Įkraunama...
Įkraunama...

EKO(b)logas - ekologiškai švarios žinios (2)

QUOTE(Žiogelis @ 2008 06 28, 14:40)
Žirklutės, o gal tu buvai su tokia mėlyna dryžuota vaikjuoste? Aš tai su geltona languota smile.gif O daugiau vaikjuosčių nemačiau

Buvau po 5-ių, tai kokias 3 spėjau pamatyt, dar rišimo būdai tokie įdomūs buvo ax.gif
Turiu mėlyną dryžuotą, bet ten buvau ne aš, nes kol atvažiavom, vaikas įmigo, nesinorėjo jos žadint, tai su vyru mašinoj palikau ir vienai teko eit.
O šiaip smagu buvo tiek daug vaikjuosčių vienoj vietoj pamatyt, nes bent jau savo rajone (pašilaičiuose) tai vaiką nešioja tik mano vyras (dar aš kartais) ir trynukų mamytė vieną iš tų vaikiukų užsikabinus.
Jei ryt į tatulą važiuosiu, tai su vaikjuoste būsiu ax.gif
Atsakyti
Švedijoje net kava Makdonalde yra ekologiška bigsmile.gif ! Prekybos centruose irgi nereikia praleisti daug laiko, skaitant etiketes, ar maistas su konservantais ar ne. Jei yra žalios spynos ženkliukas, reiškias viskas tvarkoje. Skandinavija...
Įrodymai bigsmile.gif :

user posted image
Atsakyti
Sveikos,

sakykit kas buvote ketvirtadieni Tymo turgelyje kaip ten su laiku? Ar tikrai jis startuoja nuo 17h? Ar anksčiau? Nes truputuka problematiška, reikės iš darbo anksčiau išlėkti, kad spėčiau ax.gif
Atsakyti
Perskaičiau kone visą birželio MOTERIS numrį smile.gif Kaip faina kad bveik vias skirtas ekologijai smile.gif Tik nesupratau kodėl vistiek šalia buvo tradicinių reklamų - pvz cheminių krem pudrų ar pan
Atsakyti
QUOTE(Astuliukas @ 2008 06 28, 22:53)
Sveikos,

sakykit kas buvote ketvirtadieni Tymo turgelyje kaip ten su laiku? Ar tikrai jis startuoja nuo 17h? Ar anksčiau? Nes truputuka problematiška, reikės iš darbo anksčiau išlėkti, kad spėčiau  ax.gif

buvau po 17val tai prekyba paciam intensyvume buvo
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 06 29, 14:43)
Perskaičiau kone visą birželio MOTERIS numrį smile.gif Kaip faina kad bveik vias skirtas ekologijai smile.gif Tik nesupratau kodėl vistiek šalia buvo tradicinių reklamų - pvz cheminių krem pudrų ar pan

man taip pat labai patiko tas Moters numeris smile.gif o dėl tų reklamų.. tai manau kad jiems irgi iš kažko gyvent reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 06 29, 14:43)
Perskaičiau kone visą birželio MOTERIS numerį smile.gif Kaip faina kad beveik visas skirtas ekologijai smile.gif

Man ir tas numeris thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kažkaip protas prašviesėjo jį perskaičius. Ir pradėjau tuo domėtis labiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irdange @ 2008 06 27, 17:30)
gal mane primsit? blush2.gif

Sveika prisijungus 4u.gif Kuo mūsų daugiau, tuo geriau tiek mums, tiek visiems aplinkiniams, kurie to net neįtaria biggrin.gif

QUOTE(Žiogelis @ 2008 06 28, 13:40)
Žirklutės, o gal tu buvai su tokia mėlyna dryžuota vaikjuoste? Aš tai su geltona languota smile.gif O daugiau vaikjuosčių nemačiau

O jei matėt vežimėlio apačioje tokią ryškią violetinę sugrūstą, tai buvau aš biggrin.gif

QUOTE(Bolero @ 2008 06 28, 15:28)
Švedijoje net kava Makdonalde yra ekologiška bigsmile.gif !
user posted image

Nerealu bigsmile.gif

QUOTE(srauni_upe @ 2008 06 29, 13:43)

Mane tas pats klausimas kamuoja ir dėl Ozono mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
seniai čia besilankiau blush2.gif buvau akių uždegimą pasigavusi, tai daugiau nei mėnesį prie kompo negalėjau sėdėt.. o jūs ir priplepėjot čia. teko vėl vytis smile.gif ir turgelį pramiegojau ax.gif
tik žiūriu, kad jau kelias dienas čia visai tylu..
Atsakyti
Ar skaitėte:

http://www.lrytas.lt...-be-turinio.htm

Ar šį ketvirtadienį, .t.y. jau šiandien, bus eko mugė Užupyje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Junda: 02 liepos 2008 - 23:39
QUOTE(Junda @ 2008 07 02, 23:24)

Junda, ačiū už nuorodą. 4u.gif

Vis dėlto drįstu nesutikti. Maxima, nors vis dar prikiša ekologiškų prekių lentynas visokio niekalo, vis dėlto plečia asortimentą. Neseniai joje nebuvo ryžių, pasipildė daug visokių miltų, grikių thumbup.gif

Beje, kad visi masiškai save apgaudinėja, kad kaime augintas gėris yra ekologiškas - tai 100% pritariu. Kam įdomu, va čia mano naujas eksperimentas apie tai, kokia "ekologiška" kaimo produkcija. Aš pati buvau pakraupus.

O šiaip geras straipsniukas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaizele: 03 liepos 2008 - 12:26
http://www_peticija_...1556/pasirasyti

Čia galima pasirašyti prieš miškų naikinimą.
Papildyta:
QUOTE(Vaizele @ 2008 07 03, 12:18)
Beje, kad visi masiškai save apgaudinėja, kad kaime augintas gėris yra ekologiškas - tai 100% pritariu. Kam įdomu, va čia mano naujas eksperimentas apie tai, kokia "ekologiška" kaimo produkcija. Aš pati buvau pakraupus.

O kur gauti tokį testą? Man irgi įdomu, vis vežamės vandenį iš vieno šaltinio prie Kernavės, gerai būtų jį patikrinti smile.gif
Atsakyti