jau ir nauji namuciai
vakar daremes tortilijas farsa pakepinau truputyje aliejaus ir ipyliau kecupo, po to ant "blyno" (ji vos vos pasildziau) dejau farsa, tarkuoto fermentinio surio, svieziu pjaustytu pomidoru, agurku, smulkinto sviezio kopusto, siek tiek majonezo ir siek tiek marinuoto svoguno (vyro pageidavimu ) ir suviniojau i "vokeli"
buvo labai skanu
vakar daremes tortilijas farsa pakepinau truputyje aliejaus ir ipyliau kecupo, po to ant "blyno" (ji vos vos pasildziau) dejau farsa, tarkuoto fermentinio surio, svieziu pjaustytu pomidoru, agurku, smulkinto sviezio kopusto, siek tiek majonezo ir siek tiek marinuoto svoguno (vyro pageidavimu ) ir suviniojau i "vokeli"
buvo labai skanu
Musu pietus, vistiena su pievagrybiais
Vistienos krutinele pakepinam aliejuje i pabaiga dedam svoguna, cesnaka, grybus valgem su makaronais
Vistienos krutinele pakepinam aliejuje i pabaiga dedam svoguna, cesnaka, grybus valgem su makaronais
musų pietus marinuota veliau folijoi keptą vištienos krūtinelė su ryžiais ir svogūnais
Nu va prasideda vistadieniai Lera, Lalaa
Mama tania, kaip ten su ta duonyte?Skaiciau ta receptuka ir vis tik nesupratau.Kur ten ta cukru, druska ir visa kita deti?
Justina r-kodel tik viena tortilija idejai ,manai uzteks cia visoms paragauti?
Mama tania, kaip ten su ta duonyte?Skaiciau ta receptuka ir vis tik nesupratau.Kur ten ta cukru, druska ir visa kita deti?
Justina r-kodel tik viena tortilija idejai ,manai uzteks cia visoms paragauti?
QUOTE(RamuneM @ 2008 04 13, 04:16)
Žinau ne vieną, kurį vietoj manų dėjo miltus ir deja rezultatais nebuvo patenkinta. Aš taip niekada neekspermentavau ir nenoriu
Aš dedu Tik ne vienus, o daugmaž per puse su manais arba mažiau Ir man taip kur kas labiau patinka negu visai be miltų
QUOTE(justina_r @ 2008 04 13, 14:27)
vakar daremes tortilijas
niam
QUOTE(Lera @ 2008 04 13, 19:16)
musų pietus marinuota veliau folijoi keptą vištienos krūtinelė su ryžiais ir svogūnais
dar kartą niam
QUOTE(justina_r @ 2008 04 13, 13:27)
jau ir nauji namuciai
vakar daremes tortilijas farsa pakepinau truputyje aliejaus ir ipyliau kecupo, po to ant "blyno" (ji vos vos pasildziau) dejau farsa, tarkuoto fermentinio surio, svieziu pjaustytu pomidoru, agurku, smulkinto sviezio kopusto, siek tiek majonezo ir siek tiek marinuoto svoguno (vyro pageidavimu ) ir suviniojau i "vokeli"
buvo labai skanu
vakar daremes tortilijas farsa pakepinau truputyje aliejaus ir ipyliau kecupo, po to ant "blyno" (ji vos vos pasildziau) dejau farsa, tarkuoto fermentinio surio, svieziu pjaustytu pomidoru, agurku, smulkinto sviezio kopusto, siek tiek majonezo ir siek tiek marinuoto svoguno (vyro pageidavimu ) ir suviniojau i "vokeli"
buvo labai skanu
labai panasiai siandien as dariau,tik vietoj kopusto idejau truputi svieziu salotu,lydyto surio.Nedejau jokio keciupo ir majonezo,svoguno
o aš vėl su triušiuku
QUOTE(oditele @ 2008 04 14, 00:24)
o receptukas?
triušiuka pamarinuoji majoneze su prieskoniais, tada įdedi svogūno plunksnelėm pjaustyto, morku, bulviu, truputi vandes, tada sumaišai ir dedi į toki puoda, nežinau kaip vadinasi, kur orkaitėje kepti ir apie val troškini puode, bet skaniau kai ta puoda dedi ant ugnies, kažkaip minkštesnis buna triušiukas
Biški savaitgalio patiekaliukų Lyg tai viskas pažįstama..nieko naujo
QUOTE(Srove @ 2008 04 13, 21:29)
Justina r-kodel tik viena tortilija idejai ,manai uzteks cia visoms paragauti?
kita karta pazadu pasitaisyti cia as norejau musu figuras pasaugoti ir po truputuka tik beje vakar apie 22 val. juos vel dariau nes mano MB labai uzsinorejo
Papildyta:
Elena nu ir pridarei visokiu skanestu noreciau tu kiausinuku pusryciams