QUOTE(Žiogelis @ 2008 09 18, 11:25)
Kunigunda, būtent cezaris dažnai yra kaltinamas dėl padidėjusios rizikos susirgti pogimdymine depresija.
QUOTE(Žirklutės @ 2008 09 18, 11:43)
Man darė CP. Gal iš šalies viskas ir gražiai atrodo - palauki kol nuo gimdyvių atsilaisvins gydytojas (tiesa, teko laukti visą naktį), išima per 5min, užsiuva ir viskas. Bet pooperacinis laikotarpis tai tikrai sunkus buvo.
mano visos drauges, bendradarbes, puskes, pusbroliu zmonos (kuriu turiu gausybe) per pastaruosius 5 metus gimde masiskai (kieviena po 1-2 vaikus)- tik su cezariu, nei vienai jokiu depresijos pozymiu nepasireiske, vienoms pilvo apacia skaudejo daugiau, kitoms maziau, bet jau kita diena joms reikejo keltis ir vaikscioti. Jokiu komplikaciju

Dar toks nereiksmingas pastebejimas- mano drauges mama (ir bendradarbes mama) yra vaiku gydytojos, viena ju docente universitete desto -tai anot jos, cezaris yra "saugesni" budas, todel ir drauge taip gimde, bet ka ismano tos docentes pacios uzauginusios 3 vaikus, kai yra tokia armija ekologisku mamyciu, tiek PSO rekomendaciju ir kitokiu veikalu persiskaiciusios
QUOTE(Sienna @ 2008 09 18, 12:20)
su "tvirtom nuo 14 metų susiformavusiom paaugliškom nuostatom" moteris dar pridurti? Nes su logika akivaizdžiai nedraugauja
as 14 buvau kur kas labiau subrendusi nei kai kurios 30 dabar turincios po 2 ar daugiau vaiku. Ne viena ir siame forume apsireiskia infantiliska mamyte, kuri nuolat pabrezia, kad vyras ja "paciuozusia" laiko - i gal su vaikais uzsisedejo -tai ir suvaikejo

.
As tik savo "paaugliskom nuostatom" tureciau buti dekinga, kad niekada neturejau jokiu paauglisku spuogu, nes skaiciau knygas apie maista - ir daugeli produktu is raciono isbraukiau; kad, lyginant su savo bendraamzem daznai atrodau kaip ju dukte (nes daugiau 20 man niekas neduoda)- sportuoju nuo 14, niekada nepiktnaudziavau jokia kosmetika ir dabar jos naudoju minimaliai, moku beveik 4 uzsienio kalbas (nes jau tada maniau, kad grazi -tai issilavinusi), domejausi menais, muzika, skaiciau knygas apie viska, 16-os tiksliai zinojau kuo noriu buti ir to pasiekiau, 10 metu esu laiminga su tuo paciu vyru, kuri su kiekviena diena myliu vis labiau ir vis dar jis yra geidziamiausias vyras ir daugybe kitu dalyku, kuriuos turiu siandien vien del savo "paauglisku isitikinimu"
Jau tada zinojau, kad nenoriu buti apsileidusia, menko issilavinimo namu seimininke ir niekada tokia nebusiu
QUOTE(Rhealife @ 2008 09 18, 14:30)
Bet kunigunda mane tikrai labai nustebino...
nustebinti visada geriau nei nuvilti
QUOTE(*GREISI* @ 2008 09 18, 14:30)
Aš irgi peiliu beveik nesinaunaudoju,nes beveik nėra ką pjaustyti

,išskyrus šašlykus
o tai kaip kotletai ar bulves