QUOTE(Vaizele @ 2008 07 24, 20:56)
Bet ten juk nesako, kad filtras neišvalo nuo nitratų. Tik sako, kad kai filtras "nusidėvės" žmonės gali nepastebėti ir nepasikeisti nauju ir gerti vandenį kaip išvalytą. Tai nepaneigia, kad filtras tikrai veikia. Be to, man asmeniškai skamba kad kažkas nusiteikęs asmeniškai prieš tuos, kurie tą filtrą sukūrė. Aš nžn, čia tik toks įspūdis man
Pas mus namie irgi truputį padidintas vandens nitringumas Gal kas matėt ar naudojot, koks tas filtras? Ar jis plastikinis kaip kad visokios Britos? Nes man nėra priimtina ilgai laikyti vandenį plastikinėj taroj, o po to jį gerti.
Aš ir parduotuvėse perku stikliniuose buteliuose geriamą vandenį.
Pas mus namie irgi truputį padidintas vandens nitringumas Gal kas matėt ar naudojot, koks tas filtras? Ar jis plastikinis kaip kad visokios Britos? Nes man nėra priimtina ilgai laikyti vandenį plastikinėj taroj, o po to jį gerti.
Aš ir parduotuvėse perku stikliniuose buteliuose geriamą vandenį.
Na kaip ir nesako, kad neisvalo nuo nitratu. Tai tiesiog zmogiskasis faktorius, kuris pakankamai svarbus, cia jau kiekvieno asmeninis reikalas sekti kada valyt ta filtra.
Del mikrobiologines tarsos, aisku vandeni uzvirint galima.
Pamenu, kad buvo cia prauzusios diskusijos spaudoj apie si filtra. Tiesiog kiekvienas turi teise rinktis. As dziaugiuos, kad pas mane vanduo su mazai nitratu. Tik jau kalkiu kalkiu, maciau yra panasus filtras nuo kalkiu. Gal kas bandet????