Įkraunama...
Įkraunama...

EKO(b)logas - ekologiškai švarios žinios (2)

QUOTE(mergiike @ 2008 06 26, 11:23)
sveikos  4u.gif  jungiuosi ir aš prie jūsų smile.gif esu aktyvi jūsų postų skaitytoja smile.gif
labai lauksiu aš ir manau kitos mergaitės atsiliepimų iš užupio turgelio, pati šisyk deja nuvykti neturėsiu kaip, bet labai bus įdomu sulaukti atsiliepimų  ax.gif

Sveika prisijungus 4u.gif

Planuoju varyt, tai parašysiu kaip ten kas, o kitą kartą junkitės ir jūs mirksiukas.gif
Atsakyti
na kaip jums muge? apsilankiau nusipirkau varskes surio sau ir rukytos mesytes MB smile.gif siaip maciau pirkimo tempai nemazi, tik idomu tie pardavejai sertifikuoti ar tik siaip "ekologiski"
na ir turbut visai ne i tema vienos pardavejos rankos kokio nesvarumo buvo...

siaip bendras ispudis neblogas, puse ausies nugirdau kad kazkas sake ir kita ketvirtadieni prekiaus
Atsakyti
Mes tai galtik apie 19 val. atvažiavom, tai graudokai atrodė tie keturi prekeiviai tuščių stalų eilėj unsure.gif o prie dviejų iš jų buvo tokios eilės blink.gif kad net nelabai žinau, ką ten ir pardavinėjo ax.gif

Nuspirkom braškių kur nebuvo eilės, tik nei bū nei me, ekologiškos ten jos ar ne. Klausiu - braškės ekologiškos? Sako: jo, iš Ukmergės rajono blink.gif lotuliukas.gif

Žodžiu, iniciatyva sveikintina, bet kažkaip nelabai rimtai atrodo rolleyes.gif

Beje, aš tai nugirdau, kad vėl bus po dviejų savaičių rolleyes.gif
Atsakyti
buvau apie 17.30 tai buvo biski daugiau gal tu prekeiviu, o siaip pritariu noris daugiau aiskumo, teko matyti, kad ir kaziuko mugeje jei jau zmogelis "ekologiskas" tai didziausia ekoagros pasikabines prie prekystalio ir produkcija visa isfasuota su atitinkamu zymejimu smile.gif
Atsakyti
Buvau ir aš biggrin.gif vėl turiu namie skanios duonos ir to nuostabaus sūrio, kuris labai tiks prie vyno ax.gif Šiaip ieškojau daržovių, tinkančių vaikui, bet nebuvo verysad.gif Gal sekmadienį bus.
O šiaip smagu, daug žmonių, ypač mamų su vaikjuostėm ir vežimėliais, ir kaip pirmam kartui, tai viskas l. pavykę
Atsakyti
Man irgi patiko, kad buvo daug šeimų ir labai daug vaikiukų thumbup.gif
Atsakyti
sveikos
oi smagus turgelis buvo thumbup.gif
atleiskit, kad neatsakiau. Galeciau i AZ persiusti ta laiska. Norit?
Atsakyti
gal mane primsit? blush2.gif
Atsakyti
as irgi demesi i vaikjuostes atkreipiau (net nezinojau kaip jos vadinasi) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irdange @ 2008 06 27, 18:30)
gal mane primsit? blush2.gif

Žinoma, kad priimsim 4u.gif Sveika prisijungus, kuo daugiau, tuo geriau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Odora @ 2008 06 27, 20:56)
as irgi demesi i vaikjuostes atkreipiau (net nezinojau kaip jos vadinasi) smile.gif

Čia tikriausiai dėl to, kad bent jau mano vaikjuostė eko testuose kaip sehr gut pažymėta lotuliukas.gif

Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Žirklutės, o gal tu buvai su tokia mėlyna dryžuota vaikjuoste? Aš tai su geltona languota smile.gif O daugiau vaikjuosčių nemačiau
Atsakyti