Įkraunama...
Įkraunama...

EKO(b)logas - ekologiškai švarios žinios (2)

Aš pirkau VLN "Pasidaryk pats" santechnikos skyriuj. Šiaip niekad gyvenime neįtarčiau, kad ten reik ieškot hihihi.gif

O ten namo bloge yra nuoroda, ant kurios paspaudus matosi visos vietos, kur parduodamas Antinitrat filtras, tai aš ten pat ieškojau ir testo.
Papildyta:
QUOTE(Bolero @ 2008 06 28, 15:28)

Bolero, man taip patiko ši tavo fotkė, kad labai norėčiau ją įsidėti į savo blogą. Ar tu nieko prieš? smile.gif
Atsakyti
Laba diena, galima ir man pas jus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(BaltaLapė @ 2008 07 03, 13:53)
Laba diena, galima ir man pas jus?  blush2.gif

Sveika prisijungus 4u.gif Prašom drąsiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2008 05 02, 16:24)
Ar egzistuoja ekologiškos priemonės nuo uodų? Aš esu žiauriai alergiška vabzdžių įkandimams + iš tų žmonių, kuriuos uodai ypač gelia (dažniausiai mane vieną iš viso būrio ir sukandžioja...). Visokios ten natūralios priemonės kaip gvazdikėlių aliejus, kurios kitoms veikia, man tikrai neveikia.

as irgi labai alergiska, nezinau, kaip saugotis nuo ikandimu(tik girdejau, kad pipirmeciu et. aliejus padeda), bet kai jau sukanda doh.gif , tai erbatmedziu neskiestu ta vieta pasitepkit. doh.gif
Siaip tai esu maloniai nustebinta sito skyrelio, taip truko man info! negaliu atsidziaugti, sedziu visa diena, skaitau rolleyes.gif
Papildyta:
kiek kainuoja vandens tikrinimo testas ir valymo filtras? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Žirklutės @ 2008 06 26, 16:11)
Pull and bear (čia tikriausiai nauja parduotuvė) ir dar bershka. Gal ir daugiau tokių parduotuvių su tais maišeliais yra, bet retai apsipirkinėt važiuoju

the body shop tamsiai zali maiseliai "biodegradable" parasyta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2008 07 04, 21:59)
kiek kainuoja vandens tikrinimo testas ir valymo filtras? ax.gif

Jei tave domina va toks testas dėl nitratų, tai kainuoja 9,99 Lt 5 testukai komplekte. Galėsi po to ir agurkus iš maximos testuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 07 03, 13:37)
Papildyta:
Bolero, man taip patiko ši tavo fotkė, kad labai norėčiau ją įsidėti į savo blogą. Ar tu nieko prieš?  smile.gif

Prašom 4u.gif . Fotkinau su telefonu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 07 04, 23:24)
Jei tave domina va toks testas dėl nitratų, tai kainuoja 9,99 Lt 5 testukai komplekte. Galėsi po to ir agurkus iš maximos testuot  biggrin.gif

o tai kaip cia tuos agurkus patikrinti? thumbup.gif g.gif
juokauji? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2008 07 05, 14:13)
o tai kaip cia tuos agurkus patikrinti? thumbup.gif g.gif
juokauji? tongue.gif

Taigi palaikai tą testuką prie perpjauto agurko ir testas jau įvyko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2008 07 04, 21:59)
as irgi labai alergiska, nezinau, kaip saugotis nuo ikandimu(tik girdejau, kad pipirmeciu et. aliejus padeda), bet kai jau sukanda doh.gif , tai erbatmedziu neskiestu ta vieta pasitepkit. doh.gif

Aš jau čia rašiau, bet pasikartosiu, radau eterinių aliejų mišinį nuo uodų Bioboutique VCUP'e ir jis man labai veiksmingai veikia bei skaniai kvepia.
Atsakyti
IR AŠ šiandien užsikrečiau nuo vaizeles ir pasidariau nitratu testą namie (miesto vandentiekis) ir sodyboj šuliny. tai namie viskas liuks, jokių nitratų nei nitritų, o sodyboj neviršija leistinų normų, bet taip jau prie pat tos pavojingos ribos. na bet mes ir taip ten to šulinio vandenio negeriam, kažkoks neskanus jis. bet nors agurkus dabar laistysiu ramia galva wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2008 07 05, 23:06)
Aš jau čia rašiau, bet pasikartosiu, radau eterinių aliejų mišinį nuo uodų Bioboutique VCUP'e ir jis man labai veiksmingai veikia bei skaniai kvepia.

as paskaicius ejau ieskoti to misinio tai man pardave florame "citronnelle" sake baido uodus, cia su tuo ikisamu mediniu burbuliuku kvapui skleisti, jauciu ne tas pats
Atsakyti
Baltų lankų knygyne mačiau knygą - "nepatogi tiesa". Čia tikriausiai būtinas pirkinys ekologijos mėgėjoms ax.gif Gal kas vartė ir galėtų pakomentuot?
Filmo neprisiverčiau peržiūrėt, knygos taip pat į rankas neėmiau, nes baisu tiesai į akis pažvelgt
Atsakyti