QUOTE(daivaja @ 2008 04 25, 09:39)
Viskas lyg ir liuks, tik va man idomu-ar darzoviu troskinimui, kurios turi daugiau rugsties-ar nieko?
Ar neisigers metalo kvapo ar nepakenks paciai keptuvei

Gl ir kvailokai klausiu, bet, kad neaisku man...
Ir dar, ar galima kisti i orkaite keptuve, jei ji su medine rankena--instrukcijoje rekomenduoja ja kartais pakaitinti, bet va parduotuvej i mane ziurejo

ir sake jokiu budu
Galima gaminti viską, tik pagaminus, nelaikykit ilgai maisto joje - geriau perdėkit kitur ir keptuvę išplaukit, kad rūgštis apsauginio sluoksnio nenuėstų. Na, nuės, tai iš naujo tepsit aliejum ir kaitinsit - nedidelė bėda. Čia juk ne teflonas.

Manau, kad medinės rankenos nederėtų į orkaitę kišt... Na, pas mus ne medinės, bet būtent dėl tos priežasties ir pirkom iš vientiso metalo.
QUOTE(Vaizele @ 2008 04 25, 11:06)
Na, aš irgi išsitraukiau savąją ir bandžiau dar kelis kartus gaminti, ir galiu pasakyt, kad jau pastebiu akivaizdų skirtumą. Tai tikiuosi, kad toliau tik gerės, kaip kad sakė
oi, koks jos nickas?, žodžiu ta, kuri su tuo keptuve dalinasi
O pas mane tai nusukama rankena, tai aš nusuku ir į indaplovę buvau įkišus, nors sako, kad negalima. Bet aš nusprendžiau, kad dėl rankenos taip sako
Aga, Ode jos nick'as.

Džiugu, kad jau gerėja. O indaplovėj tikrai geriau neskalbt, nes skalbimo priemonės per stiprios. Nemanau, kad (tik) dėl rankenos tokia rekomendacija.