na as pati darius ju nesu bet jau gimtadieniui nusprendziau padaryti jo ant lavaso uzdetas idaras ir susukta, man rodos dar i plevele susukta ir i saldytuva dedi kazkuriam laikui ir poto nuvynioji plevele ir supjaustai
aha ir as to pacio zadejau klausti
O siandien dauguma metes ant blynu, man skanu ir su cukinija ir su zuvim ir su saltibarsciais ir su karbonadais etc
Kaimiskai siandien pavarem Kotletuku apkeptu ir troskintu su labai mazai vandenuko ir daug svieziu morkyciu, poru, svogunu, cesnaku, krapu ir gale truputis grietineles.Rauginti troskinti kopustai su k.r.pakepintu kumpiu ir svogunais, sauksteliu cukraus, prieskoniu.Objedenija buvo
Siandien pietum buvo kotletai idaryti pievagrybiais ir svogunais, su ryziais, padazu ir pomidoru salocikem. graziai patiekto nespejau nufotkint, tad ziurim ka turim
aha ir as to pacio zadejau klausti
O siandien dauguma metes ant blynu, man skanu ir su cukinija ir su zuvim ir su saltibarsciais ir su karbonadais etc
Kaimiskai siandien pavarem Kotletuku apkeptu ir troskintu su labai mazai vandenuko ir daug svieziu morkyciu, poru, svogunu, cesnaku, krapu ir gale truputis grietineles.Rauginti troskinti kopustai su k.r.pakepintu kumpiu ir svogunais, sauksteliu cukraus, prieskoniu.Objedenija buvo
labai labai patiko Pukio Baisalio ir Aguoneles blyncikai .. Agniska, oho, kiek skaniai prigaminai Lera - su tokiais patiekalais itiksi bet kam, o bulvyciu grazumelis.. Srove - nu tu pati zinai..ner ka daugiau pridurt ..