šiandien gal nespesiu bet ryt butinai ikelsiu ir savo marmuzė jei kam cekava jei ne tai ir nedesiu....
Nu ale Mintibutes sugebejimai vajergauuuu
As kumpi marinuota kepiau folijoj, me svalgom vietoj desros, kai atsala, ant sumustiniu, tai kai baigias vis atnaujinu O kol karstas ir to pavalgom.(marinatas-garstycios, medus, cesnakai,prieskoniai,aliejus)
As kumpi marinuota kepiau folijoj, me svalgom vietoj desros, kai atsala, ant sumustiniu, tai kai baigias vis atnaujinu O kol karstas ir to pavalgom.(marinatas-garstycios, medus, cesnakai,prieskoniai,aliejus)
jobshtvaidrylia, tie tavo papuoshimai, ash net i maista pamirshtu paziuret..
Srove jau einu pas teve į svečius valgyt, duris atidaryk niam niem, aš tokia mesytė dažnai keu kai pas uošvius nuvarau (jie kaip ir visi normalus žmonės turi orkaitė )
QUOTE(Mintibutė @ 2008 04 22, 16:24)
DAUG KAM BUVO ISSIUSTAS SLAPTAZODI,BET KAZKODEL FOTKIU MAZAI GERBIAMOSIOS,BUKIM BEDNI,BET TEISINGI - VISOMS LABAI SMALSU PASPOKSOTI,BET REIKIA IR SAVE PARODYTI
palauksim kokia sav. ir pakeisim slaptazodi,jei tokie dalykai vyksta
palauksim kokia sav. ir pakeisim slaptazodi,jei tokie dalykai vyksta
turiu tik gmail ten nieko kaip ir nėra , kūrėt naują, bet aš dar neturiu ar galima būtų
ei dar šito nežinom, o jau keičiam
NORĖČIAU PRISIJUNGIMO DUOMENŲ AČIŪ
gavau ačiū ir jau kviečiu susipažinti su mano šeima
pasirodžiau
..shiaip labai malonu ir idomu su visom susipazinti ..tikiuosi ir daugiau mergyciu patalpins savo foto ...
..vakariene..: kadangi turejau likusiu ishvirtu makaronu, teko sugalvoti "makaronine" vakariene:
Troshkinys su farshu: negiliam puode apkepiau kelias supjaustytas skilteles cesnako alyvuogiu aliejuje, tada supyliau indeli pomidoru savo sultyse ir sudejau farsha, kai ishsitroshkino (tas vyksta super greitai ), idedam makaronus. Dar 5-10 minuciu ir prie stalo..Galima uzbarstyti surio...
..vakariene..: kadangi turejau likusiu ishvirtu makaronu, teko sugalvoti "makaronine" vakariene:
Troshkinys su farshu: negiliam puode apkepiau kelias supjaustytas skilteles cesnako alyvuogiu aliejuje, tada supyliau indeli pomidoru savo sultyse ir sudejau farsha, kai ishsitroshkino (tas vyksta super greitai ), idedam makaronus. Dar 5-10 minuciu ir prie stalo..Galima uzbarstyti surio...
Vakarykštis troškinukas: vištienos gabaliukai, dauuuuuug morkų ir cukinijos
as irgi noriu prisijungimo... tikrai patalp[insiu savo foto, tik nezinau ar priimsit
QUOTE(kriro @ 2008 04 23, 09:54)
as irgi noriu prisijungimo... tikrai patalp[insiu savo foto, tik nezinau ar priimsit
O aš tai nežinau kur ta foto talpinti ir kaip svarbiausia
QUOTE(Elena @ 2008 04 23, 07:43)
skaniai atrodo
Aš vis skaitau ar kas parašyta su tomatu ar nea
Ir as noreciau prisijungti