Įkraunama...
Įkraunama...

EKO(b)logas - ekologiškai švarios žinios (2)

QUOTE(Žirklutės @ 2008 07 06, 11:52)
Baltų lankų knygyne mačiau knygą - "nepatogi tiesa". Čia tikriausiai būtinas pirkinys ekologijos mėgėjoms  ax.gif Gal kas vartė ir galėtų pakomentuot?
Filmo neprisiverčiau peržiūrėt, knygos taip pat į rankas neėmiau, nes baisu tiesai į akis pažvelgt

knyga labai aiskiai parasyta, lengva skaityti, daug graziu (ir ne tik doh.gif ) iliustraciju. Brangoka kiek. Kazko super nezinomo ten daug neradau (jei domiesi klimato atsilimu ir tu daug labai naujo nerasi), tiesiog susideliojo visi faktai i savo vietas doh.gif Gali filma paziureti tokiu paciu pavadinimu, as irgi jo dar nemaciau. Dabar ta knyga visi mano bendradarbiai skaito.
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2008 07 06, 10:51)
as paskaicius ejau ieskoti to misinio tai man pardave florame "citronnelle" sake baido uodus, cia su tuo ikisamu mediniu burbuliuku kvapui skleisti, jauciu ne tas pats

ne tas pats. as irgi sito ieskojau, tai CUP'e matyt neturejo tai ir man ta citronnelle siule, bet as neemiau. ta nuo vabzdziu radau Helios'o Bioboutique.
Atsakyti
va as ir galvoju, sake kazkuri kad malonus skanus kvapas jo, o sita meginau namie tai gana astrsu ir man bent jau nemalonus sukeliantis galvos skausma
kvapas primena tokia mociutes gele jinai jeronimu ja vadindavo biggrin.gif
o pries vabzdzius neturejau kada ismeginti
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2008 07 08, 09:08)
va as ir galvoju, sake kazkuri kad malonus skanus kvapas jo, o sita meginau namie tai gana astrsu ir man bent jau nemalonus sukeliantis galvos skausma
kvapas primena tokia mociutes gele jinai jeronimu ja vadindavo biggrin.gif
o pries vabzdzius neturejau kada ismeginti

man irgi jo kvapas patiko ax.gif si savaitgali teko isbandyt, tai grizau be jokio uodo ikandimo smile.gif tik dar reiktu kelis kartus isbandyt, kad galeciau pasakyt ar cia tikrai nuo sito florame EA misinio ar siaip pasiseke biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 08 liepos 2008 - 12:43
merginos, būkit geros, pasirašykit peticiją dėl danų kiaulių komplekso nestatymo mažeikiuose http://www_peticija_...1579/pasirasyti
baisu pagalvot, kokią ekologinęs katastrofą mūsų ir taip užterštam rajone tos srutos sukeltų. neliktit abejingos
Atsakyti
pasirašiau:))
Atsakyti
ir as ax.gif pasirasiau. Gana jau tu kaiuliu ant Lietuvos. Geriau jau tegul ekologiskus zemes ukius skatintu kurti.
Atsakyti
Radau blogą, kurio antras sakinys sukėlė ironišką šypseną doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 07 22, 23:55)
Radau blogą, kurio antras sakinys sukėlė ironišką šypseną  doh.gif

tai va ir prasides dabar visokios ekomanijos, kis ir bandys mulkint, kas tik netingi. blink.gif
Atsakyti
Joooo, šita "ekologiška" kompanija jau kaip rakštis subinėj.
Atsiprašau už išsireiškima, bet jau amway užkniso juodai... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimira @ 2008 07 23, 15:06)
Atsiprašau už išsireiškima, bet jau amway užkniso juodai... doh.gif  doh.gif  doh.gif

Rimuojasi biggrin.gif
Kaip gerai, kad as tokia tundra, kad nelabai zinau kas ta amway kosmetika lotuliukas.gif Tik is nuogirdu suprantu kad reikia jos vengti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Bolero @ 2008 07 04, 23:29)
Prašom  4u.gif . Fotkinau su telefonu  rolleyes.gif

Oi, tik dabar pamačiau, kad leidai bigsmile.gif lėksiu įsikelt, labai faina fotkė thumbup.gif

QUOTE(ssaule @ 2008 07 05, 13:13)
o tai kaip cia tuos agurkus patikrinti? thumbup.gif g.gif
juokauji? tongue.gif

QUOTE(geltoniausia @ 2008 07 05, 17:37)
Taigi palaikai tą testuką prie perpjauto agurko ir testas jau įvyko  mirksiukas.gif

Na va, ir atsakė. smile.gif

QUOTE(ingalp @ 2008 07 05, 22:46)
IR AŠ šiandien užsikrečiau nuo vaizeles ir pasidariau nitratu testą namie (miesto vandentiekis) ir sodyboj šuliny. tai namie viskas liuks, jokių nitratų nei nitritų, o sodyboj neviršija leistinų normų, bet taip jau prie pat tos pavojingos ribos. na bet mes ir taip ten to šulinio vandenio negeriam, kažkoks neskanus jis. bet nors agurkus dabar laistysiu ramia galva wink.gif

Labai džiaugiuosi gerais atradimais. Pas mus kaime rezultatai buvo siaubingi, deja verysad.gif Testavau ir neekologiškas maximoj pirktas bulves, irgi siaubas. Įdėsiu kas gavosi į blogą.

QUOTE(Žirklutės @ 2008 07 06, 10:52)
Baltų lankų knygyne mačiau knygą - "nepatogi tiesa". Čia tikriausiai būtinas pirkinys ekologijos mėgėjoms  ax.gif Gal kas vartė ir galėtų pakomentuot?
Filmo neprisiverčiau peržiūrėt, knygos taip pat į rankas neėmiau, nes baisu tiesai į akis pažvelgt

Mane kiek nervina, kad nors ir aktualia tema, per daug jau stiprus markegingas, žr. http://www.nepatogitiesa.lt. Manau, kad paimta kylanti tema ir padarytas komercinis produktas, toks pats kaip Head&Shoulders McDOnalds ir ta pati Amway tongue.gif

QUOTE(Žirklutės @ 2008 07 22, 22:55)
Radau blogą, kurio antras sakinys sukėlė ironišką šypseną  doh.gif

QUOTE(Deimira @ 2008 07 23, 14:06)
Atsiprašau už išsireiškima, bet jau amway užkniso juodai... doh.gif  doh.gif  doh.gif

Kas nors man galit pagaliau apie tą Amway paaiškint? g.gif
Atsakyti