QUOTE(xskix @ 2008 04 26, 22:31)
turiu klausimėlį Kuo geriau vaikutį prausti? Mum kaip tik į pabaigą avent šampūnas eina (pagaliau!) ir noriu kokį nors ekologišką. Dabar galvoju ką rinktis, logonos ar weledos. Kuris skaniau kvepia, yra skalsesnis ir dar tiktų ir kūną prausti
Praeitą savaitę ieškojau, tai įsiūlė weledos pienelį voniai, kurio mum pasirodo visai nereikėjo (pardavėjas buvo vyras, tai nepykstu)
Praeitą savaitę ieškojau, tai įsiūlė weledos pienelį voniai, kurio mum pasirodo visai nereikėjo (pardavėjas buvo vyras, tai nepykstu)
O as, kol tokie mazi kudikeliai, tik vandeneli naudoju (juk jie niekuo ir neissitepa) ir odele grazutele, nissausejusi
Kai jau pradeda ropineti (kaip mes dabar), valgyt ne tik mamos pieneli, tada tik prausiames weledos muiliuku, o dickiai prausiasi urtekramo vaikisku sampunu ir jiems labai patinka urtekramo dantu pasta (pankoliu skonio), o Weledos vaikiska isbrokijo .
QUOTE(aidi @ 2008 04 27, 17:21)
O as, kol tokie mazi kudikeliai, tik vandeneli naudoju (juk jie niekuo ir neissitepa) ir odele grazutele, nissausejusi
Kai jau pradeda ropineti (kaip mes dabar), valgyt ne tik mamos pieneli, tada tik prausiames weledos muiliuku, o dickiai prausiasi urtekramo vaikisku sampunu ir jiems labai patinka urtekramo dantu pasta (pankoliu skonio), o Weledos vaikiska isbrokijo .
Aš tai prausikliu prausiu kas savaitę, kas antrą. Na dar kai iki ausų apsikakoja, tada irgi su muiliuku.
O ariel, lenor, fairy, pampers, always ir dar begalė, priklauso vienai firmai, kurios žiauriai nemėgstu - Procter & Gamble. Pusė gaminių bjarūs, gryna chemija, nuo kitos pusės alerginės reakcijos būna, kurių paprastai neturiu. Plius, jie daro bandymus su gyvūnais. Dar johnon&johnson nemėgstu (išskyrus dantų siūlą, gal kas gali alternatyvą pasiūlyt?)
Nors dabar užėjau į P&G psl, yra namie jų produktų, bet tikriausiai visų atsikratyt ir niekada nebepirkt nepavyks
QUOTE(xskix @ 2008 04 27, 18:33)
Nors dabar užėjau į P&G psl, yra namie jų produktų, bet tikriausiai visų atsikratyt ir niekada nebepirkt nepavyks
kas dar iš jų? aš gal net ir nežinau, kad pas mane kažkas iš P&G
QUOTE(Vaizele @ 2008 04 26, 23:31)
Iš mano patirties - nieko kūdikiams neradau, iš pradžių pirkau logonos ekologišką vaikams ir naudojau jį. Bet po to gavom dovanų Neutral ekologišką su skandinaviška gulbe ir labai džiaugiamės kažkas minėjo, kad nebrangus, tik apie 10 Lt ir būna prekybos centruose.
nu va aš irgi neutral savo vaikučiams nupirkau
paskaitykit http://www.delfi.lt/...php?id=16824307
QUOTE(Vaizele @ 2008 04 27, 19:40)
kas dar iš jų? aš gal net ir nežinau, kad pas mane kažkas iš P&G
Tikriausiai, kad yra...
http://www.pg.com/co...t_sitemap.jhtml
QUOTE(xskix @ 2008 04 28, 21:07)
Visai įdomu būtų įdomu, kaip ten su siuntimu
Jei kas sugalvosite siųstis, tai ir aš prisidėsiu. Daugiau vienu kartu siunčiant bus tikrai pigiau.
Šiandien buvau Akropolio Eurovaistinėj, nes ten mamų ir kūdikių prekių nukainavimas neblogas. Nusipirkau Natracare natūralius įklotus. Mačiau, kad BAMBO sauskelnėms yra maždaug 5 Lt. nuolaida pokui, o yra visų dydžių. Man gimdyt po 3 mėn., bet sakėm su vyru nuvažiuosim, nusipirksim 10 pokų ir garaže padėsim. Kiek manot, reikėtų viso pokų pačių mažiausių?
QUOTE(Junda @ 2008 04 29, 00:01)
Šiandien buvau Akropolio Eurovaistinėj, nes ten mamų ir kūdikių prekių nukainavimas neblogas. Nusipirkau Natracare natūralius įklotus.
kiek kainavo?
QUOTE(agnuta @ 2008 04 28, 23:17)
kiek kainavo?
Aš paprastus pirkau, dieninius, plonus. Apie 12 Lt. už 30 vnt. pakuotę.
Čia kažkas domėjosi, kur vaistus pasenusius nešti:
http://www.delfi.lt/...php?id=16841230
Labas rytas!
Atejau pas jus kaip pas ekspertes ekologijos klausimu
Noriu plaukus dazyti, bet nezinau kur rasti ekologisku dazu, be tos chemijos ziaurios??? Ar lieka tik chna ir basma?
Noriu plaukus dazyti, bet nezinau kur rasti ekologisku dazu, be tos chemijos ziaurios??? Ar lieka tik chna ir basma?
QUOTE(*Bounty* @ 2008 04 29, 09:57)
Labas rytas!
Mačiau yra www.sveikiproduktai.lt, taip pat man rodos www.bioboutique.lt turi
QUOTE(ašei @ 2008 04 29, 10:56)
Mačiau yra www.sveikiproduktai.lt, taip pat man rodos www.bioboutique.lt turi
Dar Hauschkos dažų yra Stepono g.