QUOTE(xskix @ 2008 04 18, 10:31)
Mama iš draugės buvo ketaus 2 keptuves pasiskolinus išbandyt. Kadangi virtuvėj nesisukioju, tai nepamačiau ir nebandžiau. Jai didžiausias trūkumas pasirodė jų svoris. Net mažąją keptuvę vos pakėlė Čia jos iš tikrųjų tokios sunkios ar čia mamos rankos silpnos( dėl šito abejoju)
O sojų grietinėlę drąsiai galima į kavą pilt, pagal LR įstatymus, kiekvienas GMO turi būti pažymėtas. Pvz. kad ir per tuos pigius aliejus pereit, ant visų parašyta, kad modifikuoti rapsai, sojosir pan. kad ir kažkada pirkau meduolinių grybukų (sudėties nepaskaičius ) tai net ir ant pakuotės prie visų miltų, cukraus ir pan. buvo parašyta, kad genetiškai mod. sojų al.
O sojų grietinėlę drąsiai galima į kavą pilt, pagal LR įstatymus, kiekvienas GMO turi būti pažymėtas. Pvz. kad ir per tuos pigius aliejus pereit, ant visų parašyta, kad modifikuoti rapsai, sojosir pan. kad ir kažkada pirkau meduolinių grybukų (sudėties nepaskaičius ) tai net ir ant pakuotės prie visų miltų, cukraus ir pan. buvo parašyta, kad genetiškai mod. sojų al.
Sunkios - tas tiesa. Kai kas traktuoja tai kaip puikų sporto įrankį, kai kas - kaip šaltą (karštą?) ginklą.
Aš didesnius ketaus indus palieku plaut vyrui, o gaminant tas svoris nelabai ir pasijaučia.
Kaip gerai, kad prašnekot apie soją... Pastebėjau, kad mano mažius alergiškas karvės pienui, tai bandau rasti pakaitalų. Ar būna Lietuvoje sojos sūrio/varškės (tofu)? O dėl tų organiškų, modifikuotų - nemoku aš dar lietuviškų etikečių skaityt...