Labai skaniai atrodo, o as mielai suvalgyciau si patiekela siandien pietums
As vakar labai kukliai paliginus vakarieniavau
Buvau pasidarius idarytus pomidorus su varske ir zalumynais
nuotraukytes dabar neturiu, bet jeigu ka domins galesiu prisegti, seip dariau pagal recepta jau mineta ankstesnej temoi, tai labai skaniai gavos
Jerguteliau kaip cia viskas skanu viska isbandzius tektu eiti
Pagaliau ir as prisiruosiau parasyti savo receptuka, kurio net pavadinimo nera kazkas mesisko
Paruosta farsa (naudojau kiaulienos/jautienos, tinka ir bet koks kitas) sumaisau su kalakuto file suprieskuoniuotais gabaliukais. Vaizdelis butu toks:
Orkaiteje kepiau kazkur 0.5val
tuomet ant virsaus sudeliojau obuolio skilteles
vel kisau i orkaite, kepiau ne pilna pusvalandi, ant virsaus apibarsciau suriu
Vaizdo superinio deja nera, bet gera skoni garantuoju
Paruosta farsa (naudojau kiaulienos/jautienos, tinka ir bet koks kitas) sumaisau su kalakuto file suprieskuoniuotais gabaliukais. Vaizdelis butu toks:
Orkaiteje kepiau kazkur 0.5val
tuomet ant virsaus sudeliojau obuolio skilteles
vel kisau i orkaite, kepiau ne pilna pusvalandi, ant virsaus apibarsciau suriu
Vaizdo superinio deja nera, bet gera skoni garantuoju
QUOTE(cutka @ 2008 04 17, 14:22)
Pagaliau ir as prisiruosiau parasyti savo receptuka, kurio net pavadinimo nera kazkas mesisko
Vau, turi būti skanu Jau atspausdintas receptas savaitgaliui.Dėkui
Galima pavadinti obuoliai ant sniego nes galutinis vaizdas būtent toks
QUOTE(Elena @ 2008 04 17, 14:26)
Vau, turi būti skanu Jau atspausdintas receptas savaitgaliui.Dėkui
gal po sniegu tikrai skonis nerealus, tik kad nemoku taip vaizdingai pateikti kaip kad jus darot
QUOTE(Pukis Baisalis @ 2008 04 16, 11:25)
As ant dienu dariau uzkepele
makaronai, apkepta vistiena, pomidorai ir mozarela suris stai kaip gavos:
Papildyta:
stai dar viena uzkeptos jau uzkepeles
makaronai, apkepta vistiena, pomidorai ir mozarela suris stai kaip gavos:
Papildyta:
stai dar viena uzkeptos jau uzkepeles
Vakar gaminau - super ir kaip greita Tik aš visštytę apkepdama dar medaus šaukštą įdėjau (labai gražiai apskrudo ir skonio puikaus suteikė), o ant makaronų sviestuko
Ačiū
cutka - o obuoliukus kuom galima butu pakeist? nes man nlb kaip butu su obuoliais
QUOTE(Lera @ 2008 04 17, 15:29)
cutka - o obuoliukus kuom galima butu pakeist? nes man nlb kaip butu su obuoliais
man tai obuoliai idealiai tinka, nes ta rugstele cia gal tada galima su kokiais dziovintais vaisiais pabandyti? bijau kazka ir patarti,nes pati nesu bandziusi kitaip
QUOTE(Lera @ 2008 04 17, 15:29)
Aš ne cutka, bet pasakysiu ką sugalvojau Mano vyras irgi obuolius nevalgys, 100 % žinau, tai aš pusė kepsnio apdėliosiu obuoliais (čia bus man) o kitą pusė apdėliosiu cukiniją arba baklažanais (čia vyrui ) o gal pomidorais, ką .Manau bus skanu
QUOTE(Elena @ 2008 04 17, 15:39)
Aš ne cutka, bet pasakysiu ką sugalvojau Mano vyras irgi obuolius nevalgys, 100 % žinau, tai aš pusė kepsnio apdėliosiu obuoliais (čia bus man) o kitą pusė apdėliosiu cukiniją arba baklažanais (čia vyrui ).Manau bus skanu
turetu but skanu, nes tikrai ne obuoliuose visas gardumas o gal ir kokie pomidorai visai neblogai butu
QUOTE(Saulyčiukas @ 2008 04 17, 15:22)
Vakar gaminau - super ir kaip greita Tik aš visštytę apkepdama dar medaus šaukštą įdėjau (labai gražiai apskrudo ir skonio puikaus suteikė), o ant makaronų sviestuko
Ačiū
Ačiū
Prasom prasom, as vietoi medaus buvau citrinos sulys isspaudus ir vistienos prieskoniose apvaliojau tai irgi gerai gavos
o del greicio tai jo nereikejo ilgai terliotis