labai gražiai zebra moka papuošti patiekalus Net seilės tįsta Ir visos kitos kulinarės - tikros šaunuolės
Dažnai čia užsuku - bet dabar jau esu priversta pasakyti, ty - pagirti, kad labai gražiai zebra moka papuošti patiekalus Net seilės tįsta Ir visos kitos kulinarės - tikros šaunuolės