parodysiu ką dariau, nors nelabai pavyko gerai nupaveiksluot galutinį variantą, skubėjau
tai va, reikės tokio pakučio mišinio
tada faršo, morkų, džiūvesėlių, kiaušinio, ir aliejaus kepimui.
Faršą pakepinau su prieskoniais, paskiau pakepinau tarkuotas morkas.
pakelio mišinį užpyliau vandeniu, ir įmušau vieną kiaušinį (šiaip vaizdas tai tiesą pasakius jo nekoks,nu bet mintyse galvojau čia labai sveika
)
nu ir tada bandžiau daryti "blynus" , bet paskiau dar įdėjau miltų, nes man kibo prie rankų labai, gal per daug vandens dėjau nežinau.uždėjau gabaliuką to mišinio ant delno, tada dėjau faršo su morkom, ir vėl mišinio, suspaudžiau ir į džiuvesėlius ir kepiau.
šiaip ant tos dėžutės kitoj pusėj yra keli receptai, tai nežinau kaip ten tuos suktinukus padaryt tokius, nes man tai čia biški per šlapiai gavos.
iškepė greit, nes daug nereikia, bet kepiau kelis tik, nes valgytojas buvo vienas šito patiekalo. (iš likusio faršo , išviriau ryžių ir sumaišiau, buvo skaniau
)
šiaip patiks tom, kas nemėgsta daug mėsos, kam patinka visokie tokie fiti miti, sveikuoliški, kur su grūdais.
man nelabai patiko skonis, nes nedėjau jokių aštresnių prieskonių į tą mišinį, gal reikėjo druskos, net nežinau. ir dar, šalti skaniau, nei kad karšti. na bet buvo įdomu pabandyt, nes pokelis mišinio stovėjo seniai.
dar vienas yra
tai bandysiu kept apkepą kada nors, kur rašo kitoj pusėj.